נו????????????

magy

New member
זהו , שהחתולים לא רוצים לברוח

תפסו אמריקה........

גאיה ק

New member
אולי זה המים-דווקא כן רתחו,מתוקה.

בוקר טוב לכולם!

magy

New member
המים כנראה, כבר מזמן לא רותחים

הייתי בטוחה שפתיחת פורום הכרויות לבני 50+ יהיה דבר מבורך ורצוי. טעיתי. בני חמישים פלוס כנראה, עייפים להכיר אנשים חדשים. אולי "הלבד" הפך אותם ליושבי בית, למקובעים, הלבד כבר הפך לחבר ואין מקום לדמויות חדשות. חשבתי שהמונים יציפו את המקום במטרה להכיר .. כי בני גילנו גולשים ברשת... אוהבים את צורת ההתקשרות הזו. (פעם פרסמו מודעות בעיתון) היום מגיעים לרשת וכותבים ותוך כדי כך מכירים אנשים שטעמם כשלנו, שרצונם כשלנו...... אבל טעיתי. לסטוצים, יש המון פורומים, אני לא רציתי פורום סטוצים רציתי פורום להכרות מעמיקה.... מלווה בכתיבה על מצבים שכולנו חווים מאז השינוי בחיינו. מלווה במפגשים עם אנשים כמונו. לשבור קצת את הלבד ולמצוא תמיכה והקשבה, איש אצל זולתו. אבל שוב... אני מודה שטעיתי כשחשבתי שתהיה הענות . ........ זהו...... אמרתי את שלי.....די בעצב....

אל תתיאשי כל כך מהר

זה לא מתאים לך. חכי שיהיה קצת יותר חורף ואנשים יחפשו קצת חמימות לימים הקרים ואז יהיה בסדר. אבל אני חייבת להגיד משהו שאני יודעת שכבר נאמר- יכול להיות מאוד - שגברים בני 50 + נמצאים בפורומים של גילאים יותר צעירים. צריך לחשוב על משהו יצירתי בנושא.

אלמרה

New member
מאגי!! באמת! את הרי כל כך מנוסה....

לא מסכים עם החיפזון לקבוע שאין ענין בפורום וביעוד שלו. צריך זמן ופרסום... נסי אצל הנהלת הפורומים ובקשי שיקדמו לך אותו... פעם פעמיים בשער תפוז ותראי כמה יבואו (כן גם מחפשי סטוצים יגיעו אבל הם יתנפנפו מהר כשלא יקבלו את מבוקשם, לפחות לא במהירות שהם מצפים...) בהצלחה!

גאיה ק

New member
מגי-ייתכן שאת צודקת

אבל לי נראה,שאת קצת ממהרת להסיק מסקנות מרחיקות לכת.אף אחד לא הבטיח גן של ורדים ועוד ללא קוצים.לנהל פורום,זו די עבודה ולא לגמרי פשוטה, אלא אם כן,יש לפורום ולמנהלת מזל מיוחד במינו. חושבת שאת עושה עבודה יפה ,בגדול ואני,לפחות,אשמח אם לא תרימי ידיים מהר כל כך.

magy

New member
לא התייאשתי ולא הרמתי ידיים

שיתפתי אתכם בלבטי והרהוריי ...... למה שלא תשתפו גם אותי בשלכם?
קצת יותר אקשן......לא יזיק..... שנרגיש שחי פה, בועט, (לא נושך
), זורם........זו המילה...

גאיה ק

New member
המסר ברור

ולדעתי,הוא היה ברור מההתחלה.גם אי הנוחות מהשתלשלות העניינים ,נראה לי שעברה למעשה אל המשתתפים. אפשר לנסות ולנער אותנו,אבל,כגישה נראה לי שזה ושום דבר אולי לא קורים בכח,גם אם לפעמים נראה שכן. ולכן תגובתי כמו התגובות הנוספות נשארת בעיינה.

ענבר.

New member
מגי חביבה

א. טעית ב. לא לסגור ג. פיאנו פיאנו אומרים האיטלקים והם בדרך כלל לא טועים. לאן את ממהרת?

magy

New member
לא עדיף חליל על פיאנו?

אה.....אני לא מהממהרות ולא מהמהמרות....... יש לך איזה ג'ובאני אחד ספייר....? תיכף תעני לי שאם יהיה לך איזה ג'ובאני.... הוא לא להעברה.......הא?

תראי, בקשר לחליל

ברוב המקרים זה צודק. עדיף חליל כי זה מהיר לא צריך לחשוב הרבה נושפים וזהו... אבל את שדיברת לא מזמן על איכות...עדיף פסנתר כי את זה צריך לדעת ממש טוב... לדעת לקרוא את התווים.. לנענע את הקלידים.... וכו'. נו את יודעת לא צריך להסביר....

magy

New member
קוטקל'ה......את חייבת לנסות פעם

לחלל....
תזבי את האיכות......עכשיו...... תזבי את התווים.....והקלידים...... תחללי, ואחר כך תבואי לספר לי.....אני פה ...מחכה לך...
עוד לא חזרת?? אהההההההההה.... אז הבנת......!!!

למעלה