נחשו מי חזר...

LILO digital

New member
תודה! ואגב, סטטה...

מה זאת אומרת מנהלת חדשה?? ככל הידוע לי, מהרגע שהפורום נוסד ועד לפעם האחרונה בה ביקרתי כאן, את היית המנהלת היחידה, הראשונה. אם כבר, התחלפת נגיד במהלך התקופה הזו עם מנהלת אחרת, אז עכשיו את לא "חדשה", אלא "חוזרת", לא?

star_female

New member
למה הרסו?

בינתיים היה רק פרק אחד... כל השינויים הם מהגרסה האמריקאית (אז תאשימי אותם ולא את פוקס קידס..), הדבר היחיד שאת יכולה להתלונן עליו זה הקולות (שלדעתי היו מעולים), ואולי זה שהם לא יודעים ש-cerberus זה *ק*רברוס (זה המקור של השם של הדיג'ימון הזה, וגם אני לא יודעתי שמבטאים את זה ככה עד שראיתי קארדקפטור סאקורה..). וזה שהפכו את אח של טאקוייה לבת אבל זה בטח ישתנה בפרקים אחרים שיראו אותו (הם מתרגמים מהגרסה האמריקאית ושם אין הבדל... ולא ראו אותו כמעט..)

LILO digital

New member
*אסוצאציה "שאלתיאל קוואק"...*../images/Emo6.gif

למי שלא זוכר, לולי החסידה מ"שאלתיאל קוואק" הייתה במקור היפני חסידה ממין זכר... זוכרים שכשהם גדלו, היא נראתה כמו גבר, בלי ריסים, בלי שיער ועם חילפות גבריות, והייתה לה חברה ("חברה", אה??...) שכן היו לה ריסים וכובע פרחים ושמלות, ומשום מה הן גרו יחד באותו הבית, והפרק עם המכשפה ששלתי היה צריך להשגיח על "האחיינים" שלה בבית שלה כשהיא וה"חברה" שלה הלכו להצגה??... זה הילדים של לולי החסידה הזכר, ושל אישתו!!! המקור הישראלי (או האמריקאי, עוד לא חקרתי מי התחיל את הבלבול השערורייתי הזה...) חשב, כשהם היו קטנים, שחסידה זה מין הסתם בת, וגם הגיוני שבין חבריו של שלתי תהיה לפחות בת אחת, לכן עשו אותה בת, וזה היה רלוונטי בפרקי הילדות אבל כשהם גדלו... כמו שהבנתם הם המציאו נתונים אחרים לגמרי כדי לכסות על הבלבול...

star_female

New member
XD את זה לא ידעתי

אבל אני מכירה הרבה מקרים שבאמריקה הפכו בנים לבנות וההיפך (לא זוכרת מקרים ספציפיים של בנות שהפכו לבנים... אבל בנים-לשעבר יש בסיילור מון ובעוד סדרות נחמדות שבמקרה לא כולם סטרייטים שם לגמריי (ז"א, זוגות של שונן-איי שהפכו את הבן היותר נשי לבת) וכמובן יש את המקרים של זוגות (לאו דווקא חד מיניים) שהפכו אותם לקרובי משפחה במקום... או זוגות ש*היו* קרובי משפחה ואיבדו את הקרבה הזאת בגרסא האמריקאית אבל לא חשוב כרגע ^^;; [יפנים חולים ^^]).

Digi Lista

New member
ממש לא.

אני הייתי המנהלת ואז באתי והחלפתי את עצמי מנהלת חדשה(אני הייתי הישנה ואני הייתי גם החדשה),זה בקצרה כול הסיפור(רציני אז כתבתי חתיכת מגילה על העניין כי היו עוד כמה שלא הבינו)אז פשוט קבלי את זה ככה או שתלכי למצוא את השרשור ההוא וככה תביני(*מזכירה לעצמי שלא כולם מבינים מטורפת שכמותי
*)

Lilindil

New member
ברוכה השבה ../images/Emo140.gif

אגב, אפשר לומר שגם אני די חדשה כאן...

Digi Lista

New member
דיי???...../images/Emo13.gif

נראה לי שאני לא מכירה אותך בכלל עדיין...אז זה הזמן להכיר-נעים מאוד,ברוכה הבאה, מקווה שתיהני כאן ותשתלבי(וגם תציגי את עצמך כי אני לא בטוחה שאני מכירה)וממש בקלות תרגישי כמו ב
אני לשירותך בכול מה שתירצי

Lilindil

New member
../images/Emo9.gif

התכוונתי שאני חדשה בהשתתפות פעילה כאן. אין לי ממש מה להציג, רק שהתגעגעתי לדיג'ימון בזמן שלא היה, וראיתי היום את הפרק של עונה 4. פרק נחמד אבל קצת ממחזרים מהעונות הקודמות...

Digi Lista

New member
../images/Emo140.gif

היית עד עכשיו בסמוי כאן?... בכול אופן אני שמחה שהצטרפת ומקווה שתישתלבי-יש לנו היום כמה חגיגות ואם כבר הצטרפת אז יאללה נשמח שתשתתפי(למה בחרת אגב דווקא את השרשור הזה כדי להודיע שהצטרפת?למי איכפת בעצם העיקר שאת כאן)

LILO digital

New member
ברוכה הבאה!

(הרגשתי מוזר שכולם מברכים אותי ואני לא מברכת איש, רציתי לברך את עצמי אבל עכשיו מצאתי מישהו לברך) שיהיה לך כיף כאן! וסטטה, את פשוט טוסטר מושחם בצבע ירוק מתקלף. מה זאת אומרת גם החדשה וגם הישנה?! לא, אני לא אחפש את השרשור רק משום שכבר ברור לי שזו עוד אחת מגחמותייך הידועות לשמצה ולחשוב שהייתי מבין אלה שחתמו על טופס השחרור על-תנאי שלך מהמוסד לחולי רוח

למעלה