נזקי קניות

hagith1

New member
נזקי קניות

חייבת לספר לכן שקניתי אתמול שתי חזיות מהממות של חב' שאנטל, לצערי את שתיהן קניתי בצבע לבן. גם די "נתתי למוכרות על הראש" כדי שידברו עם הספק ושיביאו לנו תוצרת קצת יותר צבעונית. גיליתי שבגלל שעליתי במשקל אז גם מידת החזיה גדלה... מעבר לזה, קניתי גם זוג תחתונים של חב' דלתא (עדיין לא מדדתי...לא כל כך היה לי זמן) וניגש לעניין הנזק: 611 ש"ח (כולל התחתונים) נשאלת השאלה, מה אנחנו אשמות שיש לנו חזה בצורת מטען חורג, ולמה המחירים הם לפי המטרז' של הבד???? ואם לפחות זה היה במבחר גדול יותר של צבעים אולי הכאב בכיס היה קטן יותר........ אה, עוד משהו: הייתי בלבנבנים בקניון רחובות ואין להם בכלל תחתונים במידות קטנות. לפעמים אני לא מבינה את האטימות של המוכרות, בכל זאת אני במידה 48, מה, היא לא רואה שהתחתון לא יעלה לי אפילו על חצי ירך???????

נו בAמת חגית

את לא יודעת איפה בעלות המטען החורג רוכשות חזיות? אצל המדאם כמובן. בפעם הבאה שאת מעוניינת בחזיות צבעוניות במחירים יותר מסבירים (בואי נגיד שבמחירים שקנית את יכולה לקנות אצלה 3-4 חזיות. ולא רק בלבן!) קבלי לקוחה מרוצה. ועוד אחת. ועוד אחת אחרונה בקישורים אבל לא במרוצות. ויש עוד שלא כותבות פה (שתיים מהן אני מכירה אישית
)

הקישורים הדפוקים שלי שאלוהים יעזור!

עוד סיבוב: לקוחה מרוצה (מאוווווווווווד) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=162&msgid=21850282 עוד אחת http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=162&msgid=22759385&archive=1 ועל השלישית תצטרכו לסלוח לי בינתיים. אבל היא שם. נשבעת

hagith1

New member
מחירים

אז מה זה מחירים סבירים? אולי נעשה עוד סבב חזיות גם בחודש הבא.....אבל תנו קצת פירוט לגבי המחירים

DREAM111

New member
חגית את יכולה לשלוח מסר אישי

למאדאם פומפדור והיא בכייף תעזור לך בנושא החזיות.

יש חנות חזיות מדהימה

שהתחילו לפתוח עכשיו בכל הארץ. חנות מעולה דגמים פשוט סקסים בטירוף והכי חשוב זולים בין 100 שקל עד 350 שקל לחזייה. אני מוכרחה לומר שזאת ממש לא פרסומת פשוט כי אני בחורה עם חזה גדול D90 ואני מכירה את הבעייה הזאת ואף פעם לא יצא לי לקנות חזייה טובה ובזול ומאוד התפלאתי על המחירים ועל העיצוב המדהים שלהם

החורזת**

New member
המתחיל במצווה אומרים לו גמור../images/Emo8.gif

עוררת את סקרנותינו לגבי החנות, עכשיו בבקשה מסרי פרטים, שם החנות והיכן ניתן למצוא אותה.

למעלה