נחשו מה!

Apikachu L

New member
נחשו מה!

לא כולם יודעים אבל הצטרפתי לפורום בעיקר בגלל שלושת בנות ההאור ואדון האופל. אבל הפיק ננטש ואני נשארתי. אז כדי לעצבן אתכם, אני אשים את פרק כא'. למי שלא זוכר מה קרה,טוב, תודה לליסטה על שהכניסה למאמרים את הפרקים הקודמים! הפרק מוקדש לפורום ולכול יושביו. וגם מי שלא יכול לשבת כי יש לו טחורים.

Apikachu L

New member
פרק כא' – הכאב, הטרוף, הדם.

אפיקצ'ו ניגבה בגב ידה את שפתיה וירקה במומחיות מהחלון. "זו כבר הפעם העשירית, את יודעת?" אמרה גאטומון במרירות "יודעת... יודעת" אמרה אפיקצ'ו "אבל כל פעם שאני נזכרת בזה בא לי להקיא." "את מספרת לי?" נאנחה גאטומון "אחרי זה אני באמת הקאתי" "אולי נפסיק להיזכר בזה?!" התפרצה קארי פתאום "אני פשוט לא יכולה להפסיק. זה פשוט רץ לי בראש." אמרה גאטומון. "גם שלי, גם שלכן." אפיקצ'ו לקחה את פרק ידה של קארי ומיששה אותו באצבעותיה "טוב, לפחות אין נזק בעצמות. כאשר תצאי מכאן תעשי רנטגן" "המנוול הזה" מלמלה גאטומון "זו הייתה סחיטה! הוא עינה אותך, קארי!" "אם לא היינו מסכימות מההתחלה לא היה סיכוי שהייתי מסכימה" אמרה קארי בשקט "אני לא יכולה לומר שאת לא סבלת במיוחד, גאטומון" ציינה אפיקצ'ו "והוא באמת מנוול" שלושתן היו על המיטה, קארי שכבה באמצע, יד אחת תחת ראשה האחרת שמוטה לצידה, עיניה בוהות בחופת האפריון. לצידה האחד ישבה גאטומון, שעונה כנגד אחד מהעמודים התומכים, בוחנת את ציפורניה, אך לא באמת רואה אותם. אפיקצ'ו ישבה מהצד השני, אני בזרועותיה, והיא בוהה מעבר לחלון הפתוח, שהאוויר בו היה חשוך כמעט כמו בלילה קודם. תמיד די חשוך כאן. "אני מצטער, אפיקצ'ו..." אמרתי "אני אשם" אפיקצ'ו הרימה אותי והביטה בי, חייכה חיוך עקום. "אתה יודע שזה לא נכון. זה היה קורה בכל מיקרה. הוא רק ניצל את ההזדמנות. לפחות אכלת קצת, הא? אני ממש שמחה שלמדת לדבר." נאנחתי ולא אמרתי כלום. הן נראו עצובות. ואז, בשתיקה נתתי לעצמי להיסחף לתודעת העולם הזה. לראות הכול מחוץ לגוף. ולהמשיך להגיב... בלי להיות מודע לכך. כאשר נסחפתי, רק לפתע הבנתי שאני מודע לרגשותיהם של יושבי העולם הזה. אז בחרתי להתמקד באפיקצ'ו. דווקא בה. *** "זה מגיע לי" הרהרה אפיקצ'ו. היא עצמה את עיניה. נזכרת בנשיקה. "אי אפשר להגדיר את זה ככה. זו לא נשיקה. זה היה שונה." הרהרה. מבטה עבר אל הכלבלב הרדום בזרועותיה. לרגע זיהיתי את עצמי, זה הייתי אני. אבל לא רציתי לחזור למודעות. אז שכחתי מזה. היא חייכה והניחה אותו על אחד הכרים, וכיסתה בשמיכה. לאחר מכן נעמדה על רגליה והתקרבה לחלון. "הולכת להקיא?" שאלה גאטומון בחיוך אירוני "הייתי מעדיפה לקפוץ למטה" אמרה אפיקצ'ו. קארי מלמלה "אל תעשי את זה", בידיעה שאפיקצ'ו לא תעשה זאת. לפתע פניה של אפיקצ'ו