תדפיסו את זה:
K KaUrO DoNo New member 6/5/05 #20 ../images/Emo10.gif נושא רגיש! כ"כ רציתי וכ"כ תחננתי על זה אבל לאאאאאאאא חייבת להיות לי מתכונת ישר אחרי יום העצמאות (מתכונת ענקית) =/
../images/Emo10.gif נושא רגיש! כ"כ רציתי וכ"כ תחננתי על זה אבל לאאאאאאאא חייבת להיות לי מתכונת ישר אחרי יום העצמאות (מתכונת ענקית) =/
F FIRE GODDESS New member 6/5/05 #23 פשוט מאוד../images/Emo70.gif תעשו כמוני בימי העצמאות האחרונים היה חרא שבו בבית ותשכירו סרטים
G GalushGalush New member 6/5/05 #24 ../images/Emo27.gifi'll be there!! אבל הם טיפה איכזבו אותי... מה עם סינרגיה? נמרוד שיקלר? ירמי קפלן? יוני בלוך? עברי לידר?? בעע.. זבל וחרדל כלכך מיותרים. . אבל העיקר...שייגעצ, אביב, היהודים, מוניקה, אינפקציה.. יהיה מעולה
../images/Emo27.gifi'll be there!! אבל הם טיפה איכזבו אותי... מה עם סינרגיה? נמרוד שיקלר? ירמי קפלן? יוני בלוך? עברי לידר?? בעע.. זבל וחרדל כלכך מיותרים. . אבל העיקר...שייגעצ, אביב, היהודים, מוניקה, אינפקציה.. יהיה מעולה
Y yardenbm New member 6/5/05 #26 לפי השאלון יש יוני בלוך או שסתם שמו שם זמרים שגם לא נמצאים. ריזה באסה שייגעצ יהיו במופעי שקיעה אז צריך לבוא מוקדם לראו תאותם
לפי השאלון יש יוני בלוך או שסתם שמו שם זמרים שגם לא נמצאים. ריזה באסה שייגעצ יהיו במופעי שקיעה אז צריך לבוא מוקדם לראו תאותם
R RoCk StaR 1 New member 8/5/05 #30 אכן../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אני גם צה הופעה של יוני ואפרת