נחמד...

Idit-Kansas

New member
שוביניזם גועלי

בכלל לא כל הנשים ככה. יש הרבה גברים שלא מבינים מימינם ומשמאלם. אבל נקח את הכל בצחוק.

ben_holland

New member
לפני שאת מתחילה לשרוף חזיות בכיכר

סתם משהו נחמד. לא צריך לקחת הכל ללב... בן

Yaniv-DC

New member
יא!!! אין לך מושג

כמה חיפשתי את הגרסה העברית... אני מכיר את זה באנגלית. וזה ענק!!! עכשיו רק צריך לשלוח את זה לחנה בית-הלחמי או סתם לשים בפורום פמיניסטיות, ותראו איזה חיים משוגעים יהיו בפורום

Gefen

New member
בן לא טמבל..

ואצלינו בפורום מותר להריץ חופשי בדיחות מכל הסוגים... רק לידיעתך...גם אני אישה ולא היתה לי שום בעיה עם זה - כי הרי ברור לי שזה סתם סתם סתם....בדיחה ותו לא. מה שכן אני מודה שזה לא לא היה לעניין להכניס את זה דווקא לפורום שלכם..בהחלט מיותר. גפן

Yaniv-DC

New member
סליחה על חוסר הקולגיאליות

גם אני חושב שמיותר להכניס את זה לפורום שהייתי משנה שמו ל"המקפיא". הפוסל במומו פוסל, ואכן מי שיצא כאן טמבל, זה לא בן.

MARMELAD

New member
לא אומרים סליחה כשלא מתכוונים יניבי

אם לא היו לנו הפמיניסטיות שקופצות על כל דבר קטן (כמו משהו שמרמלד כתב בלי להתכוון להעליב אף אחד בפורום גאווה מ-ז-מ-ן, זוכר?) אז כל אותן נשים שיכולות להרשות לעצמן לאמר "זה לא מעליב אותי וזה לא פוגע בי" עוד היו מתחתנות עם מי שההורים שלהם החליטו, מזדיינות עם הבעל לפי החשק שלו, מנקות ומבשלות כל היום, וזה בלי להזכיר את כל הנשים המוכות, הנאנסות, המושפלות. שוביניזם זה שוביניזם. אני לא אקפוץ בכל פעם שאני רואה כזאת בדיחה, נכון. אבל אני יכול להבין מה הבעיה כאן. זאת "בדיחה". היא מנציחה סטראוטיפ שהאישה היא טיפשה, לא מסוגלת לנהוג, חסרת אונים, צריכה יד גברית מכוונת כדי להצליח בחיים, ושתי שורות ליד, הגבר: מלך העולם. הוא לא צריך להתאמץ. הוא רק מכניס את הכספומט למכשיר והנה לו כסף. איזה מזל שהוא גבר, הוא חכם, הוא יודע, הוא מבין. אז יניבי יקירי. אולי טל יוצאת טמבלית. אולי היא גם נראית נורא פאטתית כשהיא נובחת בכל פעם שמישהו פולט איזו יציאה קטנה שוביניסטית. אבל בלי טל, גפן הייתה נשואה לאיזה כורדי מגיל 15, מקסימו´ש לא הייתה מרשה לעצמה להיות לא שמנה ומאושרת, ובטח שלא רווקה. רווקות הרי זה איום ונורא. סאנשיין לא הייתה יכולה לנסוע לה לטייל בעולם, ובטח שלא להצטלם תמונות כל כך יפות - הרי מקומה של האישה הוא במטבח, לא במטוסים. בקיצור, אנשים כמו טל, גם אם היא גורמת לרתיעה מסויימת - הם אלה שמשנים את העולם. ובן הולנד ידידי - תבין, שאני ממש לא כועס עליך, או חושב שאתה שוביניסט, או חסר התחשבות... ממש לא.. גם אני יודע להנות מהומור. וגם לי לפעמים יש בדיחות שוביניסטיות / הומופוביות / יורדות על מיעוטים וכו´. אבל אני שמח שטל מזכירה לי בכל פעם שזה עובר את הגבול.

Yaniv-DC

New member
לא עבר שום גבול.

