נחגוג כל הלילה

חן חזן1

New member
חח

דיי דיי אוהדי הפועל לכו לישון.. אתם עייפים.. אוהדי ביתר 25 שעות ביממה בפורום P: ואתם? מגיבים אחרי שנה! אז דיי דיי להציק לאוהדי ביתר דיי! אני מקווה שלא יימחקו את ההודעה הזאת.. חברים נצחנו אתתתתכם ואולי את אודסה נצחתם.. אבל אודסה חלשה וביתר חזקה אין מה להשוות דיי לכו תנוחו חפרתם לי מספייייק צ'אוו גמר חתימה טובה ושבת שלום :]]]]]

shiried

New member
השדים האדומים

תמיד האלופים!!! איזה משחק חזרנו עם המון גאווה ואהבה אדומה!! הנה הם באים השדים האדומים...

פרדס1

New member
אהלן חבר'ה

קודם כל ברכות לרגל העפלתכם לשלב הבתים. שאלה קטנה: יש לאוהדים שיר שיש בו את המילים: הלב משתולל, יאללה הפועל. אם אפשר שתכתבו את המילים של כל השיר. תודה לעוזרים ובהצלחה בשלב הבא

the red king

New member
אחחח איזה כיף היה במשחק!

ולחשוב שהייתי באותו מקום עם אליל הילדות שלי אוסטרץ חחח. שיהיה בריא כפרה עליו. וגם ג'וני. בקיצור היה הכי כיף בארץץץץ (חחח תמיד רציתי להגיד את זה) ונורא מרגש ופשוט מדהים! אגב צילמו אותי קצת (למרות שזאת כבר הפעם השישית - שביעית) במצלמות של חדשות הספורט: נכון כשצ'רנומורץ בעטו לקורה בפעם הראשונה ואז את הריבאונד מול שער חשוף בעטו ליד הקורה השניה אז הראו אנשים ליד הגדר ואני הייתי זה עם החולצה של שלום תקווה. לא שאני מתגע בזה פשוט זה נחמד כזה כל פעם מחדש.
אני כ-ל כ-ך שמח. הנסיעות והלליכה יותר מחצי שעה ברגל היו משתלמות בסופו של דבר. ועוד איך!!!!!

the red king

New member
הנה מילות השיר (ששרנו כל הדרך חזרה)

בכל העולם שואלים כולם איך אפשר כל כך לאהוב אותך איך בכל משחק הלב פועם חזק והוא משתולל יאללה הפועל יאללה הפועל יאללה הפועל יאללה הפועל יאללה הפועל ובכל מקום לסמל האדום נשיר בגאווה ניתן פה אהבה הפועל עולה הפועל עולה הפועל עולה הפועל עולה יאללה הפועל יאללה הפועל יאללה הפועל יאללה הפועלללל!!!!!!

אני מאושרת עד גג העולם

כן אני מאושרת ואף אחד לא יקח ממני את זה. איזה כייף . הפועל עולה עולה בזכות סאלים טועמה שאנחנו כל כך אוהבים. בזכות אלימלך המלך שהציל אותנו. בזכות אבוקסיס. בזכות כל השחקנים האדומים שנתנו הכל. את כל מה שיש. אוהבת אתכם לנצח נצחים. כי אין כמו הפועל. וכל הכבוד למכבי חיפה שעולה גם לשלב הבתים. חמסה חמסה שום בצל יין ראיתם את השום ע"י שומי? חחחחחחחחחחח מכינרת אחרת האדומה והצוהלת ללללללללל

בזכות תפילה קטנה שבלב

תודה לאלוהים שהקשיב לתפילתי. גמר חתימה טובה לכל האדומים באשר הם נמצאים אוהבת אתכם עד עולם חמסה חמסה שום בצל יין

day222

New member
למה את חושבת?

שזה בגלל אלוהים, חמסה, שום בצל או יין? לפי דעתי זה היה בגלל איזה כוכב שביט קטן... :)

shay100m

New member
אשמח לדעת מה הקטע ומה מצחיק

ב"אוהדי בית"ר" אשכנזים אוהד בית"ר מזרחי.

יואב ק.

New member
בשבילך אני אשאיר את זה

אבל האם את מנסה להגיד לאוהדי בית"ר אין חיים ומשעמם להם שהם כל הזמן בפורום? ברכותיי, הצלחת, באמת כבוד.

הבוקר קמתי עם חיוך

רצתי לכל העיתונים. לראות עוד ועוד.צבע האדום מקשט אותם יחד עם ירוק. כמו תפוח עץ מתוק. איזה אושר. ואני כל כך אוהבת תפוחי עץ. לנגוס אותם מממממממממ יום כיפור בפתח. ורוצה אני לאחל שוב לכולם. אפילו לאוהדי ביתר .שנה טובה גמר חתימה טובה. שנה של אושר בריאות והמון המון אהבה שתהיה לכל אחד ואחת. כי מה יותר חשוב מאהבה. תראו אותי מאוהבת עד הגג באדומים. גם שהיה קצת קשה .ולא היה בכלל קל. עודדתי אותם. והייתי לצידם. אני זוכרת שהייתי במשחק בנתניה. צעקתי לשביט שלנו. תראה תראה שיהיה טוב.לא להוריד את הראש. אין לי קבוצה אחרת ואין לי ארץ אחרת לעולמים. מכינרת אחרת האדומה והצוהלת. חמסה חמסה שום בצל יין.

חן חזן1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אין לנו חיים? כפרעלייך חולה עלייך נשמאמי שלי אוהדי ביתר מעודכנים לגבי הקבוצה שלההההההםם לא כמוכם פותחים שרשור אחרי שכבר יצא מהתחת השרשור הקודם.. לך לך לנוח עשית כאב ראש.. אז דיי דיי לקנאות בביתר יודעים שאתם מקנאים בביתר נצחנו אתככככככםם חכו השנה אליפותת.. חחח אדום עולה עלק.. בנתיים אתם מחפשים בטבלה איפה נמצאת הפועל.. ואנחנו לא כי אנחנו יודעים שביתר במקום הראשון של הטבלללללללה לא צריכים לחפור בטבלה כדי למצוא אותההההההההה ששששששששש חפרתםםםם אללה בבבבייייי

randaniel

New member
העיקר ששמעון גרשון מלך השערים שלכם

טוב שהוא הלך...2 גולים עצמיים ב4 משחקים

תירי לעצמך בראש כבר.

ודי להכפיל אותיות, זה עושה את ההודעות שלך פחות קריאות ממה שהן כבר בגלל השפה העילגת שלך... אם את נמצאת בפורום הזה 24\7 כשאת אוהדת בית"ר, וע"פ דברייך יש עוד כמה כמוך, זה רק מראה כמה שאתם פתטים וחסרי חיים... אני באמת מצטערת, אבל אנחנו לא אלה שחפרנו כאן.. כל ההודעה שלך זה תעלת סואץ.. יומטוב.

תהנה לך בתאילנד הרחוקה

תביא לכאן תמונות. נשמח מאוד. תמיד תמיד רציתי לנסוע למזרח הרחוק. כל כך מסתורי וזר ומתוק והכל. מאז שקראתי את שוגון. היה גם סרט. על יפאן. ובכלל. אני רוצה לשם. לפחות תמונות. מאנשים בתים נוף. מקסים. שנה טובה לך

למעלה