נו, מי הולך לרוק העצמאות
U Unaffected New member 5/5/05 #5 הלוואי שאני :-\ אבל אין מצב שמרשים לי. נו טוב,אני אסתפק בהופעה ה"וואו שיגעון" שתהיה פה :-\ צביקה פיק ולהקתו
הלוואי שאני :-\ אבל אין מצב שמרשים לי. נו טוב,אני אסתפק בהופעה ה"וואו שיגעון" שתהיה פה :-\ צביקה פיק ולהקתו
L lollipop1 New member 6/5/05 #8 חח לי לא יתנו זה גם יקר.. זובי! 209 שקל ועוד במחירה מוקדמת! אני אהיה פה.. עם הבנות של פיק :\ ומוקי ושמעון טפטה חחחח והראל מויאל חחחח נו כמה עצובבבבבבב :[ נהריה...
חח לי לא יתנו זה גם יקר.. זובי! 209 שקל ועוד במחירה מוקדמת! אני אהיה פה.. עם הבנות של פיק :\ ומוקי ושמעון טפטה חחחח והראל מויאל חחחח נו כמה עצובבבבבבב :[ נהריה...
L lollipop1 New member 6/5/05 #10 ../images/Emo12.gif אני גם רוצצצצהההה איפה זה בכלל? אני באה מנהריהההההההההה בעע זה רחוק מהכל!
S Ssפיית השינייםsS New member 6/5/05 #17 מה נסגר איתכם ?!!? 109 מוקדם 160 מאוחר !!!! חוץ מזה תמיד יש הפרש של 50 שח מהקנייה המוקדמת לקנייה בקופות...
מה נסגר איתכם ?!!? 109 מוקדם 160 מאוחר !!!! חוץ מזה תמיד יש הפרש של 50 שח מהקנייה המוקדמת לקנייה בקופות...
J just jenny New member 6/5/05 #16 אוי האחיות פיק?! =| מסכנה.. הן הופיעו אצלנו שנה שעברה.. ביחד עם זהבה בן
S Ssפיית השינייםsS New member 6/5/05 #18 אז לכי לרעננה .... יש שם מלאאאא יוני בלוך עיברי לידר שייגעצ !!!!!1 וזה בחינםםםם
F FIRE GODDESS New member 5/5/05 #7 אם..... היו לי את החברות המתאימות אז הייתי הולכת...אבל אני אוהבת את חברות שלי והן הולכות למקומות אחרים אז אני הולכת איתם (או שאני נשארת לראות סרט בבית)-הן לא אוהבות רוק...אבל שומעות את הקליק שבקליל...
אם..... היו לי את החברות המתאימות אז הייתי הולכת...אבל אני אוהבת את חברות שלי והן הולכות למקומות אחרים אז אני הולכת איתם (או שאני נשארת לראות סרט בבית)-הן לא אוהבות רוק...אבל שומעות את הקליק שבקליל...
E EleVaTioN New member 6/5/05 #11 לא אני../images/Emo10.gif../images/Emo129.gif ודווקא רציתיייייייי והיה לי כרטיס במאה במקום במאה חמישים או משו בעסה
לא אני../images/Emo10.gif../images/Emo129.gif ודווקא רציתיייייייי והיה לי כרטיס במאה במקום במאה חמישים או משו בעסה