נחשו מה?

D o o S h a

New member
נחשו מה?../images/Emo205.gif

שאלון
תהנו: מה אתם חושבים על... (תענו בפירוט) - הגיים בויז - מאיה בוסקילה -רוני דואני -שירה, חברה של צביקה פיק.
* מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר? * אוהבים "פינוקי בריאות"? * אם כן- איזה טעם הכי? * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא? * ראיתם פעם סרט בבצפר? * אם כן, איזה? * איזה גבינה אתם הכי אוהבים? * יש לכם עוזרת בית? * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה? * אתם הולכים עם צמידים? * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים? * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת) * מה מזג האוויר עכשיו? (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו
) * כתבו שאלת צומי, וענו עליה! (תשתדלו לא לחזור על שאלות של אחרים
)

Ligeiro

New member
להלה

מה אתם חושבים על... (תענו בפירוט) - הגיים בויז - מי? - מאיה בוסקילה - דבילית. -רוני דואני - עוד אחת. -שירה, חברה של צביקה פיק - מטומטמת נטו. * מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר? לא שם פלסטרים. * אוהבים "פינוקי בריאות"? כן. * אם כן- איזה טעם הכי? לא מבין בזה. * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא? מאוזן. * ראיתם פעם סרט בבצפר? כן. * אם כן, איזה? לוזוכר. * איזה גבינה אתם הכי אוהבים? צהובה או מותכת. * יש לכם עוזרת בית? לא. * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה? - * אתם הולכים עם צמידים? כן * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים? תלוי איזה * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת) כל הטלנובלות למיניהן * מה מזג האוויר עכשיו? (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו) קר. אין לי כוח ליותר מזה ;[ * כתבו שאלת צומי, וענו עליה! (תשתדלו לא לחזור על שאלות של אחרים) "אתם רוצים שאני אעזוב את הפורום או לא??????.....!!11" "לכי קיבינימאט" :$

D o o S h a

New member
עונע לעצמי../images/Emo220.gif../images/Emo143.gif../images/Emo146.gif

מה אתם חושבים על... (תענו בפירוט) - הגיים בויז- במילה אחת: גועל נפש. בקצת יותר פירוט: חבורת בנים חשים מעצמם מלכי עולם, ששמענו עליהפ לפני שיצא להם שיר אחד. הם כ"כ ממוסחרים וזוליםםםם, מכוערים, ושירים דוחיםם תיכו - מאיה בוסקילה- אין לי דעה עליה. היא בסדר, יש לה קול נחמד חוץ מהצרחות. אבל דבר אחד- שחקנית היא לא. -רוני דואני- איכככככככככסההה. פקאצה קטנה שמי יודע מאיפה הפליצו אותה. נראית מכו לא יודעת מה, קול כמו של ילדה קטנה... לא סובלת אותה, ואת השירים שלה. -שירה, חברה של צביקה פיק.- חח אישה (או בעצם.. ילדה?!) סתומה ברמות מטורפות, מסתובבת עם מישו בן 60... מפגרת כ"כ... רמת השכלה 0! הכי קרע אותי: מראיין:" ספרי מה הרקע שלך?" שירה: " אין לי רקע.
הייתי בגן, בביתספר, וזהו.
* מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר? אתמול חח * אוהבים "פינוקי בריאות"? יאממיי * אם כן- איזה טעם הכי? בננה תמר
* בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא? כן * ראיתם פעם סרט בבצפר? הכן. היום * אם כן, איזה? "סוד כמוס". גועל של סרט * איזה גבינה אתם הכי אוהבים? נראלי קולא'ז נפוליאון
* יש לכם עוזרת בית? יאפ * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה? נראלי שלישי * אתם הולכים עם צמידים? כע * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים? יסס * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת) נראלי.. משפחת קמיצ'לי חח * מה מזג האוויר עכשיו? "ועכשיו לתחזית מזג האוויר עם עדי" "שלום עדי.. אז ספרי לנו, מה עבר עלינו היום?!" "היום היה יום סוער במוחד! עננים הגיעו מהדרום לכיוננו, וכמו שכולם שמו לב, הביאו איתם כמויות אדירוצת של גשם, שממש הציפו את המדינה. מחר מצפה לנו יום דומה, ללא שינוי משמעותי בטמפרטורות, אבל מצפה לנו סופ"ש חמים, עם עליה בטמפרטורות. הטמפ' עכשיו: בצפון- 9 מעלות, במרכז- 13 מעלות, ובאילת-- 50 מעלות! עד כאן להיום. יום טוב!" "תודה עדי! איזה חזאית מדימה את! בטח אומרים לך את זה כל הזמן!" "כן.. האמת שכן..."
* כתבו שאלת צומי, וענו עליה! נכון שאתם אוהבים אותי? - מאוד. (
)

green rebel

New member
עונהנה ../images/Emo191.gif!

