נחשו מה?

Fergie7

New member
אנוכי.

- הגיים בויז- התכוונתם גייבויז? סתם חבורת הומאים שמנסים לחקות את להקות הבנים המצליחות באמריקה, וממש אבל ממש לא הולך להם. - מאיה בוסקילה- היא חשה ת'צמה סקסית והכל, והיא ממש לא. -רוני דואני- סתם פקצה קטנה ומעצבת עם קול של חתול שדרכו לו הזנב, שחושבת שהיא מינימום בריטני ספירס. -שירה, חברה של צביקה פיק- סתם אחת דפוקה, אפילו לא מגיע לה התייחסות. * מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר? מזמן... * אוהבים "פינוקי בריאות"? ממש לא. * אם כן- איזה טעם הכי? * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא? כן. * ראיתם פעם סרט בבצפר? כן. * אם כן, איזה? כל מיני סרטים מפגרים.. * איזה גבינה אתם הכי אוהבים? צפתית. * יש לכם עוזרת בית? לא. * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה? * אתם הולכים עם צמידים? אחד. * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים? מאוד. * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת)- הדוגמניות, חיקוי זול ועלוב של הטופ מודל. * מה מזג האוויר עכשיו? (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו)- מזג האויר יהיה חם ומגניב. * כתבו שאלת צומי, וענו עליה! (תשתדלו לא לחזור על שאלות של אחרים) נכון שאין לי שארלה? נכון. ביי

עונההההה../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

שאלון תהנו: מה אתם חושבים על... (תענו בפירוט) - הגיים בויז בלע
אני ממש ממש שונאת אותם! הם חבורה של חשים שהתפרסמו עוד לפני שהיה להם אפילו שיר אחד!! - מאיה בוסקילה שנוי במחלוקת,
אני די שונאת את האופי שלה [במיוחד אחרי שגיליתי שהיא השאירה למלצר החתיך ב'טראסק' שקל ו-10 אגורות טיפ..<_<] אבל היא שרה די נחמד ואני מעריכה את זה שהיא אף פעם לא שרה פלייבקים. -רוני דואני איכסה. וכל מילה נוספת - מיותרת. -שירה, חברה של צביקה פיק. סתומה
* מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר? מזמן.. * אוהבים "פינוקי בריאות"? לאאא * אם כן- איזה טעם הכי? ^ * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא? תלוי מתי.. * ראיתם פעם סרט בבצפר? כן * אם כן, איזה? רווק פלוס ילד
* איזה גבינה אתם הכי אוהבים? שונאת גבינות, אבל הכי סבילה זאת גבינה צהובה..
* יש לכם עוזרת בית? ברור
פאינה
* אם כן, באיזה יום\ימים היא באה? בקיץ כל יום שני, בחורף כל יום שני פעם בשבועיים. * אתם הולכים עם צמידים? כן, יש לי מלאאא.. צמידים זה התכשיטים שאני הכי אוהבת. [במיוחד ניטים שחורים
] * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים? צמידים וטבעות בעיקר. * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת) הכי גרועה? היו המון.. הממ.. כוכבנולד העונה השלישית היה חרא, טלנובלה בע"מ..
* מה מזג האוויר עכשיו? (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו) מזג האוויר חרא. פתחתי חלון כמעט הפכתי לקרטיב. לא יצא מצחיק, לא ניסיתי להצחיק
בכלל, אני לא קומיקאית - את הבדיחות תשמרו לעדי אשכנזי
* כתבו שאלת צומי, וענו עליה! (תשתדלו לא לחזור על שאלות של אחרים) "מאמי, איך אני נראית?" זאת השאלה הכי צומיסטית בעולם
אם הייתי שואלת את חבר שלי הוא בטח היה עונה: "לא. בכלל לא. אני יוצא עם כונפה." אבל אני באמת צומיסטית אם אני חושבת שזה מה שהוא יענה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונהה

שאלון תהנו: מה אתם חושבים על... (תענו בפירוט) - הגיים בויז - מאיה בוסקילה -רוני דואני -שירה, חברה של צביקה פיק. * מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר? לפני שבוע וחצי * אוהבים "פינוקי בריאות"? כן * אם כן- איזה טעם הכי? כולם מה * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא? בריא * ראיתם פעם סרט בבצפר? כן * אם כן, איזה? קינג קונג * איזה גבינה אתם הכי אוהבים? בולגרית * יש לכם עוזרת בית? לא * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה? * אתם הולכים עם צמידים? לא * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים? כן * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת) * מה מזג האוויר עכשיו? (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו) * כתבו שאלת צומי, וענו עליה! (תשתדלו לא לחזור על שאלות של אחרים)

YuviR

New member
שלום../images/Emo9.gif

מה אתם חושבים על... (תענו בפירוט) - הגיים בויז- איכ. - מאיה בוסקילה- בלע. -רוני דואני- יאקי קקי -שירה, חברה של צביקה פיק.- המממ. :p * מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר? לא זוכרת, ממש מזמן * אוהבים "פינוקי בריאות"?- ייפ
* אם כן- איזה טעם הכי? שוקולד-בננה * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא? לא:p * ראיתם פעם סרט בבצפר? כן * אם כן, איזה? הרבה... 13, מלך מצרים :)-p), ישראל ממעוף הציפור... * איזה גבינה אתם הכי אוהבים? גבינה צהובה רגילה מותחת בפיתה שייצאה מהתנור * יש לכם עוזרת בית? כן * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה? יום ראשון. * אתם הולכים עם צמידים? כן.. 2 מחוטים על יד ימין, אחד שאני הכנתי, ואחד מחברה. * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים? תלוי מאוד איזה * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת) זואי 101 * מה מזג האוויר עכשיו? (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו) אהממ לא יודעת

למעלה