ואני כן רואה הבדל גדול בין הפמיניזם של אז, לזה של היום. כשיצאתי מהארון, חברים לא מעטים שלי שאלו "אז מה, אסור לספר בדיחות על הומואים?" לא רק שאפשר, אלא גם רצוי. כל זמן שזה נעשה לשם הבדיחה. בדיוק כמו שאתה ואני לא עוטפים כל דבר בדגל ההומופוביה (דניאל עוד מגדיל לעשות וגם לא מגיב לדברים כאלה), כך גם ידידותינו הפמיניסטיות יכולות לעשות. הפמינזים של היום, כפי שאני רואה את הדברים, עושה הרבה נזק. למה? כי יש להן הרבה מה להגיד. דברים נכונים. דברים שצריך לשנות. אבל מה, הן צועקות. על כל דבר. את הבדיחה של בן הן הכניסו תחת כותרת "פינת השוביניסט הצרחן". הן באו עד לכאן כדי לקרוא לו טמבל (מוזמנות לעשות מה שבא להן בפורום שלהן, מצידי גם לחסום אותו, אבל אצלינו בפורום הן לא יקראו טמבל לגולש קבוע שלנו). בגלל זה, בגלל כל הדברים האלה, אין מי שיקשיב. וחבל.

Yaniv-DC

New member
וכמעט שכחתי...

בדיחות (חוץ מבדיחות פילים, אולי) - מנציחות סטריאוטיפים. אם אסור בדיחות שוביניסטיות, אז אסור גם בדיחות הומופוביות, בדיחות שואה, בדיחות עדתיות - מזרח ואשכנז (על כל הפולנים/רומנים/מרוקאים/כורדים וכיו"ב), כמובן שגם בדיחות הערבי, יהודי ואמריקאי נפסלות לשידור. טוקיו תמצת את הכל במשפט אחד קצת למטה... יום אחד, אני אכתוב מאמר על טוקיו לפורום

funkbass

New member
פחות או יותר בהקשר..

אני ממש ממליץ לכם לנהקשיב לקטע סטנד אפ של george carlin (האמריקאים מבינכם אולי מכירים) שנקרא feminist blowjob ... קורע מצחוק אבל אומר דברים לעניין!!! אפשר למצוא בכל מנועי החיפשו של mp3 (או שאפשר לבקש ממני יפה
)

ben_holland

New member
חבר´ה,חבר´ה, רגע,רגע

ג´סט פור יור אינפורמיישן - הקטע המדובר נשלח אליי דווקא מבחורה. יניב - באמת תודה על הסניגוריה. מרמלד - גבול זה דבר מאוד מאוד מאוד יחסי וכל עדר הפמיניסטיות שהתחיל לצרוח הוא קבוצה של נשים עם פתיל מאוד קצר, שכל מילה תדליק אותן כי זה עיסוקן בחיים ומרוב שהן עסוקות בלצרוח הן כבר שוכחות על מה. במקרה שלי, אני ממש לא שוביניסט (אפילו היום היה תורי לשטוף כלים בבית) והכל התחיל בגלל שיניב הציע לשים את הקובץ אצלם בפורום ומשם זה התגלגל וסתם היה משעשע לקרוא את התגובות. בתור בן אדם "בלי אלוהים" ששחט כבר את כל הפרות הקדושות שקיימות - החל מהשואה, דרך רבין ועד התאומים למיניהם- משעשע אותי כל פעם מחדש לראות אנשים יפי נפש שצורחים ומתייחסים לכל שטות!!! שבת שלום ומבורך, בן

Tokyo

New member
בן לא יפה להלשין חחחחח

הייתה לי הרגשה שמאחורי זה עומד "המוח" יניב

ben_holland

New member
דבריי הוצאו מהקשרם וכמובן

שהתיקשורת עויינת. הכוונה היתה כמובןבבדיחות הדעת ולשם מעשה הקונדס בלבד. אלפי סליחות לגולשים (או גולש) שנפגעו, נעצבו או לקחו קשה. ולמען הסר כל ספק - יניב לא הציע אלא העלה אופציה תוך פירוט היתרונות והחסרונות. בן

Yaniv-DC

New member
צר לי

אבל אין לי... זה היה מייל שהסתובב אצלינו כשעבדתי בסלקום, ולא שלחתי אותו לעצמי כשעזבתי...

Yaniv-DC

New member
יניב הציע?

המערכת מתנצלת על תקלה חמורה שנפלה בהודעה של בן. המשפט המלא הוא: "יניב הציע בבדיחות הדעת לפרסם את זה שם, תוך כדי אזהרה, כי כרוכה בכך סכנת נפשות" ולא כפי שפורסם. המערכת מתנצלת על התקלה, עמכם הסליחה. כעת נשוב אל לוח השידורים הרגיל.

Tokyo

New member
אני תמיד אומר

אם הדבר הוא אינו נכון אין סיבה להתעצבן, אך אם מתעצבנים סימן שאכן יש משהו. אני ממש לא שוביניסט אבל זה היה מצחיק לאללה.

למעלה