מה אתם חושבים על... (תענו בפירוט) - הגיים בויז- חבורת הומואים שהחליטו שהם מקימים "להקה".. - מאיה בוסקילה- לא בדיוק סובלת אותה אהה וגם את השאגות שלה! -רוני דואני- פאקצה שנהייתה "זמרת" והחליטה לפרסם את אול סטאר (למה היא מזהמת את הנעליים המעולות האלה?!) -שירה, חברה של צביקה פיק.- מישהי סתומה ברמות עולמיות שיוצאת עם אנשים כמעט מתים וחצי קרחים!. * מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר? בגיל 7 * אוהבים "פינוקי בריאות"? לא * אם כן- איזה טעם הכי?-- * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא? לפעמים * ראיתם פעם סרט בבצפר? כן אתמול * אם כן, איזה? סיפורי נרניה (אף על פי שראיתי אותו בקולנוע.. סרט מעולה!!!) * איזה גבינה אתם הכי אוהבים? לבנה וצהובה * יש לכם עוזרת בית? לא * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה?-- * אתם הולכים עם צמידים? לעיתים רחוקות * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים? תלוי * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת)הדוגמניות (ציטוט של דוגמנית.. מראיינת:"את צמחונית?" דוגמנית:"כן אני לא אוכלת בשר.." מ:"אז מה את אוכלת?" ד:" אני אוכלת פרגיות" מ:"אבל פרגיות זה בשר" ד:"עוף זה ציפור ופרה זה חיה!" דפוקה לגמרי!) * מה מזג האוויר עכשיו? לא יודעת כרגע אני בחדר ומזג האוויר חם ונעים (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו) * כתבו שאלת צומי, וענו עליה! אין לי כרגע שום רעיון

../images/Emo203.gif../images/Emo26.gif

מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר? לא זוכרת
* אוהבים "פינוקי בריאות"? לא חושבת שאכלתי כזה
* אם כן- איזה טעם הכי? ^ * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא? משתדלת
* ראיתם פעם סרט בבצפר? יאפ יאפ * אם כן, איזה? "ילדי גן העדן"
או "צבע גן עדן"
* איזה גבינה אתם הכי אוהבים? בולגרית, אני חושבת.. * יש לכם עוזרת בית? לא * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה? ^ * אתם הולכים עם צמידים? לפעמים.. * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים? עדינים, לא הרבה.. * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת)
* מה מזג האוויר עכשיו? (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו) כפי שאתם רואים, אנו נכנסים למערכת ג'ולי (שם שהמצאתי
).. מערכת שמלובה בד"כ בסופות ברקים ורעמים
. כמו כן- ישנו גל קור שחדר לאזורנו
* כתבו שאלת צומי, וענו עליה! (תשתדלו לא לחזור על שאלות של אחרים) שאלה: נכון שאורוש המאמי חמודה
תשובה: ברור!!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

מה אתם חושבים על... (תענו בפירוט) - הגיים בויז- עלוב ברמות.. חבורת פוצים מגעילים - מאיה בוסקילה- חחח.. אממ.. מוצר..? וואנבי שחקנית? -רוני דואני- אני באמת חייבת? זאת מוצר ואין לה כישרון מוזיקאי בגרוש אז שתלח לחפש מקצוע אחר -שירה, חברה של צביקה פיק. דפוקה
* מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר? היום אילתרתי פלסטר מטישו * אוהבים "פינוקי בריאות"? כן * אם כן- איזה טעם הכי? יש אחד של בננה נראה לי שהוא היחיד שטעמתי * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא? בדרך כלל בריא אבל בזמן האחרון לא * ראיתם פעם סרט בבצפר? ממ כן.. * אם כן, איזה? שנה שעברה ראינו סרט בשיעורי ערבית על אלי כהן.. השנה ראינו סרט על משהו בהיסטוריה וגם נראה אנטיגונה * איזה גבינה אתם הכי אוהבים? צהובה * יש לכם עוזרת בית? לא היא נטשה אותנו לפני כמה זמן
* אם כן, באיזה יום\ימים היא באה? הייתה באה כל שבועיים
* אתם הולכים עם צמידים? לא * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים? לא * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת) היכל התרבות
* מה מזג האוויר עכשיו? (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו) עלק מצחיק... חורף! * כתבו שאלת צומי, וענו עליה! (תשתדלו לא לחזור על שאלות של אחרים) שאלת צומי?! אני מוותרת..

