היה כיף! חוץ מאתמול שכל היום בכיתי וניפגש בהופעהההה!!!
R Ronush14 New member 1/7/04 #19 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היה כיף! חוץ מאתמול שכל היום בכיתי וניפגש בהופעהההה!!!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היה כיף! חוץ מאתמול שכל היום בכיתי וניפגש בהופעהההה!!!
D DAND00SHY New member 1/7/04 #20 בכית??????????????????????? למה??????????????????????????????????????????????????? מה קרה?????????????????????????????????????????????? (אני מרגישה כמו אמא פולנייה... ...)
בכית??????????????????????? למה??????????????????????????????????????????????????? מה קרה?????????????????????????????????????????????? (אני מרגישה כמו אמא פולנייה... ...)
R Ronush14 New member 1/7/04 #28 הדססססססססססס ../images/Emo99.gif תודההההההההההה!!! איזה יופיייי!!! ואני מצטערת שלא הגבתי! לא ראיתי את זה... סורי! אבל תודה רבה רבה רבה! זה ממש יפהההההה
הדססססססססססס ../images/Emo99.gif תודההההההההההה!!! איזה יופיייי!!! ואני מצטערת שלא הגבתי! לא ראיתי את זה... סורי! אבל תודה רבה רבה רבה! זה ממש יפהההההה
ה הד0וש היחידה New member 1/7/04 #31 ../images/Emo6.gifחח...תודה../images/Emo70.gifרגילה לזה..... תיד לא שמים לב להודעות ואז אני אומרת למה לא הגבת ואז ככה רואים..חחחחחחחח
../images/Emo6.gifחח...תודה../images/Emo70.gifרגילה לזה..... תיד לא שמים לב להודעות ואז אני אומרת למה לא הגבת ואז ככה רואים..חחחחחחחח
G gilmorefreak New member 1/7/04 #21 רוני../images/Emo24.gif התגעגענו מקווה שנהנת.. נשמח לשמוע חוויות..
R Ronush14 New member 1/7/04 #23 איילת../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif אני יותר התגעגעתי! חחחח ונהנתי! לאט לאט יגיעו חווית
ט ט2לולה New member 1/7/04 #33 רונייייי!!! ../images/Emo24.gif איך היה מאמי?? התגעגענווווווווווווווווווווווווווווווו
R Ronush14 New member 1/7/04 #34 נעמהההה ../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif היה נחמד... חוץ מזה שמאתמול כבר רק רציתי להגיע הביתה ונהרס לי כל המצברוח בגלל מה שקרה וגם אני התגעגעתי!
נעמהההה ../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif היה נחמד... חוץ מזה שמאתמול כבר רק רציתי להגיע הביתה ונהרס לי כל המצברוח בגלל מה שקרה וגם אני התגעגעתי!
ט ט2לולה New member 1/7/04 #35 רונוצ'וק! איזה מזעזע מה שקרה.... אני שמעתי על זה רק היום בבוקר... מסכנים.. ובלי קשר...... איזה כיף שחזרת
רונוצ'וק! איזה מזעזע מה שקרה.... אני שמעתי על זה רק היום בבוקר... מסכנים.. ובלי קשר...... איזה כיף שחזרת