נחגוג כל הלילה

חן חזן1

New member
חח מה את גמורה?

אני בת קודם כל ימסכנה תלמדי לקרוא.. אם היית קוראת את החתימה שלי נורמאלי היית מבינה שאני בת.. יאללה ביי סוטוליתת

גמר חתימה טובה

לכל השחקנים האוהדים המתוקים. לכל האדומים באשר הם נמצאים. אוהבת אתכם וזה עיקר העיקרים. שלכם כינרת אחרת האדומה לנצח נצחים חמסה חמסה שום בצל יין

יואב ק.

New member
נחגוג כל הלילה

3:1 על אודסה, עלינו לשלב הבתים באופ"א! ההגרלה ביום שלישי, כל הודעות השמחה, החגיגות, ההתלהבות לכאן

vladiadom

New member
חוויה אדירה אחים שלי

הייתי במשחק לא אשכח הרבה זמן מרגש אחת החוויות לכל החיים...הקהל התפאורה המופע שהיה הכל חגיגה וכמובן הכי חשוב עלינו לשלב הבתים אחחחחחח הפועל שלי איזה אושר חגיגות היו כל הדרך הבייתה לנתניה ובנתניה אצלנו הפועל אימפריה!!

POP LEX

New member
בלי לפגוע בהישג של הפועל,אבל כל

ההתייחסות להישג המכובד הזה קצת הזויות לדעתי. הפועל תל-אביב עברה קבוצה ברמה של ליגה ארצית אצלנו,והגיעה לשלב הבתים של גביע הטוטו של אירופה,זה הכל. קבוצות רומניות מגיעות לחצי גמר ולגמר של המפעל הזה בשנים האחרונות,וזה אומר משהו עליו. להזכירכם,בשנה שעברה מכבי פתח-תקווה עשתה את אותו הישג בדיוק,ואפילו גדול יותר כי היא עברה קבוצות גדולות יותר בדרך לשם,אבל שם אף-אחד לא חגג ככה,למרות שבשבילם זאת הייתה באמת הסטוריה גדולה,השתתפות ראשונה במפעל אירופאי אי-פעם. אז בהצלחה בהמשך,כי כמו שהמפעל הזה נראה יש מצב שוב לרבע-גמר,אבל קצת פרופורציות,את החגיגות תשמרו להמשך.

RAFI THE NIGGER

New member
אתה טועה ומטעה

אכן אודסה קבוצה סוג זין אבל ההישג עדיין מכובד ושלב הבתים זה רמת אירופאית גבוהה.אז אל תזיין במוח גם כך אני עצבני חחח

Vamos Rafa

New member
כל הכבוד להפועל

איזו אווירה מחשלמלת, איזה יופי בלומפילד אדום כולו, פשוט תענוג מאין כמוהו, והכי חשוב: הפועל ת"א בשלב הבתים!!! אז כל הכבוד להפועל ת"א בהצגה די טובה נגד אודסה ובהצלחה לנו בשלב הבתים!!

היה מרגש../images/Emo13.gif

הצחיק אותי קצת בכל הקטע של הגלים, שחטפנו גול
. זה בא בזמן כ"כ מצחיק.

danistar

New member
למה אי אפשר לקבל משחק אחד בלי דפיקו

ת לב הה ?? לא יאמן מה שעבר עלי במשחק הזה . עד שהבקיעו אוז כל ההחמצות הללו ( מנבג מגונה שהיה שייך פעם לאוגבונה והיום לכל הפועל ) וההחמצות של האודסים , הייתי בטוח שזה בורח לנו מהידיים . גם כשהובלנו 2:0 הגול של האודסים היה מיותר ופחדתי שהנה שוב זה הולך .. הסוף טוב אבל יכולת כזו לא תסיק נגד שאר הקבוצות בשלב הבתים .

the red king

New member
כל כך חזקה שאפילו את בוקרשט עברתם..

ולא נתתם להם להתקדם ולהמשיך עוד יותר את הפרוגרס המטורף של רומניה בטבלה.

למעלה