גמאני עונהה../images/Emo9.gif

מה אתם חושבים על... (תענו בפירוט): - הגיים בויז- סתם קבוצת זמרים חשים שלא יודעים לשיר..
- מאיה בוסקילה- בעע לא אוהבת.. גם היא לא יודעת לשיר
-רוני דואני- פאקצה שכל השירים שלה פאקצים
-שירה, חברה של צביקה פיק- בלונדינית טיפשה ביותר
היא מנצלת את צביקה.. איך הוא לא שם לב??..;[[ * מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר? או-אה.. לפני מלא מלא זמן
* אוהבים "פינוקי בריאות"? בעעע
לאחותי יש את זה..
* אם כן- איזה טעם הכי? שומדבר
* בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא? אוכל בריא
* ראיתם פעם סרט בבצפר? כן.. ואנחנו עומדים לראות סרט על חינוך מיני והתפתחות הגוף בגיל ההתבגרות..
אעע מראות מזעזעים XD * אם כן, איזה? זה היה סרט עצוב על יצחק רבין..
והיו עוד כמה.. לא זוכרת אותם * איזה גבינה אתם הכי אוהבים? גבנית עמק
* יש לכם עוזרת בית? לא.. פעם הייתה לנו אחת רוסיה שעשתה בדיוק ההפך מימה שאמרנו לה.. מעצבנת!
שונאת עוזרות בית!
* אם כן, באיזה יום\ימים היא באה? לאזוכרת * אתם הולכים עם צמידים? לא * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים? כן..בערך
* איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת) פיק אפ XDD וגם היכל התרבות
* מה מזג האוויר עכשיו? שלום ותודה שחזרתם אלינו! אז ככה: מזג האוויר בשומרון קריר במיוחד, גם בצפון יהודה והגנב, צפויי לנו ערב קריר במיוחד, הרבה סופות חול, גשמים וקור לגמריי. התחזית למחר היא התחממות קלה. אתם יכולים לראות את השינוי בשאר ימי השבוע, עלייה בימי חמישי שישי ושבת. וזה הכל להיום. בחזרה אלייך, יעקב
"
* כתבו שאלת צומי, וענו עליה! "נכון השאלון לא היה כיפי........?"

יווובל

New member
שאלון מעניין...

מה אתם חושבים על... (תענו בפירוט) - הגיים בויז: האמת, כלום. אני יודע רק שהם להקת בנים אמרקאים או משהו כזה... לא יותר מזה.. - מאיה בוסקילה: פלצנית עם קול מעצבן ממש.. -רוני דואני: ברבי שעשו לה קול יפה במחשב וחושבת שהיא מגניבה -שירה, חברה של צביקה פיק : אין לי שמץ של מושג מי היא... * מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר? אולי בכיתה א'.. * אוהבים "פינוקי בריאות"? מה זה? תוכנית? * אם כן- איזה טעם הכי? אה, אופס. כנראה שזה לא תוכנית.. אני לא מכיר את האוכל הזה. * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא? לא ממש.. * ראיתם פעם סרט בבצפר? כן
ברור * אם כן, איזה? לא זוכר, הרבה. הראשון שעולה לי בראש זה דו"ח מיוחד (אחלה סרט, דרך אגב) אבל היה עוד הרבה.. * איזה גבינה אתם הכי אוהבים? נפוליאון * יש לכם עוזרת בית? לא. פעם היתה. * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה? - * אתם הולכים עם צמידים? לא.. * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים? לא * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת) לא רואה תוכניות.. אין לי טלוויזיה. * מה מזג האוויר עכשיו? (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו) אוי אין לי כוח לזה. * כתבו שאלת צומי, וענו עליה! (תשתדלו לא לחזור על שאלות של אחרים) מה זתומרת שאלת צומי? אין לי כוח