השתנו להבעת פנים שעוד לא ראו השתיים על פניה. היה זה כאב מהול בייאוש. ואכזריות. כלפי עצמה. היה משהו ערפדי, דמוני בפניה באותו הרגע. "דווקא כן" אמרה אפיקצ'ו בחספוס. ואף אחת מבנות האור לא הבינה מהיכן ההחלטה הלא צפויה. אך לפני שקארי וגאטומון הספיקו להגיב, אפיקצ'ו כבר זינקה למטה, מהחלון הפתוח, מרפה את גופה, צוחקת בטרוף. היא הושיטה את ידיה קדימה ובניהן הופיע מוט מכונף, שנשא אותה באוויר. קארי וגאטומון הביטו בה בפחד. אך אפיקצ'ו הרפתה את אחיזתה מהמוט, שהתפוגג באוויר, צוחקת, נופלת, ומספר מטרים מעל פני האדמה הושיטה את ידה ונתנה למוט מכונף נוסף להופיע, שנשא אותה בין מגדלי הטירה, עוד מנפנפת אליהן בידה החופשית. "מה קרה לה?" שאלה קארי, לסתה רועדת. "אני לא יודעת. איבדתי את התחושה איתה בעניין הזה" אמרה גאטומון "אבל היא תהיה בסדר" "אנחנו צריכות לעזור לה!" נזעקה קארי "זה רק יחמיר את המצב" אמרה גאטומון "העתקתי חלק ממערך הזיכרון שלה לפני זמן מה. ועכשיו אני מצאתי קטע שימושי." קארי נתנה לזיכרונותיה של אפיקצ'ו לצוף בה. אפיקצ'ו הסתירה אותם היטב. היא חוותה את זיכרונותיה והבינה שזו דרכה, המשונה, הלא אנושית, ההרסנית, להתמודד עם הכאב בחייה. והיה שם הרבה כאב. קארי וגאטומון הבינו שהדרך היחידה שהיא תחזור לעצמה היא לחכות. "חוץ מזה" הפטירה קארי "מיוטיסמון הביא אותנו למקום המחורבן הזה, אז הוא בטח לא ייתן לה להיפגע" "אני מתארת לעצמי שכן" מלמלה גאטומון. ושתיהן הלכו להטביע את זיכרונותיהן בשינה. "אני תוהה, אם היא לא שולטת בעצמה במיוחד, איך היא יכולה לשלוט בתבניות של האור" מלמלה גאטומון לפני הרדמה. "יש הרבה שאנחנו לא יודעות עליה. היא מחביאה את זיכרונותיה היטב" מלמלה קארי ונרדמה, מחבקת את גאטומון. תהום החלה להופיע בניהן. *** אפיקצ'ו התמסרה לרוח המצליפה בפניה, ובידה הפנויה זרקה את הסרט שקשר את שערה. היא נתנה לעצמה להסתחרר שוב ושוב בין צריחי הטירה השחורה. לאחר מכן הרפתה מאחיזתה במוט בזמן אחד הסיבובים ונתנה לגופה להיחבט באחד המגדלים. מרגישה את הכאב, אך מקבלת אותו בברכה, נתזה לאחור, נותנת לגופה ליפול לעבר אחד הגגות. היא אזנה את עצמה בנחת באוויר ונחתה במרכזו, עומדת על הקורה, והגג משתפל משני צדדיה. היא הביטה סביבה. הנקודה בה עמדה הייתה גבוהה למדי, אך עד מהרה הבחינה במקום הגבוהה ביותר בטירה. מגדל גדול, עגול, וילאות שחורים וכבדים בחלונותיו. "עד ראש הצריח אני אגיע" חשבה, וקפצה מעלה, מכוונת את האור כך שיעיף אותה במהירות גבוהה והולכת לעבר ראש הצריח. ואז עצרה, מרחפת רגע קט מעליו, ראתה שעל ראשו יש מרפסת קטנה וחשוכה. היא נתנה לגופה לצנוח. אך הוא לא פגע במרפסת. דבר מה תפס אותה והצמיד אותה אל הקיר. "אפיקצ'ו" שמעה את קולו האפל באוזניה. היא חייכה אליו.

