נזילות בגאגיה

eli26324

New member
נזילות בגאגיה

שלום לכולם
בשיחה עם אחד מאתרי מכירת מכונות קפה נאמר לי שמכונות גאגיה מדגמים פיור אבולושן וקולור סובלות מנזילות באופן כרוני ולכן מאוד לא מומלץ לקנות,
מישהו יודע אם זה נכון? אם כן, זו בעיה שלא כדאי לקנות בגללה?
בנוסף הומלץ לי על troia black, מישהו מכיר אותה?
תודה רבה

ofirvin

New member
אמת

הייתה לי מכונת גאגיה שנזלה המון.. לא היה אפשר להשאיר את המכונה דולקת יותר משעה כי אחרת הדוד היה מתרוקן..

אם הגעת למצב שהשרשרת קופצת לך בזמן דיווש...

אתה כבר עברת מזמן מזמן את מועד החלפת השרשרת וכנראה שגמרת את הצורה לקסטה, יכול להיות שאתה צריך להחליף את שניהם, אגב קנה מדיד שרשרת באחת מחנויות האופניים, החלף שרשרת בזמן, כשצריך, וזכור שבאופנים שאתה מדווש עליהם הרבה, המשוואה היא על כל 3 החלפות שרשרת, מחליפים גם קסטה... אהה זה לא בפורום הנכון

מכונת גאג'יה מהדגמים שציינת הן צעוכות בעלות שסתום חד כיווני בראש החליטה, זה עשוי מאטם מחומר EPDM שהוא רך .. ה"מחלה" של המכונות מהסדרה הן שהשסתום הזה בנוי בצורה שהוא רגיש מאוד לאבנית, ורסיסי אבנית אף ישחקו ויפגמו בצורתו של האטם, בעייה שתלויה בעקשותו של הישראלי החכם והיודע הכל שהוראות הפעלה וטיפול תקופתי בסיסי כמו ניקוי אבנית, הם בגדר המלצה בלבד/בשביל מה לקרוא את החוברת?!/אין לי כח לקרוא את החוברת/אין לי עצבים לקרוא אלא אם כן זה ספר איכותי כמו נניח אנה קרנינה ובכלל טולסטוי עושה לי את זה/ הוראות הפעלה זה ממנו והלאה.
אם אתה חושב שהטרויה חפה מכל פשע... גם למכונה הזו יש מגרעות טכניות!

למעלה