נו, שקט כבר!!!

depechemode

New member
OH PLEASE !

שמישהו יחזיר אותו לשנות האלפיים בבקשה, תיקים באפילה נגמר חמודי! שמו מטענים בתוך התאומים קדם להתרסקות?? .. האדם אינו יודע מימינו ומשמאלו .. אגב, הבניינים קרסו top to bottom... אולי אחרי שהמטוסים התנגשו טרוריסטים עלו לגג ושמו מטענים? זה היה בוש בעצמו לא? דיעות זה כמו בתי שחי... לכולם אחד, במקרה שלו הוא צריך דאורדורנט

sirpad

New member
נפט זה לא האישיו נו.

המון סיבות למעט סבלם של העם העיראקי ,אבל לא נפט!

Michal7

New member
OT

סירפד, אפשר בבקשה לקבל את המתכון לעוגת מוס שלוש השכבות? אני מחפשת קינוח קל להכנה (יחסית כמובן) כדי לשמח את בעלי (עוגת השוקולד הגרמני שהיא נפלאה ועשירה היא עוגה שאני עושה למאורעות מיוחדים)
המון תודה מראש, מיכל פניקס, אריזונה

אני לא יודעת בקשר לזה.

לבוש יש אינטרס אישי נגד סאדם. ואינטרס לאומי לנפט שלו. יכול להיות שסאדם הוא סכנה לעולם אך אישית היתי מעדיפה פעולת חיסול שקטה ולא מלחמה בסדר גודל כזה עם המון הרוגים ונפגעים מכל הכיוונים.

shaltomato

New member
מי פה הדיקטטור

רגע רגע Depeche בא נראה: למי יש אולי ביו.כימי.גרעיני - לסאדאם למי יש בטוח ביו.כימי.גרעיני לבוש... סאדאם שולט כבר כמעט 30 שנה ויצא פעמיים מול איראן וכויית בוש שולט קצת יותר משנתיים ויצא גם הוא פעמיים מול אפגניסטאן ועירק (בוא נעזוב את אבא שלו) נו טוב.... מה אפשר להסיק: כשאתה גון בריון אתה גם צודק זוכרים את התשדיר של משרד התחבורה: אל תהיה צודק, תהיה חכם אז עכשיו זה: אל תהיה צודק, תהיה חזק שיהיה לכם סוף שבוע טוב והעיקר שישראל תנצח את קפריסין ( ואפשר להוסיף למכתב של בוש שבכדורגל בכל זאת צרפת לא רעים)

depechemode

New member
השוואה כזו היא מצוינת

אבל באמת.. אנחנו לא בני 6 בכל זאת.. העולם יהיה טוב יותר בלי סדאם בראש עירק.. לגבי בוש.. לעולם יהיה פחות על מי לצחוק ואגב בקשר לנפט.. אין לי מקור מוכח, אבל קראתי ושמעתי הרבה על איך ארהב לא תרוויח דבר oil wise מהמלחמה הזו, ועדיין נשלם לעירקים על הנפט לא ניקח עליהם בעלות, ואפילו מתנגדי בוש אומרים שהוא לא פתח במלחמה בעירק בגלל הנפט ושמישהו יוכיח אותי אחרת בבקשה

ומי פיזר כבר את הכימי על השכנים?

ומי טבח אלפים, כמה וכמה מהם במו ידיו בוש? לאאאאא.... מסקנה: בריון זה אולי לא אנין, רוצח זה ממש קטלני....

Michal7

New member
צודק לחלוטין!

בוש הוא בהחלט בריון ואחד שרוצה להיות דיקטטור (ראו ערך חוקי הפטריוט). אם העם העירקי כל כך סובל נגד סדאם, הם היו עושים מהפכה כנגדו כמו כל עם נורמלי שנשבר להם משליטם, וכפי שכבר קרה בעירק... למי שבאמת נשבר מסדאם זה בוש, לא העם העירקי... מה שבוש רוצה זה שליטה, והואיל וסדאם מסרב "לקפוץ/לרקוד" לחלילו, הוא פתח במלחמה כנגדו שתביא אחר כל להרמת ממשלת בובות שכן תרקוד לחלילו... עידית, עוד לא קראתי את המאמר, אני מתכוונת לעשות זאת בשעות הקרובות.
לבשורות טובות, מיכל פניקס, אריזונה

iditbs

New member
אויש, איזו תמימות!

"אם העם העירקי כל כך סובל נגד סדאם, הם היו עושים מהפכה כנגדו כמו כל עם נורמלי שנשבר להם משליטם" בלי קשר לבוש, על "חוסר אונים נרכש" שמעת? זהו בדיוק המצב של העם העירקי שכבר בכלל לא מסוגל לחשוב שהוא יכול לעשות או יש לו הזכות לעשות משהו. כנ"ל לגבי העם הסורי, והלובי. האירנים הם עדיין "דור שידע את יוסף" ומהם אני עדיין מצפה שיעשו בשביל עצמם אבל העירקים? חבל על הזמן. אם את באמת חושבת במושגים של זכויות אדם, מושא כעסך צריך להיות ללא ספק מנהיגם האיום -סאדם חוסין. ועל פירמידת מסלו בטח שמעת, בהקשר שלה, סאדם שומר את העם שלו מאוד מאוד למטה. אם עוד לא הצליחו להרגיש בטוחים שיבוא אוכל לפי ילדיהם בסוף היום, איך יוכלו לקוות שמשהו יכבד את דעותיהם והעדפותיהם? ובמאת מקווה שתקראי את המאמר שכן כמו בכל דבר, אין פה שחור ולבן. ואגב, אני לא מסכימה עם ההודעה הנפרדת של ירוק העיניים שאין פה מקום לדעותייך, כל אחד יכול להביע את דעתו האמיתית, אבל יהי הוגן אם גם יחשף לדעות אחרות ויתייחס אליהם בכבוד וברצינות תוך שמירה על תרבות הדיון.

