נחשו מי חזר?

אממממ.....

אני אוהבת גם את קורט וגם את אנתוני ... הם שניים שונים לגמריייייייייי! ו.....ד"א... אח שלי פגש את אנתוני בארה"ב ודיבר איתו...
שמיצייייייייי

cleave

New member
חחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משו מצחיק אותי פה מעניין?! אההה כן כן זה אתה !!!! למה אתה בכלל משווה בין שניהם ,,כשהתשובה כל כך ברורה!?!?

DUDE5

New member
וואוו שאלה ממש קשה...

מה אתה דפוק? ארכדי!! חוץ מזה אתה יודע מה מצחיק בך שלושי? שאתה משחק אותה מגניב כזה שלא נעלב ולא מתרגש מזה שירדו עליך פה אבל כל כך רואים שלקחת את הקטע הזה קשה, אחרת לא היית מבקר פה 5 פעמים ביום ואחרת לא היית מדגיש כל שניה כמה אנחנו לא מזיזים לך. ואתה אפילו לא טרחת לענות לאלה שדיברו עליך כמו בן אדם ולא קיללו ואמרו דברים נכונים (כמוני למשל). ממש לא מזיז לי שאתה אוהב או לא אוהב את נירוונה, ממש לא מזיז לי מי שאתה חושב שרד הוט יותר טוב מהם. כאילו מה הקטע? אז אמרת... למי איכפת? מה אתה מנסה להשיג? צומי? ואולי תסביר לי למה קורט קוביין מוזכר בשיר קליפורניקיישן? אני גם זוכר שאנטוני נתן לו מחמאה או משהו כזה בתוכנית "20 שנה של רוק באמ טי וי". קיצר, אולי אתה שונא אותו, אבל האליל שלך דווקא דיי חיבב אותו...

DUDE5

New member
אה ושכחתי...

קידיס וכל חבריו ללהקה היו ממש אבל ממש נרקומנים. בטח שיותר מקורט. אז מה הנקודה שלך? ומשום מה יש לי הרגשה שההבנה שלך במוזיקה שווה לתחת ואתה מקשיב בעיקר (עם לא רק) לרד הוט. קיצר אתה סתם ילד מתלהב. רגע.. אתה אפילו לא כזה ילד, אתה בן 16!! תתבגר כבר יא לוזר. ותמצא חיים. תודה שמאז שהתחילו לרדת עליך הלב שלך דופק הרבה יותר מהר מהרגיל.. כאילו זה הדבר הכי חשוב שקרה לך בשנה האחרונה. לוזי וחיפושית דיי כבר סתמי את הפה שלך יא חתיכת קרציה חסרת חיים, אני לא יכול לקרוא מה שאת כותבת, ואת אף פעם!!! אבל אף פעם!!! לא כותבת משהו שקשור לנירוונה.... קיצר את באמת מעריצה שלהם או שאת סתם נדחפת?? ודי עם השמיצי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! די שיגעת אותי!!!!!!!!!!!!!!!! ש מ י צ יש מ י צ י ש מ י צ י ש מ י צ י ש מ י צ י ש מ י צ י די למה אלוהים ברא אנשים מעצבנים כמוך? אם קורט היה מכיר אותך הוא היה מקיא עליך. שתקי כבר.

שלושי

New member
באמת נאום מצויין

כמה דברים ושאלות: *אני אמרתי מתי שהוא שלאנטוני קידס יש משהו נגד קורט קוביין? *לא כל מה שכתוב בפרטים תמיד נכון-אל תהיה תמים *אני חושב שנוח לך לחשוב שאני פגוע או שנפגעתי ממשיהו פה -אז אם נוח לך אני לא אהיה זה שיפריע לך תהנה!! *אתה רוצה שאני אוכיח את ההבנה שלי במוסיקה בשבילך? *אל תוציא את העצבים שלך עלי תעשה יוגה או משהו בסגנון

