נחלי מים..

deerman

New member
נחלי מים..

נחלי מים פורצים מתוכך נחלי תשוקה נובעים מקירבך נחלי אהבה זוהרים וזכים נחלי מתיקות מדבש מתוקים. ארחוץ בהם ואלגום ואשן ארווה פי ואתענג מניחוחם אחליקם בלשוני ואנוק עד רצפת אגן אאסוף כל רביב לפני יגר עד ישבן. אעלה אלייך ואכבדך מטובם אמזוג מפי לפיך ונתענג מטעמן ואת תבורכי על מוצאך המעיין ואני שזכיתי להביאך לפורקן אתמזג איתך לאור הירח הלבן.

יערית 1

New member
ניחוח תשוקתך../images/Emo20.gif

עת שפתיי ריפרפו על שפתותיך נשמתי לתוכי ניחוחות תשוקתך, עת גופך נמס לתוכי בסערה ניגרו מעיינות אהבתי. כשהבטתי עמוק אל תוך עיניך, ראיתי אהבתך מבעד לדוק ערפל שכיסה את עיניי.

shkedud

New member
ניחוח אהבה אבודה

פעם האמנתי שהייתה לי אהבה טהורה, יפה, שלמה, בתולית, והלכתי אחריה כסומא בארובה נתתי לעצמי להיסחף ולהיטרף עד כלות כה זקוקה נואשות ליד מלטפת למלים חמות ומחבקות כה זקוקה שתגיד לי כמה נהדרת ונפלאה אני וחכמה, ויפה כמה היה זה מחמיא ונפלא שאיש אהוב חושב עליי כל היום וכל הליל וכל מה שאני אומרת או עושה מקבל היום אני רואה איך בחרתי ללכת שולל ולהאמין לזו הרמייה כמה אפשר להיות שוטה ופתייה??? היום אני רואה איך הניצודה הבאה מתפתה בדיוק כמוני לאותה הבדייה

יערית 1

New member
רואה אותך../images/Emo20.gif

נסחפת אל מפתני תשוקתך שידעה בי אהבה, ליבי מכה בעוז כגלים המתנפצים אל החוף. רואה אותך, לחש מילותיך פולח דממה, שתיקותיי נשמעות באון מתלקחות, בוערות, סוערות נושקות ליבך הדואב, מצפינות חלום שנגוז.

ניגרת

פועם בי באצבעות כלות נושף בתוכי אדוות שפתיך מסתלסל סביבי מערסל אותי בידיך לגימות מעיין חיים אגלי טל שקופים כגוּרֵי תאוות קטנים מצבור ניגונים נאספת בגמיעות קטנות מחליקה במורד גרונך כמו כל יישותי נמצאת עכשיו בך

מתבשמת

New member
בזיו כיפה ../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif

כאשר יבקש ליבך צער דמעתך, אספג בניקבה לחוד נטיפים. כאשר לחן ושיר תאווה תשוקתך, אבקע לעוגב בתו הפלגים. כאשר דבש ומרגוע יבקש גופך, שפתיך בגבעול מתוק אצבע. כאשר ליבך יאווה מלח אדמתך, לשרך במים שותקים אגווע. עת הלבנה תעלם בגלימת חשכה, העוטה קרקע ורקיע. תכלה תהום באוד שכחה, מכלה עוגב וגביע. למצע תאנה בתך אבני לוח, תתעגל אהבתנו לשפך אור. דפי כרכים תישא יד הרוח, בזיו כיפה לחרס צחור.

../images/Emo182.gifזרזיפים

מתפשט ואני מחוייכת בך מתבוננת משתוקקת נכנס למיטה ואני את גופי מציעה מתמקמת תחתיך כולי ציפייה טיפות לחות נקוות בתוכי כשאצבעותיך סוגרות על גופי זרזיפי מים נוזלים מהפתח כשפניך מול תאוותי נושף רוח חמה קלה ובמקום להתייבש אני עוד מרטיבה טיפות שהופכות לזרזיפים זרזיפים שנעשים לנחלים כשאתה מתנשק עם תאוותי ולוגם אותי...

למעלה