Apikachu L

New member
-המשך-

*** מיוטיסמון היה מופתע, כך אמר לעצמו, לא מודה בכך שהיה גם מבולבל. התגובה של בת האור הייתה לא צפויה להחריד. הוא עקב אחרי שלושתן בשולי תודעתו בזמן שעסק ביצירת כישוף אפל חדש. משועשע למדי ממסכת היריקות שלהן ושמות הגנאי שנתנו לו, ולפתע, באופן לא צפוי החלה לה תודעתה של אפיקצ'ו לקפץ בין צריחי טירתו, במצב, שהוא שיער, לא נהיר אף לה עצמה. ועתה החליטה להיזרק, פשוטו כמשמעו, על מרפסת חדריו האישיים. החדרים שלא היו אמורים להיראות. הצריח שאמור היה להיות מוסתר באשליה, נותן לו את כל הפרטיות והריכוז הדרושים לו כדי לשלוט בעולמו הקט. עולמו, שנשלט על ידי תודעתו לקח ממנו כוח רב, לכן העדיף להתרכז ללא הפרעות מאף משרת טורדני. וככל שהיה ידוע לו, אף אחת מהשערותיהם של משרתיו שבילו את שעות הפנאי שלהם בפטפוטים, רכילויות עליו, ורדיפה חסרת תוחלת אחר קאגאאפים. הוא הצמיד אותה בכוח אל הקיר, והיא, שלא גלתה לו מעט התנגדות, חייכה אליו. הוא שיער שלא ראה אותה מחייכת מעולם. "מיוטיסמון" מלמלה והניחה את ידה על חזהו, מצחקקת. "מה את עושה כאן?" שאל, מרכז אפלה אל תוך קולו. מפחיד אותה. היא השפילה את ראשה ולא אמרה דבר. הוא שם לב לידיה המתגנבות אל צווארו. וכאשר התנפלה עליו בחמת זעם, מנסה לחנוק אותו, חייך, ואחז בזרועותיה משליך אותה על הרצפה, מתיישב עליה. היא ניסתה להתנגד. לבעוט. הוא המשיך לחייך. "את לא יכולה לפגוע בי" אמר "תזכרי" קולו גווע ללחישה, עת קירב את שפתיו לאוזנה "אני תמיד אהיה הרבה הברה יותר חזק ממך". במהירות היא הטתה את ראשה ונשכה בצווארו חזק ככל שיכלה, מנסה לפצוע אותו. אך מיוטיסמון גיחך, והשקיע את שיניו בצווארה שלה. "את שייכת לי" שמעה אותו בראשה "כל פיסת נתונים שלך שייכת לי. כל מחשבה וכל תגובה שלך ידועה לי. ואת החלשה בנינו, אפילו ללא הקשר הזה. ללא השליטה שלי בך." אפיקצ'ו נאנחה. "והבריחה הטיפשית שלך מהכאב של עצמך מגוחכת. אני אראה לך בריחה יותר מוצלחת מעצמך. אם כי מהמעט ששתיתי, הדם שלך טעים להפליא". הוא ניתק מצווארה ונעמד. לאחר מכן הרים אותה והעמיס אותה על כתפו. אפיקצ'ו לא התנגדה. גם לא כאשר הכניס אותה לחדריו, נרות מספר נדלקים בהם. לאחר שעבר איתה על כתפו מספר דלתות, הגיעו אל חדר חשוך. החשיכה הזו הייתה אשליה, ידעה אפיקצ'ו, אך לא היה בה הרצון להתנגד לו. הוא הניח אותה על דבר מה רך. היא הושיטה את ידיה, והחליטה שזהו ארון קבורה. כאשר נשכב למידה הרימה את בירכה ופגעה בו בין רגליו. כעבור מספר שניות מצאה את ידיה מכופפות מאחוריה גבה ואת ברכו לוחצת בין שכמותיה. "אני חזק יותר" מלמל אליה. והיא צחקה. "את צריכה להפסיק לברוח מעצמך, בצורה הזו" אמר לה, מהדק את ברכו אל גבה עוד יותר. היא גנחה בכאב והמשיכה לצחוק. "ואת תצייתי לי" המשיך, ולחץ מעט יותר, ואז שחרר את אחיזתו ונשכב לצידה. הוא ראה כיצד היא עצמה את עיניה ופקחה אותן שוב. הוא חפן את סנטרה בידו, וקרב את שפתיו אל שפתיה. הוא תפס את שפתה התחתונה בפיו ונשך בה קלות, מתענג על טיפות הדם. לאחר מכן הרפה משפתיה והביט בעיניה בשתיקה. "אם רק היית יודעת" אמר בשקט. "יודעת מה?" שאלה "כמה אני שונא אתכן" אמר. "לא יותר ממה שציפיתי" אמרה. "יותר ממה שאת יודעת, ללא ספק" מלמל וקירב אותה אליו. "זה לא ניראה כך" אמרה בתגובה, מסתירה את הפחד שעלה בה. הוא אגרף את ידו והכה אותה בבטנה. פרק לנשימה כבדה, לא נשמעה תגובה ממנה. "ניגודים נמשכים" אמר והתקרב אליה. יודע שזה מה שהיא מפחדת ממנו. אבל לא היה לה לאן לסגת בארון הצר. להפתעתה הוא חיבק אותה. המומה היא לא ניסתה להתנגד, רק מודעת לפחד שלה, התעשתה ממה שניסתה לברוח ממנו. ואז הבינה שזה לא היה הכאב על הקשירה שלה, או על מה שקרה בלילה הקודם. למרות שהחיבוק שלו גרם למוחה לצרוח בפחד השעינה את ראשה כנגד חזהו. "את לא צריכה לפחד ממני, לא כל זמן שאני שונא אותך מספיק" אמר. *** חזרתי לגופי וראיתי שקארי וגאטומון ישנות. לאחר ששיננתי לעצמי שוב היכן החדרים של מיוטיסמון זינקתי על רגלי הקצרות, ורצתי במעברי הטירה. אך כאשר נתקלתי בקיר במקום בו הייתי אמור להיות מסוגל לעבור, הבנתי שמיוטיסמון רצה שאפיקצ'ו תגיע אליו, במקום כלשהו בתודעתו. תודעה כל כך הרוסה שאני לא העזתי להתקרב אליה.

