נזכרתי

נזכרתי

פתאום נזכרתי את הסוד של אותו חודש יחיד שהרמה של הפורום הייתה באמת טובה - אני כל הזמן הייתי מוחקת הודעות שלא רלוונטיות, או שמורידות את הרמה. בשבועות האחרונים לא היה לי זמן, אבל היום העלה לי הסעיף כמות ההודעות שקשורות בסרטים, עב"מים, קללות ובעיות פסיכולוגיות של אנשים, ופשוט מחקתי. מי שנמחקה לו יותר מהודעה אחת, שיראה בזה רמז.

חוצפה!

את מחקת כמה דברים שלי.. דברים שהיו קשורים! נגיד הסרט: " רוח" זה לא קשור לתיקשורים? זה קשור ועוד איך! והרעיון שלי! שכל אחד יספר חוויות שקרו לו בנושא מאגיה וכישוף! ההפך! זה רק יעלה את רמת הפורום!! מה את חושבת שבאים לפורום כדי לשאול שאלות ולענות על שאלות?!?!? לא! זה פשוט משעמם!!!! ***TAL***

..............

התכוונתי שגם באים לשאול שאלות ולענות על שאלות של אחרים! אבל לא רק בשביל המטרה הזאת באים לפורום! ***TAL***

FireDragon

New member
נכון...אבל....

נכון...זה לא רק פורום של שאלות-תשובות... זה פורום של שיתוף... אבל אני (לדוגמא) לא אוהב לשתף אנשים בחוויות המאגיות שלי... זהו דבר אישי ששייך לי ורק לי (החוייה) ואין לי שום צורך שאנשים ידעו עליה... אני בא לכאן כדי ללמוד... לא כדי לדבר "סתם"...

סה"כ זה נחמד להחליף חוויות...!!

אני לא מדבר על כישופים או על דברים אישיים שעשיתה! אני מדבר על....נגיד דברים מוזרים שקרו לך.. או כל מיני דברים בסגנון.. וחוצמזה מי שרוצה ישתף אותנו מי שלא רוצה.. לא רוצה... ***TAL***

Black Angel2002

New member
סליחה?!

זה שאת יכולה למחוק הודעות זה לא אומר שאת יכולה למחוק את ההודעות שלנו.... זה ממש לא נחמד מיצדך הפורום הזה יותר מידי רציני... אם פעם אחת מישהו שואל או אומר משהו לא במקום מתנפלים עליו כאילו הוא אנס או רצח מישהו! באמת אנשים תרגעו קצת..... אל תיקחו את החיים קשה מידי... זה סך הכל לא פורום לא שאלה של חיים ומוות... מילא אם הפורום הזה היה איזה משהו חשוב שמועמד לאיזה אוסקר של פורומים.... אבל באמת זה סכך הכל פורום שאנשים מביעים דעות מספרים חוויות, טובות ורעות... צוחקים לפעמים!! מקווה ששוב לא תתנפלו כאילו מה כבר קרה פה... סך הכל זה לא בהיס שנפסיד כסף או תלמידים.... תרגעו קצת... מלאכית

FireDragon

New member
איפה את חייה?

הפורום הזה מדרדר מרגע לדוגלי.... אנחנו עונים על כל שאלה שנשאלה בתנאים האלה: 1) מנוסחת ברמה של יותר מכיתה ב´ 2) השואל השקיע איזה שהוא מאמץ לחקור לפני ששאל את השאלה... 3) הבנאדם רציני... הפורום אמנם רציי אבל למקרה שלא שמת לב... בזמן האחרון היו פה יותר מדי צחוקים ובגללם שניים (או שלושה) מהאנשים שתרמו הכי הרבה לפורום...עזבו... הפורום הוא לא פורום עבמים, או סרטים, או חוויות... הוא פורום מאגיה וזה צריך להיות העניין היחידי בו... אני לא נגד צחוקים פעם ב... אבל יותר מדי זה חרא....החיים הם לא סרט... נ.ב. שאלות כאלה...צריך למחוק...

נראה לי שאתה לא שם לב מה שאתה רושם!

נכון! זה פורום מאגיה וכישוף! וכל מה שקשור למאגיה וכישוף! יתקבל בפורום! אם זה חוויות ואם זה סרטים ואם זה כל נושא אחר..!! אבל שקשור איכשהו למאגיה וכישוף! נקודה! ***TAL***

אבל טל

הכישוף בסרטים הוא בדיוני וגורם לנו להיראות כמו חבורה של מטורללים שמנסים ללמוד לעוף בעזרת ציפורן של שוער ועין של סלמנדרה. זו הרמה שאתה רוצה להכניס לפורום?

Black Angel2002

New member
צודקת... אבל!!

