רבעי טונים יש בעוד וחצאי טונים יש בגיטרה. ההבדלים בטונים הם דקים, רק בעלי אוזן רגישה למוסיקה יכולים להרגיש בזיופים (משיעור טרום גיטרה שהיה לי, לא כ"כ הקשבתי, אז זה מה שאני יודע)
נחום , סחתיין על עבודת הקודש.. איזה תמונות יפות. ביננו מי הולך לישון בשעות כאלו . יללה לעבוד! היום ניכנסתי בהמלצתך ללינק של הדירוג. אללה איסתור . איזה סיוט . אבל זה למטרה קדושה אני מקווה שההודעה הזו תשתחל פנימה .. עזרא: אני רוצה עוד פירוט על המוסיקה. אני בטוחה שיש לך המון מה להוסיף. איילת -איפה את ? ליטי - לקחת אופטלגין ולהתחיל לשיר. משה - לפתוח מייל בוקס. תמרה- ??? לקום.
נחום כל הכבוד על הידע. נראה לי שכולם מוסיקאים מתוסכלים.. גם עזרא ניסה ולא הצליח. מסתבר שלנגן בעוד זה לא צחוק.. עכשיו אני רוצה לדעת מה הסיפור של המטפחות. מושון ?? נחום??
מצורף קישור להודעה בפורום כלי נגינה ונגנים שייתן קצת רקע על רבעי טונים, להנאתך. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=212&msgid=4549299
הייתה לי שיחה בשבוע שעבר על מוסיקת ג'אז ועוד לפני שקראתי הסברתי את המורכבות של הצלילים ולמה לכל אחד יכול להיתחבר לזה ... ועכשיו הבנתי עוד יותר את התשובה שלי