Oukami Kun

New member
אם היה לי כוח

הייתי קורא את כל הפרקים. אבל מכיוון ואני עצלן, אני אקרא בהזדמנות.

0 Ghost 0

New member
תקציר הפרקים הקודמים.

בגלל שניראה לי שאף אחד לא זוכר מה היה קודם ולא בא לאף אחד לקרא. -העולם הדיגיטאלי אחרי העונה השניה- פרק א'(קשר): קארי וגאטומון מרגישות דבר מה מוזר בעולם הדיגיטאלי. הן מגיעות אליו ולאחר חיפושים מוצאות את אפיקצ'ו, שהיא הטהורה השלישית, או בת האור. לאור נסיבות משונות הן ניקשרות בקשר מנטאלי, אשר כתוצאה ממנו הן יכולות לחוש ולראות וכו', כל מה שאחרת מרגישה. פרק ב'(מיוטיסמון): מיוטיסמון משיג את שלושת הטבעות של בנות האור - הטבעת של גאטומון, של אפיקצ'ו, וטבעת שהייתה לקארי(לא הוזכרה בעונה) שתפקידה לא היה ידוע לה עד כה. מתברר לקוראים כי יש למיוטיסמון תסביכים נפשיים מרחיקי לכת, והוא אוהב ושונא את השלוש. כמו כן למיוטיסמון יש את הדיג'יביצים של מומימון, ארוקנימון, גריימון מלחמתי שחור(גמ"ש) ווויזרדמון, בהן הוא מתכוון להשתמש בתור קלף מיקוח. הוא הולך לביקור הפחדה אצל הדיג'יגורלים, ומצליח לגרום להם לאי נוחות. קא"ג (קארי אפיקצ'ו וגאטומון) לא מתרשמות במיוחד. פרק ג'(אבל מי הן?): מיוטיסמון שמח ומאושר על זה שהדיג'יגורלים כמעט עשו במכנסיים כשראו אותו, קא"ג מנסות להוציא אותם מהמצב הזה. כאשר הן מצליחות הם הולכים לדבר עם 4 השליטים, שחליטים בעקבות ניתוחים של הנבואות העתיקון ששלושת בנות האור הן קא"ג. פרק ד'(נבואות, סיבוכים והסכמים): קא"ג הלומות רעם ומוכות ברק מהידיעה לגבי זהותן, שהן לא מסבינות אותה. הן שואלות את 4 השליטים לפרוש זהותן, ומגלות שהן אלו שיחזירו את העולם הדיגיטאלי לאיזון, ובלה בלה בלה פקה פקה. הן שומעות חלק מהנבואה, ודיוויס מבין שהיה כדאי לו להקשיב יותר בשיעורי ספרות, כי אז היה יכול לנתח את זה באופן טוב יותר. ברגע ש 4 השליטים מתכוונים לספר על התנאים של מיוטיסמון שכניראה גם קשור איכשהו לנבואה, הוא מופיע בעצמו. מיוטיסמון שופך קיטונות של קללות לכל עבר, ומראה לכולם שהם לא מגרדים לו את הדיג'יביצים. הוא מוסר את תנאי ההסכם שלו לקא"ג - להישאר בעולם מסויים שנימצא בעולם הדיגיטאלי ולא שייך לו במשך 24 שעות לפי הזמן בכדור הארץ, או שישחר את גמ"ש, מומימון, ארוקנימון וויזרדמון לעולם בתור יצורי אופל. קא"ג אומרות שהן יסכימו בתנאי שלא ינסה להשתלט שוב על העולם הדיגיטאלי, יקיים מה שהבטיח, יתן להן את הדיג'יביצים ויהפוך לפעיל מר"צ.(טוב, זו הייתה בדיחה), ומיוטיסמון מודיע להן שיש להן זמן עד למחרת כדי לחשוב על הכל ולהחליט מה הן חושבות על ההסכם והגלימה השקסית שלו.(אני משלבת די הרבה בדיחות לא קשורות בתוך התקציר, תתעלמו מהן, הסיפור עצמו מאוד רציני ולא מצחיק) פרק ה(