Jade E

New member
-

מה אתם חושבים על... (תענו בפירוט) - הגיים בויז - מה זה? - מאיה בוסקילה - אממ. זמרת עם שיער שחור שהייתה פעם שמנה ורזתה? אין לי מושג. לא אכפת לי. -רוני דואני - עוד פריחה. מספיק מפורט? -שירה, חברה של צביקה פיק. - מי זאת? * מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר? לפני איזה חודש * אוהבים "פינוקי בריאות"? כה * אם כן- איזה טעם הכי? מה? * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא? בדר"כ כן. * ראיתם פעם סרט בבצפר? כן. * אם כן, איזה? הפסנתרן, פורסט גאמפ, שייקספיר מאוהב. * איזה גבינה אתם הכי אוהבים? צהובה קשה, בולגרית, פטה. * יש לכם עוזרת בית? לא. * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה? - * אתם הולכים עם צמידים? יש לי תצמיד הקבוע שלי. * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים? כה. * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת) - * מה מזג האוויר עכשיו? (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו) קריר. מצחיק? * כתבו שאלת צומי, וענו עליה! (תשתדלו לא לחזור על שאלות של אחרים) אתם אוהבים אותי?

ady18

Well-known member
תשובות

שאלון תהנו: מה אתם חושבים על... (תענו בפירוט) - הגיים בויז בסדר - מאיה בוסקילה בעעע סתם -רוני דואני אוהבת כישרונית ביו7תר -שירה, חברה של צביקה פיק. * מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר?אמממ מזמן * אוהבים "פינוקי בריאות"?ככה * אם כן- איזה טעם הכי?פקאן * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא?אמממ קצת לא הכול * ראיתם פעם סרט בבצפר?בעיקר סרטים חינוכים * אם כן, איזה? * איזה גבינה אתם הכי אוהבים?גבינה צהובה וקוטג * יש לכם עוזרת בית? כן * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה?חמישי * אתם הולכים עם צמידים?לא * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים?קצת * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת)אממ * מה מזג האוויר עכשיו? (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו) * כתבו שאלת צומי, וענו עליה! (תשתדלו לא לחזור על שאלות של אחרים)

dirty fairy

New member
עונה ונה נה ה

שאלון תהנו: מה אתם חושבים על... (תענו בפירוט) - הגיים בויז- סתם להקה מעאפנה ברמות - מאיה בוסקילה- מפגרת -רוני דואני - אחותה יותר טובה -שירה, חברה של צביקה פיק. - אישה חכמה מאד(בציניות כן!?) * מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר? ממזמן * אוהבים "פינוקי בריאות"? מאד * אם כן- איזה טעם הכי? הכל * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא? תלוי * ראיתם פעם סרט בבצפר? כן * אם כן, איזה? אממ משהו עם מודי בראון בשיעור היסטוריה
* איזה גבינה אתם הכי אוהבים? גבינת שום שמיר * יש לכם עוזרת בית? כן * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה? חמישי או שישי * אתם הולכים עם צמידים? כן * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים? תלוי איזה * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת) הדוגמניות * מה מזג האוויר עכשיו? (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו) אמממ אני לא יודעת לעשות מצחיק נו אבל קר * כתבו שאלת צומי, וענו עליה! (תשתדלו לא לחזור על שאלות של אחרים) עזבי

steelwater

New member
אני

שאלון תהנו: מה אתם חושבים על... (תענו בפירוט) - הגיים בויז - אני חושבת שאף פעם אל שמעתי אותם אבל שמעתי עליהם וקראתי עליהם וזו נשמעת לי להקה מטומטמת. - מאיה בוסקילה - איכס. -רוני דואני - איכס. -שירה, חברה של צביקה פיק- למדת איתי בשכבה. איכס. * מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר? השבוע * אוהבים "פינוקי בריאות"? זה נחמד * אם כן- איזה טעם הכי? לא יודעת * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא? לא, אבל הייתי רוצה שכן. * ראיתם פעם סרט בבצפר? ברור, הרבה פעמים. * אם כן, איזה? כל מיני, למשל "העיתון". * איזה גבינה אתם הכי אוהבים? קוטג', צהובה מעושנת, לבנה וקשקבל * יש לכם עוזרת בית? יש מנקה, גבר לא אישה. * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה? לא יודעת. * אתם הולכים עם צמידים? לא. * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים? זה נחמד. * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת) לא יודעת. * מה מזג האוויר עכשיו? (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו) אני בפנים אבל אני מניחה שקר. * כתבו שאלת צומי, וענו עליה! (תשתדלו לא לחזור על שאלות של אחרים) איזו להקה אתם הכי אוהבים? U2

sukrazit

New member
עונה!!