forglemmigej

New member
ומה אם הרומנים

שחיסלו לבד את צאוסקו? והסרבים שנפתרו ממילושביץ ?למה חלק גדול מהעם הערבי חושב שמישהו צריך להתאמץ בשבילו? אותו דבר הפלשתיאים והסורים ,שנמצאים תחת שלטון מושחת, שמקבע אותם לנצח באומללות והעליבות שלהם. יושבים שם בכל נסיכויות המפרץ כמה בדואים שעלו לגדולה כי מצאו נפט בגינה שלהם. האם הם משתפים את כל העם באושר הזה לאאאא! מה פתאום! הם מדכאים את הנשים ,וכולאים אותן בתוך בגדים שמצהירים מיד: זאת שייכת לי !וכל זה למה? כי אין שם דמוקרטיה .אין שם את חופש הביטוי, כמו שיש בכל מקום שבו אנשים מפגינים נגד המלחמה. ואת זה מנסים למנוע, כי ברגע שתהיה שם דמוקרטיה, לא יהיה מקום לכל השחיתות והעריצות הזאת!

iditbs

New member
תראה, אני לא מומחית גדולה להסטוריה,

אבל עד כמה שאני זוכרת, הסרבים קיבלו עזרה מבחוץ והרומנים כבר נחשפו לעולם אחרי הרפורמה בבריה"מ. אני לא חושבת שיש מה להשוות. רודני המדינות והארגונים המוסלמיים גם משתמשים באלמנט הדתי כדי לשלוט ולקבע את הבערות שמשרתת אותם. לכן, אני חושבת שזה לא יקרה מעצמו. "שחרור" העמים האלה הוא, לדעתי, אנטרס של המערב אבל אני ממש לא בטוחה שזה מה שיצא מהמלחמה הזאת.

az ma

New member
מתפלל שה"שחרור" לא יהפוך להוצאת

ג'יני מהבקבוק... קל לראות מצב בו השיעים מעיראק יעשו "קואליציה" עם השיעים באיראן... Can you say מפחיד???

ננסנס

New member
../images/Emo124.gif יאיר ומיכל, תתעוררו

כמה קשה להבין שהרע זה הדיקטטור הרודה והמדכא את עמו, שרצח אלפים מהם בצורה קרה ואכזרית רק כי לא הסכימו עימו, שפתח במלחמה שגבתה מאות אלפי קורבנות, שיצא למלחמה בעם חלש ורצח ואנס את נשיו, שהפעיל נשק כימי כנגד עשרות אלפי נשים זקנים וטף חסרי ישע, שהביא את מדינתו לחרפת רעב ועוני, אינו מר ג'ורג' וו בוש אלא סדאם חוסיין?! מה לא ברור?! נכון, בוש פתח במלחמה בגלל המון מניעים שרק אחד מהם הוא עזרה לעם העיראקי המסכן (שהערתך לגבי יכולת ההתמרדות שלו פתטית...) ובהחלט נכון שאחת הסיבות העקריות הנה הדאגה למחירי הנפט בעולם (לגיטימי לחלוטין, עדיף על מלחמת דת או על שטח אדמה זה או אחר), אולם, המהות היא שבסופו של התהליך, יבינו דיקטטורי האזור כי אינם יכולים לעשות ככל העולה על רוחם- הן בארצם והן למחירי הנפט בעולם (סתם יצא חרוז, ברור למה אני מתכוון...)

zoti

New member
מבחינתי מפגינים שחוסמים צמתים

הם אותו הדבר כמו סדאם חוסיין. צריך להשמיד אותם.
הם לא מבינים שכשהם עושים בלגאן בעיר הם מביעים את הסעיף לאנשים שאולי תומכים בהם ? כל מה שהם עושים זה לנצל את ההזדמנות ולגרום לעיר להוציא עוד כסף על הפינוי שלהם. הרי רובם אנרכיסטים והיפים.

צריך גם צריך!

צריך להשמיד מפגינים? צריך צריך לסתום לכל המיתנגדים את הפה? צריך צריך לתמוך בממשל ולא משנה מה הוא עושה? צריך צריך להאמין , לא להתווכח, לא לצאת נגד, לא להפגין.!! שמעתם? וואו זה ממש מעייף כמה דברים צריכים לעשות.

zoti

New member
איזה ניתוח מדהים למה שכתבתי

צריך גם לדעת הבנת הנקרא

למעלה