נזרק

נזרק

נזרק מחום לכפור, מחושך לאור, ממציאות להזייה, ממתיחות להרפייה. מפשיר באש אהבתי, קופא מכל תשוקתי, סומא בחושך כעִוֵּר, שמח בכל אור חִוֵּר. כואב במציאות, נרגע בהזייה, מקשיב בדריכות, נושם לרווחה. ניזון משיירים, שואף לכוכבים, מקבץ נדבה אך שופע אהבה. חי בלבן מת בשחור, קשת צבעים נמצאת במחסור, סופר שעות, מת בשניות, טיפת אויר ושוב למצולות. נזרק מחום לכפור, מחושך לאור, ממציאות להזייה, ממתיחות להרפייה.

מחר תזרח ה ../images/Emo42.gif

נזרקת ממקום למקום בן בקור בן בחום אם בהכרה אם בעירטול אם בשקט אם בטילטול שואפת למרחבים לניצנוץ הכוכבים לעולמות נרחבים לימים רגועים נזרקת זורקת נהדפת הודפת נדחפת דוחפת עירפול בלבול בן מציאות לבן הזייה חושך ואור משמשים בערבוביה אוויר אני רוצה וקשת של צבעים מאירה מחר יום חדש ושוב תזרח השמש ואולי תבוא היונה ותביא עמה קצת מהשלווה שהיה לי בליל אמש

שמים1

New member
כאב ורגישות ../images/Emo79.gif

מה שיכל ליהיות התפוגג בליבי מזמן כמל עם עלי הסתיו הנושרים בשלכת ליבי רגשותי הפליגו בספינת החיים ואני מחוללת מחייכת מתוך הבנה שהמשכתי הלאה ללא מבט לאחור ללא חרטה בסוף מצעד עת אתעייף לא אפגוש בך ליד אח לא אעיף בך מבט לא תיהיה בי חמלה לא אחבוק את זכרונותינו שלא הוקרת.... אתה תשב ליד אח ותזכור אותי כיצד חייכתי אליך עם בוקר פרחתי אל תוך ליבך והלכתי.... ברוך הבא אוויר לנשימה לפורום שירה אירוטית ואהבה

למעלה