זה מצחיק
כי גיליתי שהבעיה שלי היתה רק חוסר אגרסיביות, ברגע שהחלטתי שאני עושה את זה ותוחבת את האצבע שלי לפה של הסוס ולא מוותרת לו, לא היתה לי בעיה, אפילו הצלחתי לשים ראשיה לפונית קטנטנה (ואני יותר ממטר שישים, אז זה קשה, אפילו נורא כאב לי הגב אחר כך!) ואתן כאלה מתוקות! הייתי בטוחה שכולם יצחקו עלי כי היה לי קשה לשים ראשיה. אני עדיין מתלהבת! וזה ממש לא כאב, הייתי בטרוט על מושכה ארוכה (אני עלובה ברכיבה על מושכה ארוכה!) ובאיזה קטע בטרוט פשוט איבדתי שיווי משקל ויצאה לי הרגל מהארכובה, ואני כזה כמה שניות חשובת לי "אוקי, אני יכולה לנסותץ לחזור לאוכף (והייתי מצליחה) או פשוט לי]ול" אז בסוף החלטתי ליפול, והרפיתי כזה, ונפלתי לאט לאט כזה (כמו בהילוך איטי, זה מזה מגניב!) על החול על התחת, חוץ מזה שכל החוליות שלי התנגשו כזה והגב שלי די הזדעדעזע (לא ברמה מסוכנת, תודה על הדאגה) זה לא כאב, ואז ישבתי לי כמה שניות על הקרקע כזה בפיסוק, כמו ילדה קטנה וניערתי את הראש, והסוס ממשיך ללכת לו באיטיות, לא נראה לי שהוא שם לב שנפלתי בכלל (חחחחחח) והמורה שלי צחקה עלי וכזה "הגיע הזמן שתפלי" ואז צחקה שוב "מה את מביאה, וויסקי או עוגה?" (הסבר: באנגליה הם מביאים וויסקי, במקום העוגות שאנחנו מביאים) ואז התחלנו ללכת אל הארגז (יש לה קטע עם עליות, היא לא אוהבת שעולים מהקרקע, אף פעם לא הבנתי את זה, אבל אני מרוצה מזה, הסוס שלי ענק" והוא הולך כזה אחריה בלי שהיא מחזיקה אותו או כלום, ואני כזה "וואו!" כלומר, ראית יאת זה בסרטים והכל, אבל אף פעם לא ראיתי סוס עושה את זה במציאות, ואז היא התחילה להלל אותו, והייתי גאה בו. עכשיו יש לי שאלה, מישהו כאן רכב פעם ביסעור פעם? זאת שאלה ממש ממש חשובה, אז מי שהכיר את החווה פעם, או שרכב בה, שיענה לי מהר, יש לזה חשיבות עליונה נ.ב. כבר אמרתי שאני מתרגשת?