נחום לא נרדם

Nahoum

New member
חחח מושיקו.. אני לא מסוגל..

רוצה להרגיש בעניינים, לא כמו ילד קטן - יודע על מה אני מדבר

Nahoum

New member
אין תמונה של ליטל..

יש.. אבל לא לכאן. הבוק שלי נמצא על גיבוי (פירמוט - המילה המתבקשת חח)

Nahoum

New member
לגאלה - כנסי

רבעי טונים יש בעוד וחצאי טונים יש בגיטרה. ההבדלים בטונים הם דקים, רק בעלי אוזן רגישה למוסיקה יכולים להרגיש בזיופים (משיעור טרום גיטרה שהיה לי, לא כ"כ הקשבתי, אז זה מה שאני יודע)

gala21

New member
נחום לא נרדם

נחום , סחתיין על עבודת הקודש.. איזה תמונות יפות. ביננו מי הולך לישון בשעות כאלו . יללה לעבוד! היום ניכנסתי בהמלצתך ללינק של הדירוג. אללה איסתור . איזה סיוט . אבל זה למטרה קדושה :) אני מקווה שההודעה הזו תשתחל פנימה .. עזרא: אני רוצה עוד פירוט על המוסיקה. אני בטוחה שיש לך המון מה להוסיף. איילת -איפה את ? ליטי - לקחת אופטלגין ולהתחיל לשיר. משה - לפתוח מייל בוקס. תמרה- ??? לקום.

gala21

New member
וואלה!

נחום כל הכבוד על הידע. נראה לי שכולם מוסיקאים מתוסכלים.. גם עזרא ניסה ולא הצליח. מסתבר שלנגן בעוד זה לא צחוק.. עכשיו אני רוצה לדעת מה הסיפור של המטפחות. מושון ?? נחום??

Nahoum

New member
טוב - סיפור המטפחות -

משה יספר לך, אבל תתחיל מההתחלה, איך זה בא מהתסכול שלא עשינו את זה בב"ש וההבטחה שנעשה את זה בי-ם.

Nahoum

New member
זה לא כזה יידע..

זה היה שיעור הסבר כזה על גיטרה והוא התחיל לפרט (
) אבל קלטתי חלק מהדברים.

Nahoum

New member
../images/Emo13.gif

לאט לאט, אני אעשה לכם שירשור של תמנוות כמו שצריך
. ליטל - לשים את התמנוות שלך עם עמיר?

ezraz

New member
פירוט

משהו ספציפי בנושא מוסיקה? איילת - נדבקת מנחום? הפכת את השעון מיום ללילה?

gala21

New member
עזרא

לא יודעת ..ניראה לי שאתה יודע הרבה יותר ממה שאתה מספר.. תסביר לי על רבע טונים. נראה לי חשוב.

gala21

New member
עזרא

לא יודעת ..ניראה לי שאתה יודע הרבה יותר ממה שאתה מספר.. תסביר לי על רבע טונים. נראה לי חשוב.

ezraz

New member
גאלה כנסי

מצורף קישור להודעה בפורום כלי נגינה ונגנים שייתן קצת רקע על רבעי טונים, להנאתך. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=212&msgid=4549299

gala21

New member
עזרא

אני לא מצליחה לעבור בלינק. אין יד כשעומדים על זה

gala21

New member
תודה לעזרא! כנסו ותלמדו משהו!

תודה ..עזרא אתה שומר אצלך הרבה אינפורמציה .. תשחרר! אני יודעת שאתה יודע הרבה.

עזרא- השכלתי ...

הייתה לי שיחה בשבוע שעבר על מוסיקת ג'אז ועוד לפני שקראתי הסברתי את המורכבות של הצלילים ולמה לכל אחד יכול להיתחבר לזה ... ועכשיו הבנתי עוד יותר את התשובה שלי

למעלה