נחשו מי?

Forever Noa

New member
../images/Emo98.gif

שיר שבועי של עברי: הכאב הזה שיר שבועי לא-של-עברי: טיפקס- כפתור אדום אלבום שבועי: אין תמונה שבועית:
משהו טוב שהיה השבוע: התחיל החופש
שבת שלום

NoAmOoOsH

New member
הסתפרתי../images/Emo7.gif

וסוגשל אדום!!1 שיר שבועי של עברי: אין. שיר שבועי לא-של-עברי: רק בשביל לקבל חיבוק\חמי ואיגי. אלבום שבועי: נופ תמונה שבועית: מהכותלD: הקיץ לשיער הארוך;[[ משהו טוב שהיה השבוע: הטיול אתמול לירושלים
ו..נתניה אתמולD: ו..ביקור בהדסים ודמוקרטי וכזה היה נחמדD: חופש שמח כולם:]

../images/Emo155.gifפסחח../images/Emo162.gif

שיר שבועי של עברי: לאונרדו מתוך הופעת פסנתר- פשוט מדהיםם. שיר שבועי לא-של-עברי: The Fray- All At Once אלבום שבועי:
תמונה שבועית:
משהו טוב שהיה השבוע:חופשששששששששששששששש! וסתם היה שבוע כיפי:] חג שמח וחופש מוצלח!

מעיייין

New member
../images/Emo60.gif

שיר שבועי של עברי: כבשים / פרח[לא כלכך של עברי, אבל לאנורא] שיר שבועי לא-של-עברי: אין אלבום שבועי: יותר טוב כלום. תמונה שבועית: סנאי אמריקאי
משהו טוב שהיה השבוע: היה? שוםדבר, אולי מבחן טוב בערבית, אבל... חופפפפפש!!!!!1111!@@!$#@!#

o r a n o o s h

New member
חג תססססססססמחח

שיר שבועי של עברי: ואולי מה- DVD, זה כל כך יפהה.... ואיך הוא אומר בהתחלה "אני אולי לא יעשה לך ילד עכשיו אני יספר לך סיפור..." זה כל כך הצחיק אותי
שיר שבועי לא-של-עברי: Justin Timberlake- What goes around אלבום שבועי:
תמונה שבועית: אני כל כך אוהבת אותם!!!!!!
משהו טוב שהיה השבוע: היה מסיבת יומולדת שווה למישהו והיייי, יוצאים לחופש!!! חופש כייף וחג שמיייחח

ווירוס או משהו לפאאנים../images/Emo11.gif

שיר שבועי של עברי: האמ, "אחד", "זמן".
שיר שבועי לא-של-עברי: How to save a life - The fray[איפה יהלי, איפה?
אלבום שבועי: "אולי זה אני" - יוני בלוך, וקצת "האנשים החדשים".
תמונה שבועית: - תמונתפאקצה. התגעגעתי למצלמה
משהו טוב שהיה השבוע: השיעור בלט האחרון, אתמול. היה כל כך כיף ומלא באנרגיות מיואשות מהאודישן עוד 3ימים והצלחתי באלנסאים כמו כלום. ושעתיים לאחר מכן קיבלתי איזה קטע בהיפ הופ לא צפוי, עכשיו צריך שהאודישן יילך טוב.

האגוש

New member
לא יודעת מה איתכם

אני סיימתי בצפר
שיר שבועי של עברי: "זמן". שיר שבועי לא-של-עברי: "הולכת" של סיוונצ'
, ו"Chasing Cars" של Snow Patrol. אלבום שבועי: "שילה פרבר" - מתוק שחור. [רק בגלל שיש שם אקורדים
] תמונה שבועית: אללללללללה רונדו 2007
התמונה לא באיכות משהו, אבל העיקר הכוונה...היה שווה :]]] וכתוב שם: "מי שגומר, גומר"
משהו טוב שהיה השבוע: כל דקה שהייתי איתו. והעובדה שסיימתי בצפר
הזוי, אני סה"כ ילדה קטנה.

למעלה