מה אתם חושבים על... (תענו בפירוט) - הגיים בויז הם שרים ממש טוב אני לא משוגעת עליהם אבל על השיר שלהם כן!! (אשמור את לבי!!) - מאיה בוסקילה אני חושבת שהיא לא ממש זמרת השנה אבל שיש לה את זה... -רוני דואני אין לה ממש קול יפה אבל היא כוכבת!! -שירה, חברה של צביקה פיק. מעניינת לי את השערות ברגליים!! * מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר?לפני חודש * אוהבים "פינוקי בריאות"? לא * אם כן- איזה טעם הכי? * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא? לא * ראיתם פעם סרט בבצפר? כן * אם כן, איזה? רשימת שינדלר והקיץ של אביה * איזה גבינה אתם הכי אוהבים? צהובה * יש לכם עוזרת בית? לא * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה? * אתם הולכים עם צמידים? * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים? * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת) אין כזאת תכנית... * מה מזג האוויר עכשיו? (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו) אני לא ילדה מצחיקה אני אנסה! "היום מעונן חלקית יש רוחות שבאות מצפון הארץ ובקרוב כולנו נקפא מקור וישלטו פה רק הג'וקים!!!" * כתבו שאלת צומי, וענו עליה! (תשתדלו לא לחזור על שאלות של אחרים) מה? אין לי רעיון!!

.

מה אתם חושבים על... (תענו בפירוט) - הגיים בויז? יש להם יציאות טובות - מאיה בוסקילה? יש לה קול ממש ממש יפה וגם כמה שירים יפים אבל זה מגעיל שכל זמר הופך פתאום לשחקן -רוני דואני? לא אוהבת בכלל בכלל בכלל אין לה קול יפה בגרושש היא צריכה להיות דוגמנית לא זמרת -שירה, חברה של צביקה פיק.? לא מכירה אותה, אבל זה די ברור שהיא איתו בשביל הכסף. * מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר? לפני כמה שבועות * אוהבים "פינוקי בריאות"? לא * אם כן- איזה טעם הכי? * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא? ממ לא ממש * ראיתם פעם סרט בבצפר? כה * אם כן, איזה? יומני הנסיכה ועוד כמה לא זוכרת * איזה גבינה אתם הכי אוהבים? קוטג' * יש לכם עוזרת בית? לא * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה? * אתם הולכים עם צמידים? לא * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים? ממ תלוי איזה כמה ואיפה * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת) * מה מזג האוויר עכשיו? (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו) הראש שלי לא עובד כרגע.. תודה. * כתבו שאלת צומי, וענו עליה! (תשתדלו לא לחזור על שאלות של אחרים) נכון שאתם אוהבים אותי?

KiPoDoR

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo194.gif עוניתית

מה אתם חושבים על... (תענו בפירוט) - הגיים בויז- חבורת הומואים חשים ומתלהבים מעצמם. - מאיה בוסקילה- טיפשה. לא יודעת לשחק בגרוש
-רוני דואני- יש לי כל כך הרבה דברים להגיד עליה
המכוערת הזאת
כל כך חשה מעצמה שזה מפחיד
השירים שלה כל כך מגעילים אותי ועדיף כבר לשמוע כוורתXPP -שירה, חברה של צביקה פיק- צביקה, מצאת לך מי
. * מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר? לפי כמה שבועות אני חושבת
* אוהבים "פינוקי בריאות"?- הווו כןן
* אם כן- איזה טעם הכי? בננה פקאן ובננה תמר
* בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא? בריא
* ראיתם פעם סרט בבצפר? ניראלי שכן
* אם כן, איזה?- על ילדים כבדיי שמיעה או משו כזה.. לא זוכרת בדיוק * איזה גבינה אתם הכי אוהבים? אממ... סקי 5% * יש לכם עוזרת בית? כן * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה? אני חושבת ששלישי * אתם הולכים עם צמידים? כן * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים? לא עגילים גדולים וצעקניים של פקאצות, משו בקטנה וזה * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת)- משפחת קמיצ'לי
או מי גאד, תוכנית כל כך לא מצחיקה. באמת מזל שהיא ירדה
* מה מזג האוויר עכשיו? אממ.. נעים? * כתבו שאלת צומי, וענו עליה! - נכון שהשאלון היה פצצות? נכון!!!!!!