ממ..שמיצי !!!1

ואתה בכלל לא צריך לקרוא הודעות שלי אמ הם כל כך עושות לך רע על הלב כל מקרה ממ הוא באמת לא אמר שלאנטוני יש משו נגד קורט. ואני מעריצה מצוין של נירוונה זה שהדיבורים בפורום הזה שקשורים בנירוונה מסתכמים בדברימ הבאים זה לא אשמתי
*רוב הזמן מדברים כאן על איך קורט מת,או על ירושה או דברים כאלה נכון..אין לי מושג בדברים האלה..כל החומר שאני יכולה למצוא שקשור לזה באנגלית ואני לא יודעת אנגליתתת!נדפקתי ! אבל אין מה לעשות. ממ ואני לא חושבת שההערצה ללהקה נמדדת לפי אם אתה יודע מתי הסולן שלה נולד ובאיזה תאריך צמחה לו השן הראשונה. נירוונה לא קמה כדי שיבואו ילדות להופעות שלהם ויגידו כמה קורט כוסון. הי קמה כדי לשיר!לעשות מוזיקה! ואת המוזיקה שלהם אני דוקא לשם שינוי כן שומעת. דבר שני השאלות היחידות ששואלים פה זה או שיר או דיסק אהוב. ממ..לא יכולה לענות על השאלות האלה כי אני פשוט לא מכירה את כולם. ממ או שמישהו כותב משו אבל תוך שניה מתחלף כאן הנושא ואני פשוט לא כותבת בוויכוחים,אלא אם כן אני כותבת שיפסיקו. וזהו..מה עוד עושימ פה שקשור בכלל לנירוונה
ממ..ושמיצי.. אני חושבת שאם קורט היה מקיא פה בגלל מישו זה לא ממש היה בגללי וגם אם כן..מממ..כנראה שקורט פשוט דפוק אמ הוא לא יודע לשפוט אנשים.זה סתמ אבל

tomgavish

New member
חמודה......שילשולי הציק לך? אם כן..

כדאי שיתחיל לרוץ כי אני אחריו על הסקייטבורד

tomgavish

New member
סליחה שילשולי.....אבל היית החשוד הע

קרי.....גיליתי שזה dude אז אתה אני מרשה לה להגיד שמיצי כמה שהיא רוצה מי אתה שתגיד לה להפסיק?

cleave

New member
you bad bad man

אני חושבת שחיפושתי היא חמודה היא בניגות לכמה אנשים אחרים פה(ששמם לא נגיד )מבינה על מה היא מדברת ויודעת מה היא רוצה ,את תגיד לאנשים יותר חכמים ממך לסתום כי זה חוזר ובגדול . אבל למה בכלל לרדת על אנשים בחיית !

DUDE5

New member
אממ...

שמיצי... לא יודע... לא רציתי לריב אתכמממ. נשיקות נשיקותת
אני מזה מקווה שלא העלבתי מישהו. LOVE U ALL לא יודע מה כתבתי, אני לא יודע אנגלית שמיצי גדול אחד לכולכם
זה ממש אחלה פורוממממ

שמיצי

אתה יודע מה
אתה צודייק הרסת לי את היומ
אני שונאת את עצמייייי אני סתמ פריקית מתלהבת ששמה שחור בעינימ כי אני חושבת שזה קול ויש לי מליוני שרשראות וצמיד ניטים וכל היומ בראש שלי יש מחשבות אבדון ואני צועקת בהופעות של אפיפ גפן אפיפי תעשה לי ילד ואני בכללל לא מכירה אפילו שיר אחד של נירוונה ובלילה בלילה בשקט אני בוכה לי עמ מושיק עפיה ממ ואני כותפת בלי סופיות כי זה ממש מאגניפ ממ ואני גמ בכוונה לא לומדת כי זה מזה קולל לא לדעת אנגלית ועכשיו..אחרי שגילית את כל האמת ורק את האמת על רוני..אפשר לרדת ממני

DUDE5

New member
אוף די אני לא יכול...

את נחמדה מדי... לא כיף לרדת עליך ירדתי ממך ותילכי לישון כבר.

בתקווה שבאמת ירדת ממני..

כאילו שההודעה פה למעלה היתה ברצינות.. ממ תגיד לי מה הקטע
ואני מצטטת ´את נחמדה מדי לא כייף לרדת עליך´ מה אתה שואב כוח מזה שאנשים נעלבים ממך או משו
זה עושה לך שמייח שלאחרים רע
יומטופ

אסאל

New member
באמת חיפשית על הירח נשמעת

כאחד האנשים היותר נחמדים פה בפורום חיפושית קבלי את תמיכתי בשבילך-ששממייצי!! תהנו יום טוב לכולם

למעלה