נחשו מי חזר?

tomgavish

New member
חיפוש היא אחת הילדות הבאמת הכי

נחמדות פה בפורום.....רק חבל שהיא שונאת כל כך הרבה דברים נ.ב. הנה תמונה עדכנית שלי :)

שמיצי. ../images/Emo9.gif

חיחי
איש יומטופ ומבורך גם לך

../images/Emo51.gif גם לתום :)

וואו כולם אוהבים אותי
סתם..ממ די אני גמ אוהפת את כולכם וזהו..לא להפוכ את השרשור הזה לשרשור תמיכה בחיפושית
כל מקרה תמונה יפה תום
יום טוף ומבורך גם לך

שלושי

New member
אם תסתכלו בהודעה הראשונה

תראו שצדקתי בקשר לשרשור אני לא טועה...הסוד הוא ללחוץ על הכפתורים הנכונים המבין יבין והוא עוד יגדל ביינתים תנסו לפענח את כתב החידה המסתורי הזה

שלושי

New member
שאלה

באיזה סוגי סמים קורט קוביין לא השתמש? האם קיים דבר כזה? ואל תגידו גם אנוטוני קידס היה נרקומן(או עדיין) כי זה לא מעניין אותי

tomgavish

New member
אם זה לא מעניין אותך שהאליל שלך היה

ג´אנקי.....אז למה אתה חושב שאותנו זה כן מעניין? חוץ מזה שהו אמר שאין סם שהוא לא השתמש

שלושי

New member
היי

תום אנטוני הוא לא אלילי הוא פשוט יותר טוב מקורט וזאת נקודת זכות בפני עצמה אז אתה אומר שקורט ניסה את כל הסמים?

tomgavish

New member
דבר ראשון אתה לא יכול להגיד שהוא יו

תר טוב מקורט....כי אתה לא מבקר מוסיקה מוסמך מספיק בשביל להגיד את זה....אתה יכול להגיד שלדעתך הוא יותר טוב.....וכן לפי מה שהוא אמר פעם בראיון הוא ניסה הכל

tomgavish

New member
ובקשר להודעה הראשונה שלך!!!!!!!!!!

למה אתה חושב שאנטוני אדם יותר נחמד מקורט? הכרת אישית אחד מהם?!?!!?

Skate is Back

New member
השירשור הזה צריך להסגר

מספיק להגיב על השטויות האלה. שלושי,אם אין לך דבר אחר להגיד חוץ מזה שהרד הוט יותר טובים מנירוונה,אז נבבקשה תעזוב אותנו.

Mekhasheife1.

New member
לאאאאאאא!!!!!!! לא יסגר שירשור זה!

אף אחד אבל אף אחד לא ירד על רוני חיפושית לימפית השמיצית שלי!!! ועוד משהו לשמיצית : יא חתיכת מעתיקנית! כיין זה מה שאת! מעתיקת שמיצים! ועוד ללא רשותי! אני התחלתי עם כל העסק של שמיצי עוד ממזמן ואפילו יש שיר של ידיד שלי : "שמיצי רוצח שכיר" ואת לא מתייבשת להעתיק אותו ממני?!?!?!?!?!?! עוד מעט תעתיקי ממני גם את השמיל וכל מיני מושגים שלי ... חוצפה!

../images/Emo23.gifאני אוהפפפפפפפפפת את חיפושית

והיא ילדה מאוטטטט נחמדת!!! והיא יודעת מה שהיא אומרת!
!!

גמ אני אוהפת אותכ../images/Emo24.gif|חיפושית|

בהמונימ
מה אני קשורה לשירשור הזה לא יודעת...אבל התחילו להגיד לכ שאוהפימ אותכ אז הצתרפתי... ו..מה זאת לא את שצרחה בהופעה של אביב בהיכל התרבות "אביב תתעשה לי ילד"
סתאאאאאאאאאמ... אז דודתי...הקוטג´ החיפושית הלימפית...קואק קואק קוואמי..
ועדיינ אוהבת אותכ בהמונימ
בהביי רוני הסטלנית ל.

שמיצי

אני גמ מאוד מאוד אוהפת אותכם רוני אחייניתי ונועה אישיתי
וכמובן לי
כל מקרה שמיצי תסגרו את הנושא

למעלה