מ ו ג ה

New member
עוווווווווווווווווו../images/Emo12.gif נה

מה אתם חושבים על--> - הגיים בויז: נראים הומואים אבל מסתבר שלא...לרוב שמים מייק אפ ויש אחד ששמים לו או'ם אדום, בקיצר לא קשורים לעולם כנראה !!! - מאיה בוסקילה: תפסיקי לצעוק כבר י'שרמוטההההההההה -רוני דואני: חחחחח עדיף שאני אפילו לא אענה על זה
-שירה, חברה של צביקה פיק: חחח מטומטמת שאין כמוה, גם נורא מכוערת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! * מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר? חצי שנה
* אוהבים "פינוקי בריאות"? אממ כה את זה עם השוקולד * אם כן- איזה טעם הכי? זה עם השוקולד
* בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא? חח לא נראלי * ראיתם פעם סרט בבצפר? חחח כה..פעם אחרונה היה סרט דפוק בסוציולוגיה * אם כן, איזה? היה הרבה היה משו על האטומים בכימיה, משו על הלב בביולוגיה, ועוד משו ססוציולוגיה ..אולי עוד * איזה גבינה אתם הכי אוהבים? בולגריתתתתתתתתתת * יש לכם עוזרת בית? לאא * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה? * אתם הולכים עם צמידים? סומטיימ'ס * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים? מאווווווד * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת) לדעתי?!?! אה יוו נזכרתי..זוכירם ת'סדרה בערוץ הילדים?
בנדנה ג'ונס?!?!
:_D * מה מזג האוויר עכשיו? לקראת הערב תהיה התקררות באזור הצפון והמרכז, העננים יגיחו(
) חזרה לאפריקה ויירד גשם בכל קצוות הארץ! יהיה הוריקן ו-כ-ו-ל-ם ימותו
(תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו) * כתבו שאלת צומי, וענו עליה! "נכון שאני פשוט מוש מושי מושלמת?!?!?!" "ל------------א" (תשתדלו לא לחזור על שאלות של אחרים)

CAM1LA

New member
עונה..!

מה אתם חושבים על... (תענו בפירוט) - הגיים בויז? חבורה של הומואים מסחריים שנראים אותו דבר - מאיה בוסקילה? יש לה קול ממש יפה אבל חרא של שירים.. וחבל -רוני דואני? פקאצה מסחרית. ממש בריטני ספירס הישראלית לפני שש שנים -שירה, חברה של צביקה פיק. מוכיחה שהסטיגמה על בלונדיניות נכונה * מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר? לפני חצי שנה בערך * אוהבים "פינוקי בריאות"? כן * אם כן- איזה טעם הכי? כל מיני.. * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא? לא ממש * ראיתם פעם סרט בבצפר? כן * אם כן, איזה? בבצפר שהייתי ראיתי את "המסע המופלא הביתה" ו"אנדריי כלב הים" ובפנימייה ראיתי מ-ל-א סרטים. כל ערב יש שם סרט * איזה גבינה אתם הכי אוהבים? אני אוכלת רק גבינות צהובות ולא ממש משנה לי איזה * יש לכם עוזרת בית? כן * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה? נראה לי ששלישי * אתם הולכים עם צמידים? יש לי מלא צמידי חוטים אם זה נחשב * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים? כן * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת) יש הרבה. השמינייה, פינת אור, כל מיני תוכניות בישול ועוד... * מה מזג האוויר עכשיו? (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו) לא יודעת. אין לי כוח לצאת עכשיו החוצא אבל נראה לי שקר * כתבו שאלת צומי, וענו עליה! (תשתדלו לא לחזור על שאלות של אחרים) נכון שאני 100ממת? לא!