0 Ghost 0

New member
-המשך תקציר-

פרק ה´ - להסכים או לא להסכים זאת השאלה: אפיקצ'ו מאבדת את אחת הסכינים שלה,והחבורה לוחצת על קא"ג לא להסכים לתנאים של מיוטיסמון, אבל הן מעיפות אותם ומחליטות לבד, בזמן שכולם אוכלים תפוחים מהעץ הסמוך. שלושתן מחליטות להסכים לתנאים. סכין עפה על אפיקצ'ו שמתחמקת ממנה בנונשלטיות, וחתכת תפוח לשניים. לתפוח כואב מאוד והוא מת מיד. מיוטיסמון מופיע לוקח את הסכין ונעמד מול אפיקצ'ו ומודיע לה שהוא רק השאיל אותה. אפיקצ'ו מתעצבנת, ונותנת לו כאפה. אה...סטירה עסיסית ומצטלצלת. גאטומון וקארי מתעצבנות עליו כי חושבות שהוא ניסה לפגוע באפיקצ'ו, פטאמון מנסה להיות גבר ולהרשים ומנסה להרסיץ למיוטי. יוטיסמון מרביץ לו ולטיקיי. קא"ג מנסות להשתמש באופן לא מודע למדי בכוחותהן, ומיוטיסמון מרגיש זאת, ומבין שהוא צדק לגבי זהותן של השלוש. הוא אומר שיקח אותן למחרת בבוקר, אפילו בלי לשמוע את הסכמתן. מישהו יורה על קא"ג כדורים שחורים מתוך היער ופוגע בהן, מיוטיסמון עוזר לקארי ומבטיח נקמה ביורה הכדורים. הפה של החבורה גדל ב3 מידות אורך ו4 מידות רוחב. מיוטיסמון הורג את מליידי דווימון כי מגלה שהיא עשתה זאת, וקא"ג מודיעות על החלטתן ללכת. דיוויס מנסה לפנות לצד הרגשני של הקוראים ושל קארי אבל לא הולך לו. פרק ו´ – אל גוב האריות (הערפדים ליתר דיוק): הפרק מחולק למספר תתי פרקים.//תת פרק 1 – הכנות לדרך-קא"ג אורזות חפצים ו4 השליטים מטיסים את כל החבורה למקום המפגש עם מיוטיסמון. זואצ'מון מתעצבן על הדיג'יגורלים, אבל לאף אחד לא באמת אכפת, גם לקוראים לא.//תת פרק 2 – משהו מוזר מתחיל.- החברה מגיעים למקום המפגש, שולי העולם של מיוטיסמון. החבורה מגלה על המקום כמה עובדות אטרקטיביות, כמו למשל שהעולם הוא בעל גבולות, לפחות בתוך העולם הדיגיטאלי. מיוטיסמון מופיע ומחכה שכולם יפרדו מהחבורה בקנאה, בגלל שלא עשו לו את זה אף פעם, וכולם היו שמחים להפרד ממנו. והוא נגעל מהקיטש והדביקות של כולם. מיוטי נותן לקא"ג גלימות שחורות ומגניבות\\תת פרק ג´ - הכניסה- קא"ג נכנסות לעולמו של מיוטי ומגלות שהן עדיין לא בפנים כי הגבולות היו כניראה רק הגנה. הן הולכות אחריו אבל הן מתקשות בהליכה, שמסיבה לא ברורה מתישה אותן. גאטומון מתעלפת ראשונה, וקארי, שנושאת אותה בגבורה, מתמוטטץ אחריה. אפיקצ'ו נושאת את שתיהן אבל גם היא לא יכולה לעמוד במאמץ בסופו של דבר ומאבדת את הכרתה. השלוש מתעוררות בצילה של אבן, ומגלות שמיוטיסמון נשא אותן שאר הדרך. הוא מראהלהן את העולם שלו ממבט מהצוק ומבהיר להן שאי אפשר לעבור את הגבול בלעדיו ע"י זריקת אבן. לכן הוא מעמיד את השלוש על ראש הצוק, מחבק אותן וקופץ באנג'י אבל בלי הגומי. פרק ז´- הפתעות לא נעימות והסכמים מגעילים: קא"ג ניכנסות לעולמו של מיוטיסמון אבל כאשר הן מגיעות לשם הן מקבלות כאב ראש איום ונורא שבגללו הן מתעלפות שוב. מיוטיסמון לוקח אותן לחדר בטירה. הצללים של ארוקנימון, מומימון וגמ"ש באים לבקר, וכועסים על מיוטיסמון אבל הוא מעיף אותם. מיוטיסמון מניח את בנות האור על המיטה ומנשק אותן(בזמנו, כתיבת הקטע הזה גרמה לי להסמיק).אחרי שהן מתעוררות אפיקצ'ו מגלה לקארי שגם היא יכולה להפוך לדיג'ימון ברצונה, כמוהה, אבל עדיף שלא, מפני שזה גורם לכאבי ראש דומים. מיוטיסמון מסביר להן שבשלב מסויים הן ימותו בגלל כוחותהן אם לא ישלטו בהם כמו שצריך. הוא מנסח איתן הסכם נוסף הכולל את ההסכם הקודם+לימוד השימוש בכוחותהן, ובתמורה הוא יקשור אותן אליו בקשר דמוה שבגללו הן יהיו שייכות לו. קא"ג הממומות.

