נו תענו לי כבר!!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא gsh10
  • פורסם בתאריך

gsh10

New member
נו תענו לי כבר!!!!!!!!!!!!!

איך רושמים דול מייקר באנגלית??????

Shusho

New member
בשביל זה לא פותחים הודעה חדשה../images/Emo46.gif

וכבר ענו לך, אז אני לא אענה עכשיו. לא פותחים הודעה חדשה בשביל זה.

the rock girl

New member
ניצול עצוב על עגיל בגבה..

יום שישי הלכתי לעשות עגיל בגבה ונכנסתי לחנות עם חברים שלי שבאו איתי...ואז הפירסר (זה שעושה את הפירסינג) אמר לי שהוא לא יכול לעשות לי ולידיד שלי את העגיל בגלל שהפנים שלנו בשלבי התפתחות (?) ואנחנו צריכים לחכות עד גיל 15!!! איזה בעסה!!!!!

the rock girl

New member
בת 13 אבל..

אסור לי בינתיים לעשות בכלל עגיל או קעקוע בגלל שהקעקוע ימתח...ואני צריכה לחכות אני בדיכאון רציני!!!!! צירפתי את הדולי השלישית שלי..ניסיתי לעשות לה שיער אסוף אבל לא ממש הלך...אם למישהו בא לעזור..תודה... תום המבועסת!!!

Mooa-Numi

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

לא לנצל שרשורים מועדים למחיקה!!! ועגיל בגבה זה יפה

איזה שוטיות תגידי לי איפה את גרה...

קעקוע יימתח, נכון... אבל עושים קעקוע קטן בגיל כזה אם רוצים, ועגיל בגבה... ממש שטויות...

אל תגידי שטויות...

הגוף בשלבי התפתחות הפנים נמתחות מקבלות צורה שונה חבל לעשות עגיל ואז שהוא יפול... עם את באמת רוצה תוכלי לחכות עוד שנה וחצי שנתיים

את מראשון?

אם כן אז בטח רצית לעשות את זה זאק בומפייר טאטו הוא סתם מציק... למרות שעשיתי אצלו קעקוע

חיחיחי את מעבע"ב.. חיחי

אני עשיתי אצל מורנו לא אצל זאק.. אמרו לי שהוא לא כזה טוב כמו המוניטין שלו.. אבל הוא פסיידר...

the rock girl

New member
ומראשון ובאמת אצל זק מוומפייר

הוא דווקא היה פסדר...וגם ליז אמרה כזה לא כדאי לעשות וכאלה ומזה התבעסתי......!!! אבל לא נורא אני אחכה עוד איזה שנה ואלך לעשות..

HoRsEs

New member
לדעתי../images/Emo54.gif

לדעתי קעקוע הורס את העור... לא קשור שאני קטנה מדי אלא זה פשוט יכול לגרום לסרטן ועגיל לא משנה איפה יכול לגרום לדלקת... זה רק מה שאני חושבת, אל תשימו לב אם אתם לא רוצים...

שששששששששש-אל תגלי!!!

לא מורנו גם בסיידררררר פשוט אני לא מכירה אותו אז לא עשיתי אצלו ואחותי עשתה אצל ליז בויימפיר אז עשיתי גם וכל החברות שלי עשו פירס אצל זאק... חברה שלי גם רצתה לעשות קעקוע אבל זאק לא הרשה לה אז היא רצתה ללכת למורנו אבל אז כבר אימא שלה לא הרשתה לה....

מורנו אחד...

המקעקעים הטובים בארץ... למרות שאת הקעקועים שלי עשיתי אצל ליז... היא שכנה שלי

למעלה