My self and i

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo205.gif

מה אתם חושבים על... (תענו בפירוט) - הגיים בויז נמנעת - מאיה בוסקילה
-רוני דואני בעעע עליה סתם זונה שלא יודעת לשיר עם שירים חסרי משמעות -שירה, חברה של צביקה פיק. שירה, מתוקה, רק דבר אחד יש לי להגיד לך, תעזבי את צביקי
* מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר? חודש שעבר.. כזה פלסטר פילים סתם שמתי אותו
* אוהבים "פינוקי בריאות"? מזה
* אם כן- איזה טעם הכי? מה * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא? בדר"כ כן.. * ראיתם פעם סרט בבצפר? אוח כן.. * אם כן, איזה? ספיד וסרטים חינוכיים
* איזה גבינה אתם הכי אוהבים? מלוחה וסקי * יש לכם עוזרת בית? כן * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה? כל יום בגלל אח שלי הקטן * אתם הולכים עם צמידים? כן * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים? כן..
* איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת) "המאסטרו", כאילו, מה הולך בסדרה?! "תסגור את החלון", "לא את תסגרי תחלון!" "שירההה תעשי לי תהה!" את מי זה באמת מעניין מה צביקה הזה עושה? * מה מזג האוויר עכשיו? (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו) שנייה אני הולכת לבדוק.. אם כן מזג האוויר עלה בצורה משמעותית, באזור הנגב 82 מעלות.. וכאן בנתניה 23 מעלות.. מה אממ לא יודעת
* כתבו שאלת צומי, וענו עליה! (תשתדלו לא לחזור על שאלות של אחרים) אתם אוהבים אותי? ברור שכן!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

galit2510

New member
עונהה

שאלון תהנו: מה אתם חושבים על... (תענו בפירוט) - הגיים בויז .. לא מתה עליהם .. - מאיה בוסקילה - חמודה יש לה גוף יפה והיא הרזתה.. היא שרה נחמד והיא ממש לא סנובה.. -רוני דואני היא חמודה אבל היא נראת קצת כמו פקצה.. -שירה, חברה של צביקה פיק. מי מכיר אותה? * מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר?לפני חודשיים * אוהבים "פינוקי בריאות"?כה * אם כן- איזה טעם הכי? לא יודעת * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא? בריא * ראיתם פעם סרט בבצפר?כה * אם כן, איזה?משו על גאולוגיה ועוד סתם סרטים * איזה גבינה אתם הכי אוהבים?בולגרית * יש לכם עוזרת בית? לא * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה? * אתם הולכים עם צמידים?לא * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים?לא * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? כלבוטק זה מפחיד רצח .. (גם אם היא כבר לא משודרת) * מה מזג האוויר עכשיו? מעונן חלקית נרגשת ירידה מאתמול ומסוק הריסוס הפסיק לרסס מים שנשחוב שזה גשם .. (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו) * כתבו שאלת צומי, וענו עליה! (תשתדלו לא לחזור על שאלות של אחרים) מרעינת : שמעתי שאת לא אוכלת פרות אבל אוכלת תרנגולות , למה? דוגמנית: כי פרה זה חיה וציפור זה לא..[מהדוגמנייות]

nni8

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo187.gif

מה אתם חושבים על... (תענו בפירוט) *החשיבה שמורה במערכת* * מתי בפעם האחרונה שמתם פלסטר?מזמן מי שם פלסטר?! * אוהבים "פינוקי בריאות"?לא איככ * אם כן- איזה טעם הכי? * בדר"כ אתם אוכלים אוכל בריא או לא?גם וגם * ראיתם פעם סרט בבצפר?כן * אם כן, איזה?ראיתי הרבה בעיקר בהיסטוריה חח * איזה גבינה אתם הכי אוהבים?*ס*עמק * יש לכם עוזרת בית? לא * אם כן, באיזה יום\ימים היא באה? * אתם הולכים עם צמידים?שניים מחוטים * בכלל, אתם אוהבים תכשיטים?זה נחמד * איזה תכנית טלויזיה היא התכנית הכי גרועה שראיתם? (גם אם היא כבר לא משודרת)לא יודעת בטח ראיתי אותה פעם אחת והעברתי אז למה שאזכור. * מה מזג האוויר עכשיו? (תענו על זה כמו חזאים, שיהיה מצחיק או משו)לא צה' זה מזכיר לי תמורה לג"ג * כתבו שאלת צומי, וענו עליה! (תשתדלו לא לחזור על שאלות של אחרים)אין לי חח

למעלה