0 Ghost 0

New member
-המשך של ההמשך של התקציר-

פרק ח´ - יאן וייאנג: הבנות מדוכאות למדי ויוצאות לטייל בחוץ, ומגלות דברים מפתיעים על עולמו של מיוטיסמון. שאר החבורה פוגשת את טאי שכניראה יודע משהו בנושא. קא"ג מחליטות להוריד את הגלימות שנתן להן מיוטיסמון. כתוצאה מכך ישות כלשהיא תוקפת אותן והן נופלות מהצוק עליו עמדו. מיוטיסמון מציל אותן בעזרת ברק הארגמן שלו, אבל מסתבר שזה לא ממש עוזר, כי הן מנסות להלחם בישות הזו. מיוטיסמון מצליח להרחיק אותן מהמאבק ע"י נשיקה, אבל נשארות לשלוש צלקות בצורת יין ויאנג במקומות בהן השוט נגע. השלוש מחליטות להסכים להסכמו של מיוטיסמון ולהצביע לליכוד בבחירות הבאות. פרק ט´ – האופל ממתין: קא"ג מגלות שי בטירה של מיוטיסמון גם אמבטיה מפנקת, שאחריה הן הולכות לישון וחולמות חלום מוזר, שבו הן מצילות דיג'ימון בשם אליקורומון ב3 דיג'ימונים מרושעים. אבל השלושה תוקפים אותו שוב והוא דיג'יגדל למיוטיסמון ומנצח את הדיג'ימונים. קא"ג מוצאות את עצמן בחלום בתוך מדבר גדול ושומםב מקום בכר הדשא בו היו קודם, שם היה גם גוש גדול מאוד של דבר מה אדום שחור, שהפחיד קצת אפילו את מיוטיסמון, אבל הוא המשיך לשחק אותה אדיש. טאי מופיע בחלום וצועק משהו. הדבר הגושי מנסה לתפוס את השלישיה שנופלת לרגליו של מיוטיסמון, שמכריז על כך שהן יהיו שלו. טאי צועק "קארי לא!" ובזאת ניגמר החלום שמכיל המון רמזים אפיים להמשך וכדאי לקרא את גרסתו המלאה. מיוטיסמון מתעורר מאותו החלום בצעקות, זיעה קרה וארון קבורה רטוב. בינתיים החבורה חושבת מה לעשות. מתברר שטאי הוא זה שהכניס את עצמו לחלום של הבנות, כדי לבדוק אם הן בסדר. הישות הגושית, אגב, היא זו שניסתה להלחם בשלוש במציאות. החבורה מגלה שלמרות כל רצונם הטוב הם לא יכולים לעזור לבנות מפני שאז יחרץ גורל העולם הדיגיטאלי יחרץ לרעה. מיוטיסמון מתחיל ללמד אותן להשתמש בכוחותהן ומתכנן כיצד לקשור אותן אליו. פרק י- בת האור קארי: קארי גאטומון ואפיקצו' לומדות המון בשיעוריו של מיוטיסמון, אם מסננים א המילים בין קיטונות הרותחין שהוא שופך לכל מקום. הפעם, באחד השיעורים בהמתקדמים יותר (שלישי או רביעי) הוא מלמד אותן כיצד לגיד'יגדול, ללא צורך בסמל ובדיג'יכלי. הן לא מצליחות כי דיג'ימון לא גדל ללא סיבה. מיוטיסמון ניראה מתוסכל מהרגיל ומגרש אותן מהשיעור. קארי נופלת לפתע לתוך בור באדמה, בלא סיבה ברורה לעין.

0 Ghost 0

New member
ההמשך של ההמשך של ההמשך של התקציר.

פרק יא – האמנם בני אדם לא הופכים לדיג´ימונים?: קארי מגלה שהיא נפלת בתוך החשכה, ומצליחה להייצל בזכות מה שלמדה בשיעוריו של מיוטיסמון. היא מוצאת לפיד ומחפשת יציאה. החבורה בינתיים מגלה שלשליטים יש רק קטעים מהנבואות השלמות, והם בעצם לא יודעים הרבה. מתקיים ויכוח האמנם בני אדם לא אופכים לדיג'ימונים, והאים דיג'ימונים לא יכולים להפוך לאמיר פרץ. פתאום מגלים שאחד מ4 השליטים- זואצ'מון, נעשה כהה עם טבעת שחורה סביב הצאוור ומתחיל להשתולל. פרק יב – גלימה שחורה, מסיכה אדומה…: גאטומון ואפיקצ'ו מנסות למצוא את קארי בלא הצלחה. בינתיים קארי בורחת מדרקוויצ'מון המרושעת ועדת דיג'ימונים צמאי דם. במהלך הבריחה היא חושבת שכולם מתו, וכאשר היא מגיעה לדרך ללא מוצא היא מתייאשת ומחכה למותה ההירואי. היא מקבלת הודעה מאפיצק'ו מגאטומון והיאוש כמעט עוזב אותה. וכאשר היא מבחינה בפרח בצורת סמל האור היא הופכת לדיג'ימון ומכסחת לדרקויצ'מון ת'תחת. אבל כאשר היא חוזרת להיות אנושית שרידים רעילים ממתקפה של דארקויצ'מון פוגעים בה והיא מתחילה להזות. היא רואה את אימה ורצה אליה. גאטומון ואפיקצ'ו מצלחיות לאתר את הכוייון בו קארי נמצאת ומתחילת ללכת אליה. אני אמשיך אחר כך, בחיי שאין לי כוח להמשיך עכשיו.

