נחשו מי חזר...

LILO digital

New member
נחשו מי חזר...../images/Emo9.gif

"דיאבולומון חזר!!" סתאאאם...
אהלן!!! מה העניינים?? איך התגעגעתי לכולכם!!!!
קנו לנו מחשב חדש! סוף סוף סוף.... אני יכולה להיכנס לפורום כמו כל בן אדם נורמלי!!!! יששששש זה אומר שעכשיו תראו אותי קצת יותר ("אופפפ," נאנחו הגולשים בלב שבור..) ניתקו לנו את הממיר הדיגיטלי (תקציב+אידאולוגיה) ונותרתי שוב עם כבלים כבימי בראשית, כך שכשנכנסתי לפורום וראיתי את כותרות ההודעות על העונה הרביעית - כמעט בכיתי... אבל לא נורא, נתגבר. אני אשיג את הפרקים איכשהו אוקיי, אני משנסת מותניים וקוראת את ההודעות בפורום (תחלמו שאני אקרא את כולן מאז הפעם האחרונה שעזבתי, אבל אני ארפרף בעמוד ואתעדכן קלות, עד כמה שאפשר...) כמה טוב לחזור!! נ.ב. יש לי חתול חדש, קוראים לו חזי. הנה תמונה (כן כן, עם המחשב החדש יש גם סורק)

Digi Lista

New member
ידעתי שלא תאכזבי אותי!!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

חיכיתי שתיכנסי. ידעתי שתבואי. ידעתי גם שעוד לא הספקתי לשלוח לך את המתנה למרות שכבר מעל חודשיים היא אצלי(וגם המכתב). ניחשתי שהיום תחזרי. וחזזזזזררררררררררררררררתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!

LILO digital

New member
קודם כל:../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif לפורום

(מצטערת שאני שמה את זה בשרשור שלי ולא בשרשור המזל טוב, אני פשוט מנצלת הזדמנות זו להקפצת ההודעה הראשונה שלי למי שלא הבחין...) דבר שני: בכלל לא היה לי מושג שהיום הפרק הראשון של העונה הרביעית!!!! נשבעעעעעעת זה פשוט צירוף מקרים. לא חשבתי על זה עד שדיג'יליסטה אמרה: "ידעתי שתיכנסי היום" ואז הבנתי שאת בטח חושבת שחיכיתי ליום השידור של הפרק ה-1 כדי לחזור?? לא! לא!... המחשב החדש באמת נקנה בשבוע שעבר אבל רק אתמול חיברו אותנו לאינטרנט! (מחדש) זה מוזר, אבל נכון... כנראה שהגורל בחבלי קסם עשה את זה ככה שאני אחזור דווקא ביום השידור והי, שמתי לב שיש פה פנים חדשות!! אז לכל מי שלא מכיר: קוראים לי לילו אני חברה טובה של מנהלת הפורום שאני קוראת לה סטטה (למרות שמעולם לא נפגשנו... חחח) מעריצה שרופה עד פחם של "דיג'ימון" ומנתחת אותה לעומק בכל צורה אפשרית יש לי בבית שני מדפים גדושים בקסטות שתיעדו את כל שלושת העונות הראשונות והייתי חברה קבועה בפורום עד שהתחברנו לאינטרנט המהיר, שעם המחשב הדפוק הקודם שלי ("מרציפלוח" שמו) התקשה להיכנס לפורומים. עכשיו סוף סוף אפשר. שלום רב לכולם ונעים להכיר!!! ושוב: מזל טוב לפורום!!! (היום גם היומולדת שלו???!!!! אני מתחרפנת. זה באמת צירוף מקרים. אתם בטח כבר לא מאמינים לי אבל זו האמת אני נשבעת)

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

ידעתי שתיכנסי בימים הקרובים(כתבתי את זה במגילת המזל טובים),אחרי הכול אני מכירה אותך וחצמיזה יש לי חושים(וכן,גם קבענו שאחרי שלוש שנים בערך אולי ניפגש החופש...)... יש לנו היום כמה חגיגות רשמיות(יום הולדת לפורום,הכוכבים נוחתים בארץ,העונה הרביעית התחילה...) וגם עוד כמה חגיגות לא רשמיות(את חזרת,שיר חזרה/הצטרפה- בטח לא זוכרים אותה כי היא לא רשמה כאן הרבה)ככה שהגעת בדיוק בזמן... כמובן שאל תחסכי גם בשרשור המזל טוב לברך אותנו-מגיע לנו!!!אנחנו כבר שנה ביחד
יש הרבה פנים חדשות(לך,רק לך הן חדשות) וגם הרבה ישנות שמופיעות לאחרונה(אני בעד,תמשיכו...)ובטח בקרוב יהיו ימבה חדשים ויהיה כיף... יאללה לעבודה(היום חוגגים בגדול כאן!)!!!

LILO digital

New member
שתי שאלות...

1. עוד לא הבנתי איזה כוכבים! פרטי נמקי והסבירי 2. שכל הפנים החדשות יציגו ת'צמם! אני עשיתי זאת ועכשיו תורכם.. הנה עוד תמונה של חזי

Digi Lista

New member
תשובות...