דבר ראשון באמת זה דבר שיכול להוריד את הערך של הפורום ואני מסכימה איתך במאה אחוז על זה שאין קשר בן המציאות שלנו לסרטים שהכל אפקטים....! אבל באמת יש גבול לרצינות.... אני לא מדברת על חוויות מפגרות כאלו של ואי פה ואו שם... אבל כאלו שאפשר לשתף את כל הפורופ לקבל תגובות, הצעות לשיפור וגם כישופים שלא הצליחו ולצוא גורמי שגיאה ואז לדעת איפה טעינו וכאלו.... אבל עם התשובות לא להיות רצינים כאלו! כמו: "אוי, איזו שאלות מפגרות הרמה של הפורום יורדת!" "נו באמת.... זה פורום רציני.." או כל מיני כאלו...

סלחתי.

כמו שנאמר לפניי - 2 אנשים מאוד חשובים עזבו את הפורום, ומי שלא שם לב - גם הנווד הפסיק לכתוב כאן האמת אני לא יודעת אם זה מחוסר זמן או חוסר רצון), ואני הייתי על סף עזיבה. כבר לא היה לנו דיון רציני כמה שבועות רעים. ההבדל הרציני היחיד שהיה ברמה של הפורום, היה בזמן שאני והנווד החלטנו להתחיל להיות קשוחים, ולמחוק כל הודעה שלא עונה על הסטנדרטים שקבענו (יש אותם בטאג ליינים). לצערי, זה החזיק מעמד באמת רק בערך חודש, בגלל שבשלב מסוים לא היה לנו כבר כוח למחוק כל דבר קטן. זה לא אומר שעכשיו פתאום יש לי יותר זמן, אבל עכשיו אני אדאג יותר לזה שהודעות שמורידות את רמת הפורום ימחקו. וכן, ההודעות ימחקו על פי שיקול הדעת שלי (ושל הנווד, אם הוא יהיה פה). ויודעת מה? אחרי שהפורום יעלה את הרמה שלו, אני ארשה שיהיו שירשורים של צחוקים. אבל קודם שתהייה עוגה, ואח"כ נכין את הקצפת.

מעיין...

טוב לראות אותך שוב בין דפי הפורום

תראה, טל

אם אינני טועה, הפורום הזה אמור לשמש מקום מפגש לאנשים מרחבי הארץ העוסקים במאגיה היכולים לעזור ולהיעזר אחד בשני וכן, גם לספר חוויות- כל עוד הן בגבול הטעם הטוב וניתן להפיק מהם משהו מעבר ל"איזה מגניב". הבן שהסיפורים שחלק מהאנשים מספרים כאן לא אמורים להיות "מוזרים"- הם מוזרים בעיניך מפני שאתה לא רגיל לכך שיש גם תופעות שאינן מוסברות על ידי המדע, תופעות שכבר מזמן הפכו לחלק שגרתי בחיים של הרציניים והמנוסים מבין חברי הפורום. אם אתה רוצה סיפורים שמונים ו"מגניבים"- לך לפורום "אגדות/אגדות אורבניות". יש שם סיפורים מאד מעניינים ורובם אפילו אמיתיים ומנסיונם האישי של משתתפי הפורום. כאן זה לא המקום לספר על סרטים שראית, מפני שסרטים הם לא העולם בו אנו עוסקים ואני, אישית, עוד לא נתקלתי בסרט שמאמת את מה שאנו חווים. בדף הזה ממש כתבתי ציטוט מתוך הודעה של נפטיס (מנהלת הפורום הקודמת) שנכתבה לפני כמעט שנה, וטל- עם כל הכבוד, אני מקדישה לך את ההודעה הזו.
ליה

כנראה שלא הבנת אותי..

לא התכוונתי לסיפורים מגניבים ומוזרים וכו´ וכו´...... התכוונתי ל.....נגיד: תופעיות מוזרות שקרו....או לכל מיני דברים... אני מבין שיש גבול לצחוקים אבל יש גם גבול לרציניות! מה קרה?! קצת להחליף חוויות ולענות לאנשים... ואפשר לשאול שאלות.. לצחוק קצת.. וכל מיני דברים נחמדים.. שגם מלמדים וגם לא... ככה צריך להתנהל פורום! ***TAL***!!!!!

סליחה על הבורות אבל...

מה ההבדל בין "סיפורים מוזרים" ו"תופעות מוזרות"? זה רק נדמה לי, או שהתוכן נשאר זהה ופשוט השתמשת במילים אחרות?

לא, אתה זה שחוצפן.

הפורום הוא לדיונים, לא כדי לבדר ולא כדי להפיג שיעמום. משעמם לך? תעסיק את עצמך. יש מיליוני סרטים על תיקשורים, על קריאה בקלפים, ועל עוד מיליון נושאים שקשורים למאגיה. אבל מה לעשות, כאן זה פורום מאגיה וכישוף - לא פורום "פנטזיות של במאים הוליוודים".

Justin Angel

New member
תרגיע.

ועכשיו, אחרת... (ושתינו יודעים שיש המשך לא נעים למשפט הזה) היא עושה את מיטב יכולתה בתת-תנאים בלי שום סמכות וחומרי-גלם.

למעלה