Apikachu L

New member
ההמשך של...טוב לא משנה

פרק יג – באהבה, בשינאה ובמלחמה לא חסרים חוקים, אבל הרוב לא יודעים את זה...: מיוטיסמון נתקל בקארי ההוזה, שחושבת שהוא טאי, מסיבה לא ברורה לאף אחד. מיוטיסמון מתעצבן, שופך עליה קצץ קיטונות רותחין, והיא נעלבת, תוך שהוא נאלץ להתמודד עם זה זהוא רוצה להכות אותה ולנשק אותה בעת ובעונה אחת. בסופו של דבר הוא מאס בכף, לקח אותה לאחד האולמות, וזרק אותה באחת הפינות, לאחר שהסווה את כל העסק. הוא שתה מעט מדמה וגילה שהיא הורעלה ע"י דרקויצ'מון. אז הגיע דמידווימון ודיווח לו על הדיג'יביצה של דרק ויצ'מון, שלא ניתנת למגע. מיוטיסמון מתעצבן עליו וזורק אותו מהחדר. בסופו של דבר מוחזרת הביצה שלה למקומה הראוי( שמיוטיסמון אחר כך ידאג להקים לתחיה, אבל זה לא באמת חשוב). מיוטיסמון מחליט לחטוף את אפיקצ'ו שעסוקה בלחפש את קארי כבר מאז הפרק הקודם. פרק יד´ - כשהמצב הוא יאוש ותיקווה מועטה בהחלט: גאטומון מחפשת את קארי ופתאום נתקלת בצל של ויזרדמון, בעוד התחושה של קארי נעלמת והולכת. בינתיים אפיקצ'ו דורשת ממיוטיסמון לומר לה היכן קארי ונותנת לו מכות. מיוטיסמון מפנה אותה לפינת החדר, שם קארי נמצאת. מיוטיסמון מנצל את אי תשומת הלב של אפיקצ'ו וכובל אותה באזיקים מיוחדים, ונותן לה לטפל בקארי. בינתיים ויזרדמון(או יותר נכון הצל שלו, ריכוז אנרגיה של הישות שלו) מודיע לגאטומון שאפיקצ'ו וקארי בסכנה. גאטומון מודה לו ומחזירה לו את האנרגיה שהוא איבד ומחזירה אותו לביצה, כדי שלא יפגע. אותו הזמן החברה מנסים לגרום לדיג'ימונים לדיג'יגדול, מפני שזואצ'מון השתגע, כזכור מלפני מספר פרקים. והם שוב לא מצליחים. כולם בורחים, ומוצאים את עצמם בחדרים נפרדים במערה, ולאט לאט מתקצים בחזרה. מיוטיסמון מחזיר את דרקויצ'מון לתחיה, ומטיל עליה להרביץ לדמידווימון. ואז מיוטיסמון עושה מה שעשה לקארי, פותח שער מתחת רגליה לתוך החלל שקארי הייתה בו...והיא נופלת. מה גם מיוטיסמון, שרואה שמצבה של קארי השתפר פלאים בזכות טיפולה של אפיקצ'ו, מחליט להעניש אותה, בעזרת ברק הארגמן שלו. פרק טו´ – בת האור גאטומון: גאטומון מצליחה לדיג'יגדול לאנג'וומון ולהנצל במהלך הנפילה. ואז מופיעה מולה מליידי דווימון(שמיוטיסמון נאלץ להחיות, בשל היותה היריבה המתאימה ביותר). היא מצליחה ליצור מתקפה חדשה לחלוטין -"ענן מלאך האור", ובעזרת החץ השמימי שלה מנצחת את מליידי דווימון. אחלה קאט פייט! היא נכנסת לתוך דלת עם סמל אפלת האור.

Apikachu L

New member
אחרון, אני מקווה.

