נחשו מה!

yael filan

New member
נחשו מה!

היופ נלתי! כן כן, פעם ראשונה שיעל נפלה! מה כדאי לי להביא? וויסקי או עוגה? אתם לא מתארים לעצמכם כמה אני מתרגשת?! וגם הצלחתי לשים ראשיות רכיבה לשני סוסים! וזה היה קל (אל תצחקו עלי, יש לי בעיה עם זה) אני נורא גא בעצמי.

רואים שאת מאוד מתרגשת..

"היופ נלתי?" חחחחח
איך נפלת? כאב נורא?? ראשיות זה באאממתת קשה לשים.. לי לקח שעות להבין איך...אז ממש כל הכבוד לך! וויסקי הוא משקה שלא טוב לבריאות.. תביאי עוגה.. הכי טוב
. U-
בה-ביי!
לזכרה של אולדון

storm15

New member
על מה אתן מדברות ?

מה זאת אומרת לשים ראשיות זה לא קשה בכלל?

Doni 1

New member
מוזר...

זה ממש לא קשה לשים ראשית רכיבה גם לי היה פחד פחדתי שהסוס ינשך אותי ועכשיו כמעט כל יום יש לי לשים לאיזה חמש סוסים מתגים(ראשיות רכיבה) אני שונאת את המילה ראשיות רכיבה אני מעדיפה מתגים או מתג חוץ מזה ראשיה אני אומרת רק על ראשית בית

פרסה

New member
בלי להעליב

לי שהתחלתי לרכב בחווה היו מכינים לי מראש את בסוס לא זוכר ששמתי מתג או אוכף על סוס בחווה הזאת באתי לחווה ראיתי איך שמים ומיד שמתי לקח זמן ולמדתי שיטות וטריקים שהיה יותר קל לנוחיותכם בראשית עור יש מסביב לאף רצוע לא צריך אותה היא סתם מקשה על לסים את המתג

yael filan

New member
זה מצחיק

כי גיליתי שהבעיה שלי היתה רק חוסר אגרסיביות, ברגע שהחלטתי שאני עושה את זה ותוחבת את האצבע שלי לפה של הסוס ולא מוותרת לו, לא היתה לי בעיה, אפילו הצלחתי לשים ראשיה לפונית קטנטנה (ואני יותר ממטר שישים, אז זה קשה, אפילו נורא כאב לי הגב אחר כך!) ואתן כאלה מתוקות! הייתי בטוחה שכולם יצחקו עלי כי היה לי קשה לשים ראשיה. אני עדיין מתלהבת! וזה ממש לא כאב, הייתי בטרוט על מושכה ארוכה (אני עלובה ברכיבה על מושכה ארוכה!) ובאיזה קטע בטרוט פשוט איבדתי שיווי משקל ויצאה לי הרגל מהארכובה, ואני כזה כמה שניות חשובת לי "אוקי, אני יכולה לנסותץ לחזור לאוכף (והייתי מצליחה) או פשוט לי]ול" אז בסוף החלטתי ליפול, והרפיתי כזה, ונפלתי לאט לאט כזה (כמו בהילוך איטי, זה מזה מגניב!) על החול על התחת, חוץ מזה שכל החוליות שלי התנגשו כזה והגב שלי די הזדעדעזע (לא ברמה מסוכנת, תודה על הדאגה) זה לא כאב, ואז ישבתי לי כמה שניות על הקרקע כזה בפיסוק, כמו ילדה קטנה וניערתי את הראש, והסוס ממשיך ללכת לו באיטיות, לא נראה לי שהוא שם לב שנפלתי בכלל (חחחחחח) והמורה שלי צחקה עלי וכזה "הגיע הזמן שתפלי" ואז צחקה שוב "מה את מביאה, וויסקי או עוגה?" (הסבר: באנגליה הם מביאים וויסקי, במקום העוגות שאנחנו מביאים) ואז התחלנו ללכת אל הארגז (יש לה קטע עם עליות, היא לא אוהבת שעולים מהקרקע, אף פעם לא הבנתי את זה, אבל אני מרוצה מזה, הסוס שלי ענק" והוא הולך כזה אחריה בלי שהיא מחזיקה אותו או כלום, ואני כזה "וואו!" כלומר, ראית יאת זה בסרטים והכל, אבל אף פעם לא ראיתי סוס עושה את זה במציאות, ואז היא התחילה להלל אותו, והייתי גאה בו. עכשיו יש לי שאלה, מישהו כאן רכב פעם ביסעור פעם? זאת שאלה ממש ממש חשובה, אז מי שהכיר את החווה פעם, או שרכב בה, שיענה לי מהר, יש לזה חשיבות עליונה נ.ב. כבר אמרתי שאני מתרגשת?

ניראה לי שצינת שאת מיתרגשת../images/Emo85.gif

מזל טוב!!! אויי, אני זוכרת שכשאני נפלתי בפעם הדאשונה המדריכה שלי בכלל לא שמה לב...
. לא נעים ליפול מבלי שהמדריכה שלך תיצחק עליך....
. את האמת... המדריכה שלי אף פעם לא ראתה אותי נופלת...
. לא פיייייייייייייייר! כיף לך...! הרוני שלי... היא כמעט שלא מיתיחסת עלי לאחרונה...
... אני בדיכי... פיצי בדיכי...
פיצי רוצה מדריכה פרטית...
פיצי לא אוהבת להיתחלק...
. אבל מזל טווווווווובבבבב!!!

yael filan

New member
את זוכרת שהיה שם סוס

שקראו לו גורדיתו? שהיה יונק אויר?

ברור.

אחד הסוסים שהשפיעו על חיי בצורה שקשה לתאר. רכבתי הרבה המון על הסוס הזה <כולל קאנטר ראשון>, זה היה הרבה המון מזמן.... 6-7 שנים. הסוס היה גאוותו של אלי ויונק אויר מפורסם. פגשת בו?

yael filan

New member
ברור!

ביסעור היתה השנה הראשונה שלי! ואיך הייתי גאהכשאלי הרשה לי לרכב עליו! הייתי אחת הבודדות שרכבו עליו! את זוכרת את קיד?

זוכרת

את רוב הסוסים שהיו שם. הייתי מאד קשורה לחווה ההיא, רכבתי שם את 3 השנים הראשונות שלי.

yael filan

New member
אני עולה עליו, עושה כמה סיבובים

במעגל הקטן וכזה אומרת לאיילת : "זה כמו להחליק על הקרח) מהבחינה שהוא הולך חלק לגמרי, כמעט לא מטלטל אותך.

ניראה לי שאינדיאנה מיתכונת שזו חוות

סוסים! לאינדינה- למה את באה לפה פעם ב... 100 שנה? ולמה לכל םרום סוסים שאני באה את שם???

למעלה