נחמד.. שאלה!

toast and jam

New member
נחמד.. שאלה!

הפרק היה נחמד... מאוד הופתעתי שהיילי לא עלתה לאוטובוס! לדעתי גם קצת מגיע לה שנייתן מתחיל עם אחותה (יותר נכון שאחותה מתחילה איתו..). היא ממש מגעילה אליו! השאלה שלי היא: לא ראיתי את הקטע שאנדי (הפרופסור של קארן) סיפר על הבחורה שהוא דרס.. מה קרה איתה? למה היא עתנה לקארן בטלפון?? תודה

toast and jam

New member
אני חדשה

היי.. דרך אגב אני חדשה פה.. אני מתה על מגרש ביתי ובעיקר על צ'אד מייקל מורי... p oo ka צירפה אותי...

TheCharm

New member
בלי מוסר ההשכל -

אנדי הולך פעמיים בשנה כדי לראות את האישה שדרס ואת בנה ולבדוק שהם בסדר גמור, ובגלל זה היא ענתה כי הוא היה שם

Aviad1987

New member
ברוכה הבאה אבל תשרשרי ! ../images/Emo13.gif

למה הופתעת? היא הרי נשואה לניית'ן. אם היא הייתה עולה על האוטובוס זה כבר היה מתחיל להיות יותר מדי הזוי ולא מתאים לדמות שלה.

toast and jam

New member
תודה

תודה! אבל לדעתי דווקא כן מתאים לה... כי היא כבר התנשקה איתו וזה.. וגם ראית איך היא הסתכלה עליו כשהוא שר?? אבל טוב שהיא לא נסעה למרות שאני דיי בטוחה שהם ייתגרשו... זה גם נראה ככה וגם קראתי על זה. (באתר של מגרש ביתי באנגלית)

toast and jam

New member
סליחחחה

וואי! ממש סליחה שלא כתבתי שזה ספויילר, אני פשוט לא כל כך מכירה את כל הקטע של הפורומים אז תודה למי שכתב את זה... ושוב סליחה!

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifרזוש, רזוש, רזוש.

חחחח.. לא נורא.. נכון שצ'אאדדד רולז?

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאומנם היא לא שמה

ספויילר, אבל מישו שם במקומה! אם היית מסתכלת על ההודעות, היית רואה שכתוב הודעה מתחת להודעה ש''הרסה לך את העונה'' שכתוב ''|ספויילר|למעלה''. חבל שלא ראית והסתכלת..

למעלה