נתחיל מהשאלה השנייה-לא מזמן הצטרפה מנהלת חדשה(אני
)והיא פתחה שרשור חדש ושם ערכנו היכרות,עשינו גם שרשור היכרות לא מזמן,שני השרשורים בטח נמצאים בעמוד השני של הפורום,אז את מוזמנת להיכנס
לגביי השאלה הראשונה-הכוכבים של דיג'ימון באים לארץ- מידע על בואם של הכוכבים, בקיצור ולעניין יש לנו עיתון שאנחנו מוציאים כבר כמעט חודשיים העיתון מסקר את הכוכבים מרגע ששמענו לראשונה על בואם ועד הרגע בו יעזבו(הם רק היום הגיעו ככה שהם לא יעזבו בקרוב),תיקראי,תיהני,ותתחילי לספק לנו מידע כמו שאת יודעת(אבל תיקראי כמה שיותר כדי שאחר כך לא יהיו בילבולים...),סומכת עלייך

LILO digital

New member
אהההההההה

חשבתי שהמדובבים היפניים מגיעים! או האמריקנים! זה רק בכאילו רעיון ממש חמוד! כל הכבוד
למי יש צילומים בלעדיים מהרגע בו מאט ירד מהמטוס? (אומרים שהצרחות של קהל הבנות שהתגודד שם היו כל כך חזקות שהעובדים ב"אל-על" נעשו חירשים למשך שעתיים ורבע לאחר מכן, והתקשו להבין את ההוראות שחילקו להם הכוכבים) (הכוכבים עצמם הצטרכו מלכתחילה ללבוש אטמי אוזניים, שלא לדבר על מאט המסכן, שהגיע לאולם הקבלה עם קרעים בבגדים, אחרי שהמאבטחים חילצו אותו מחמש מעריצות שהצליחו להגיע אליו ו... השאר כבר מפחיד מידי)

Digi Lista

New member
למה לכאן???

את רוצה שאני אחנוק אותך לאות כבוד?תשרשרי את זה לשרשור ה"ווווושששששטטטטטט" זה הגיליון החדש שלנו וצריך להגדיל אותו... לא הכול צריך להיות בשרשור הזה,רמאית אחת(גם עם המזל טוב...איזה צומית את
)...
והכוכבים באמת באים,לא בכאילו(אנחנו רציניים בנושא אחרת זה נראה דפוק...)

יאקומו

New member
ברוכה השבה!!!! ../images/Emo24.gif (ענק...)

מה קורה לילו?! איזה כיף שחזרת!!!! מה אני אכתוב? שהתגעגענו? שחסרת לנו? טוב... אז כתבתי!

Digi Lista

New member
יאקומו משחקת אותה גיבורה...

יאקומו,האם גם את לא חזרת רק לאחרונה אחרי נטישה להרבה זמן(התגעגעתי מאוד,לא נחמד מצידך)?העיקר ששתיכן כאן
...

לילו-צ'אן!!!!!!

התגעגעתי אלייך!!!איזה יופי שחזרת!! אתמול חשבתי עלייך ועל זה שהייתי שמחה שתחזרי והנה את חוזרת!!אני מאושרת!!^^ תגידי יש לך אייסי? ומזל-טוב על החתול החדש :)

LILO digital

New member
קיבלנו פוקס קידס! בדקה ה-90!!!!

לא יאומן!!!! אימא שלי ראתה אותי מדוכאת מול המחשב ושאלה למה. אני ואחותי הסברנו לה שהיום משודר הפרק הראשון של דיג'ימון4 וזה בפוקס קידס ואנחנו לא יכולות לראות... בקיצור היא הסכימה לחבר אותנו לפוקס קידס למשך חודשיים, וברבע לארבע שעון ישראל משפחתנו התחברה לערוץ!!!!! אני מתה!! הפרק של דיג'ימון ישודר בארבע וחמישה!!! זה פשוט יום של.. לא יודעת מה יהההההההההההה

LILO digital

New member
אוקיי, 2 דברים...

1. יופי יופי יופי של פרק! יוצרי דיג'ימון חזרו למתכונת הישנה - דיג'יגדילה ראשונה של מנהיג הדיג'יגורלים כבר בפרק הראשון. המדובבים מצוינים, פשוט מעולים. הדיג'יגדילה מדהימה ביופיה. מאיימת על הדיג'יגדילה הכי יפה עד היום (לדעתי) - דיג'יגדילת הסמלים ("האולטימטיבית") של הדיג'ימונים בעונה 1. אני עדיין לא מאמינה שזכיתי לראות את זה - על הרגע האחרון. אני עדיין בהלם. 2. פאואר ריינג'רס התחיל מחדש!!!!! לא יאומן! אתם יודעים שמעולם לא ראיתי שום עונה חוץ מזו?? אהבתי את קימבלי ואת אלפא הרובוט (מה אתם רוצים, הייתי זאטוטית) ולא נגמלתי מאהבתי הבלעדית דווקא לה. חייבת לזוז - לצפות בזה...

למעלה