כתיבת תקצירים היא עסק מייגע. ליסטה, תוכלי להקפיץ? פרק טז´ - הישות הנוזלית היא מעבר לפינה…: אפיקצ'ו מתעוררת פצועה מאוד באולם, היא נרדמת ומתעורת בחדר מוזר, שאחד מקירותיו מראה גוש נוזלי אדום שחור ענקי. גם אנג'וומון מגיעה לחדר מוזר לא פחות - קפוא ומלא תליונים עם סמלי אפלת האור. ובחדר יש הפתעה נוספת: מעמד משונה עם 4 תליונים, שונים מהאחרים. גם לקארי לא חסר - כשהיא מתעוררת היא מגלה שכל חושיה הפסיקו לתפקד, ומישהו דואג לה ומשכיב אותה לישון - מיוטיסמון. באותה האפיזודה מגלים דברים מפתיעים על עברו.היא יוצאת מהחדר בחולשה ונופלת על מיוטיסמון(הוא צריך להפסיק לצוץ בכל מקום...), והוא דואג להחזיר אותה לחדר. גם כן, אדון האופל נעשה נער שליחויות. אנג'ומון מנסה להוציא את אחד התליונות ומיוטיסמון צץ ומספר לה על הישות הנוזלית שחורה אדומה, האופל האמיתי של העולם הדיגיטלי ועל מטרתם של התליונים. פרק יז´ – אדון האופל הוא לא שליטו: מיוטיסמון משוחח עם הישות הנוזלית, שמציעה לו כוח, בתנאי לנאמנותו של מיוטיסמון, שמסרב. הוא חוזר לעולמו, מותש. בטירתו הוא מצא את אנג'וומון שוכבת על הרצפה(ממש מוזר שכולם התעלפו אז, הא?). הוא מרגיש את התבנית שלו נהרסת, אז הוא הולך לנוח ומגיע בטעות לחדר שבו שם את קארי. באופן נשגב מבינתי, היא הצליחה להפסיק את התהליך, ובגלל שעדיין לא בדיוק יכלה לראות ולזוז, היא לא גילתה שמיוטיסמון טיפל בה. אפיקצ'ו מבינה שבקרוב יגיע תורה, ושזהו תהליך הלימוד של מיוטיסמון, לזרוק אותן לקרב כלשהו ולגרום להן להשתמש בכוחותיהן. פרק יח´ - בת האור אפיקצ´ו: אפיקצ'ו מגיעה לשדה המתחילים - מקום בעולמו של מיוטיסמון שדי מזכיר את כפר הראשונים, ובו מטפלת אירימון הדיג'ימונית בקטנים. אירימון מחזירה לאפיקצ'ו את התיק, שמסתבר שאיבדה. היא גם פוגשת את צ'רלי - קאגאאפ מעורב שאינו מדבר אשר מחליט להשאר איתה. אפיקצ'ו נשארת לעזור לאירימון, אך פתאום דווימון מתקיף את המקום. אירימון מגינה עליו באומץ, ואף מבצעת דיג'יגדילה (ומסרבת לקבל את עזרתה של אפיקצ'ו). אבל דווימון מצליח להכניע את אירימון, ואפיקצ'ו יוצאת להגן עליה. היא הפכה לדיג'ימון(קרב לא רע היה שם), וניצחה את דווימון. אבל לאחר הקרב היא אבדה את הכרתה.(יודעים משהו, הם חיבים להפסיק להתעלף כבר!). פרק יט´ – משרתו של האופל הוא אל?: שאר הדיג'יגורלים התאספו בחדר גדול במערה אליה ברחו. הם פוגשים שם את גנאי אשר מכיר להם את אנג'גו'ימון - מלאכית השמחה. היא הסבירה להם את המצב הרגיש בו נמצא העולם הדיגיטאלי, ועזרה לדיג'ימונים לדיג'יגדול. הם מנסים לתקוף את זאצ'מון, אבל מתקפותהם חסרות תועלת מול הדיג'ימון האל. אנג'גוי מון מציעה לאקווילאמון, שהיה מאוחד עם גאטומון בדיג'יגדילה גנטית להשתמש בנתונים שהוא מחזיק ממנה, ובעזרתם כל החבורה מצליחה להשתמש בסמלים ולעזור לדיג'ימונים. אגב, באמצעות הנתונים הם גם הצליחו לגרום לבנות האור לעזור להם. הם הצליחו להוריד את הטבעת מצאוורו של זואצ'מון, והאפלה נסוגה מהאזור בו היו. קשר הדיג'יגדילה הגנטית נותק בין יולי וקארי, בין גאטומון והוקמון. מיוטיסמון מתכנן להן משהו לא נחמד. פרק כ' - פירמידה. טכנית, פרק משמים ביותר אשר רק מתאר את תהליך הקשירה של בנות האור אל מיוטיסמון. במהלך הפרק מיוטיסמון קצת הכאיב להן, קצת השפיל, לא באופן רציני. היו די הרבה באגים בכתיבה, כככה שהפרק הגרוע ממילא יצא די מחורבן. אם אתם רוצים לדעת איך הוא קשר, אז תדעו שהוא קודם נשך אותן, ואז ראה שזה לא עובד, אז הוא התנשק איתן. מגעיל למדי, הא? עכשיו, תהיו מוכנים לקרא את פרק כא' סוף סוף?

Digi Lista

New member
אני לא יכולה לשבת כי אני על סף

קריסה החודש... אבל אני שמחה שחזרת לכתוב ואני בכיף אקרא ואכניס למאמרים(+עוד מיליון דברים שהבטחתי ואני אודה למי שיעזור לי לרכז הכול בשרשור אחד)...כול הכבוד יאנה ואין מה להודות לי

CibiHeart92

New member
פיק\פאנפיק זה

כשמעריצים כותבים פרקים או עונות לסדרה שהם אוהבים.

למעלה