נזכרתי להיות לחוצה :)

bsomthing

New member
לא חושבת שהיה לי חוברת כחולה

אבל בגלל שעשיתי באותו יום איתך (או שלא? אמרת פתאום שישי, אבל רשמת בראשית 1.12 שזה ראשון)
הרגשתי שהיה קל משמעותית באנגלית (מה שאולי אח''כ יחזור כבומרנג בנרמול)
בכמותי הרגשתי שהיה קשה, במיוחד כמה גרפים מאוד בעייתים,
מילולי שמעתי מאנשים שהסתבכו, אני יחסית חזקה בזה אז הרגשתי שהיה לי בסדר, אבל היו כמה דברים שהרגשתי פחות מהרמה הרגילה שלי,
פשוט כי הייתי ממש בOFF כל הבחינה.
אבל אנגלית ללא ספק היה נק' האור בבחינה הזאת (ואני דווקא גבולית על הפטור לא במצב מזהיר)

togi12

New member
חחח אני ממש לא זוכרת כבר...

זוכרת רק שהיה משהו עם מקלדת ולא זוכרת אם זה היה קל או קשה.. חחח..

togi12

New member
באנגלית?

אני זוכרת היה פרק אחד קל באופן מגוחך, פרק אחד סביר ופרק אחד ממש קשה (בשני השלמת משפטים האחרונים לא הכרתי אף מילה ואני טובה באנגלית).

בכמותי הלך לי מצוין כמו תמיד, וגם תמיד כולם אומרים שקשה להם בכמותי, אז זה דווקא כן התקווה שלי (טפו טפו טפו!!!!)

ובמילולי- למזלי או בעצם לרעתי... היו לי שני פרקים בלי פיילוט... ושניהם היו סבירים, ביחס לפרקי מילולי המפלצתיים של היי קיו!!! מישהו פה עשה בהיי קיו?!

בכללי הרגשתי שמה שהיי קיו נתנו היה קשה מאוד משמעותית ביחס למה שהיה בבחינה.

יאללה כבר רוצים תוצאותתתתתתתתת

togi12

New member
נזכרתי להיות לחוצה :)

אז השאלה היא כזאת.
יש כאן אנשים שעונים על הקריטריונים הבאים:

עשו מועד 1.12 בוקר. חוברת כחולה.
הוציאו סביבות 730+ בסימולציות.
והרגישו שהמבחן היה ממש ממש קל חוץ מפרק אחד הזוי באנגלית?

אני מפחדת שהיה לי קל מדי וזה מסמן רעות... מה אתם אומרים?

כמו כן, לאיזה פלח נבחנים המבחן שלי מושווה? לכל מי שנבחן במועד שלי? רק למי שנבחן איתי באותו יום? באותה שעה? באותו צבע של החוברת?

תודה לעונים :)

amirz10

New member
אני עשיתי בהייקיו

וואלה עשיתי בהייקיו ואין לי מושג על מה את מדברת חח..
פרקי המילולי לא "מפלצתיים" , יש שם פשוט את השאלות של הלוגיקה שאינן מופיעות במבחן ארצי.
לטעמי המבחן הארצי היה יותר קשה מהסימולציות...האנגלית היה גם סבבה
אבל לא קל עד כדי גיחוך
כמותי היה קשה אבל פתיר, למרות שהיו איזה 3 שאלות שפשוט לא הבננתי מה הם רוצים ממני

togi12

New member
נראה לי שהפרק הקל שהיה לי באנגלית היה פיילוט

איזה באסה כי היה פרק אחד ממשששששששש קשה.

ולא הרגשת שבמילולי במבחן היה ממש ממש הרבה יותר קל בהשוואה לסימולציות של היי קיו?

amirz10

New member
תאמת שאני לא זוכר...

אני לא זוכר שום פרק שהיה קל באופן חריג מסימולציה כלשהי או מבחינה אחרת,
בלי קשר אני כבר לא זוכר אפילו את התוכן של הפרקים המילוליים .... חחח :)

איך שאני מבין את זה

אל תסתכלי על המבחן בשלמותו אלא על כל חלק בנפרד.
את מושווית מול אנשים שנבחנו בפרקים זהים לשלך (ואז ההשוואה שלך מולם היא ישירה - ביצועיך בפרקים אל מול ביצועיהם) ואנשים שנבחנו בפרק פיילוט זהה לשלך (ואז ההשוואה היא עקיפה באמצעות פרק הפיילוט שעוזר להשוות ביניכם למרות שוני בפרקים).
אותם הפרקים ואתו הפיילוט יכולים להיות במועד שנבחנת אולם יכולים להיות גם במועדים קודמים.

שוב, ככה אני מבין את העניין.

amirz10

New member
כולם לחוצים, אל תשווי לאחרים

היי, מנסיון סימולציות לא אומרת יותר מדי ! אומנם הן מהוות איזה סממן שנותן לך טווח פחות או יותר אבל רק מבחינת קיצוניות (500/750),
במבחן האמיתי הרי יש המון גורמים נוספים שמשפיעים כמו לחץ, נירמול, הפרעות וכו' - אז אני ממליץ לך לא להסתמך על מה שאחרים אמרו או על הסימולציות
שעשית.

במבחן כזה קשה לעמוד את ההצלחה אלא יותר את הכישלון (זאת לפי דעתי) כיוון שאם הלך לך גרוע - את כנראה הבנת את זה במהלך המבחן. אם הלך לך סביר+ יכול להיות שהיה טוב אבל מצד שני כיוון שהתשובות הן מכוונה תחילת מתוחכמות אז אולי טעית.

אני גם מחכה לציון ואוכל את הראש, כל יום מדמיין ציון אחר יותר נמוך מהקודם...

אבל בשורה התחתונה - המבחן הוא בכללי לא פשוט, אומנם לדעתי פשוט יותר מיולי 13', אבל צריך לחכות לציונים, כל השוואה רק תגרום
לך ללחץ מיותר...הרי הציונים כבר כתובים וחתומים.

בהצלחה ! מקווה שכולנו נקבל את הציון המיוחל..

למעלה