נחמד...

Gefen

New member
בשביל הצחוקים זה נחמד..../images/Emo9.gif

כל מה שתורם לצחוק...תורם גם לבריאות.. אפילו שוביניזם טהור.. אנחנו הרי יודעות מי שוות יותר..לא? ואם היית פה לידי בן היית חוטף פליק בטוסיק!!
(סתם..לא באמת..בשביל הצחוק בלבד..) גפן

Yaniv-DC

New member
בטח, בטח גפן...

את הפליק הוא היה חוטף להנאתך המינית
אשר למי שוות יותר - מורתי לטבע בכיתה ו´, סיפרה לנו פעם: "נהוג לאמר שנשים הן המין החלש, אך כשתגדלו תבינו כי נשים הן המין המחליש..."

Gefen

New member
איזה אלימות בן.....

פליק קליל זה אפילו חינוכי... (סתתתתתתתם....אני לא באמת מאמינה בזה) ויניבבבבבבבבבב...........!! אשר להנאותיי המיניות..חחחח... פה אני שומרת על זכות השתיקה שמא אבעט לאלתר מהפורום..מתפוז..מהרשת... פחחחחח.....

Yaniv-DC

New member
זה בסדר.

במיוחד בשבילך נפתח פורום "תמונות חובבנים" באשכול "מבוגרים"

Yaniv-DC

New member
נראה לך?

תמונות שם, מכות פה. חלוקת תפקידים, יש מקום לכווווולם.

inbale

New member
אני מתפלאה על תפוז

איך זה שעוד לא פתחו פורום "יצאניות צמרת וסרסורים"? אה אופס...פתחו אחד כזה..רגע איך קוראים לו..פנטזיות מיניות משהו כזה. פורום מניעת דליקות פורום ריקודי עם פורום מלך החומוס רשימת הפורומים מתחילה להראות כמו רשימת החדרים בצאט שלהם...

MARMELAD

New member
אוחחח... זה נושא כאוב...

אני אגיד לך מה עשו אצלי בפורום. פתחו שרשור חדש : כל מי שבעד להוריד את הפורום.. שירים את ידו. אז גם כאן אפשר לעשות את זה. ובסוף נרכז את כל ההודעות ונשלח למי שצריך, בתקווה שזה יעזור במשהו.
ללא קשר בכלל... ענבלית, אולי לא שמת לב אבל טילפנתי אלייך היום ב 24:00 בלילה... אני ממש מצטער! הכוונה הייתה לענבלית אחרת! ובטעות חייגתי אלייך (אופס) אני מקווה שלא הערתי את יערה (או את הבעל)

inbale

New member
מרמי

היה קצת קשה לא לשים לב כיוון שאני מזנקת על כל טלפון למקרה שמזניקים אותי למיון. אבל זה בסדר הייתי ערה מימלא ותראתי לעצמי שזה לא היה מיועד לי.

MARMELAD

New member
מזל.......

אני ממש מתנצל ענבלולינה..... ואני עף לישון.. בוקרטוף!

למעלה