נו? קררר לכם מספיק?

נו? קררר לכם מספיק?

איך ההרגשה כשהמינוס במדחום מתחיל להתקרב מבחינה סיפרתית למינוס שיש בבנק? נכנסתי היום לסמס קלאב, בצפונה של העיר, השעה היתה שתיים וחצי, שעה עמוסה בדרך כלל, המקום הומה אדם ביום רגיל. היום היו שבעה קופאים מחוסרי עובדה. תענוג היה לשוטט במעברים הלא צפופים ולסיים את הקניות ברבע מהזמן . הדרך מהאוטו לחנות וחזרה היתה קרה מאוד. מזל שהתלבשנו היטב. אגב למגדלי הצמחים בעיקר הטרופיים, כדאי מאוד להשקות אותם במים פושרים נוטים לחמימים ביום קפוא כזה במיוחד את אלו הקרובים לחלונות.גם אם במקרה השקיתם לפני יומיים עשו טובה לצמחים שלכם וחממו אותם ככה טיפ טיפה. בתקווה שנפשיר בקרוב ולו נתקרב להפשרה שבת שלום ונחת

gozala

New member
אפרופו שאלה בקשר למינוס... בבנק!

אפשר לדעת מה ההולך בעניין הזה בקנדה? מותר שם מינוס בבנק? או שזה רק במסגרת "ביטוח מינוס" אם הבנתי טוב.

אין דבר כזה מינוס בחשבונות בנק

לעומת זאת ישנה אפשרות לסדר חשבון ליין אוף קרדיט. זה כמו הלוואה, חשבון ממנו ניתן למשוך צקים ומזומן על גבול שהבנק קובע תמורת החזר חודשי המהווה שלושה אחוז (נדמה לי) מגובה האשראי.

gozala

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif מה יהיה?../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif

מאוד מדאיג אותי המצב הזה!

יואב ר.

New member
הרחבה על מינוס

למי שיש ליין אןף קרדיט ניתן לסדר אוברדרפט בדיוק כמו בארץ רק מוגבל בסכום. כך שבסוף החודש אם לא נשארת פרוטה ויש צ'קים של תחילת חודש וכו'... לא נוצרת בעיית אשראי. בסופו של דבר יש כאן הכל ואפשר לקבל הכל תמורת כסף ואמון שנוצר עם מנהל הבנק. פקיד לא יוכל לתת את זה. אבל, אפשר להסתבך בקנדה יפה מאוד אם לא מקפידים על כללי אשראי נאותים. תוך כשנה אם יש הכנסה ניתן להיות כבר עם כמה כרטיסי אשראי ועם הרבה חובות וכדאי מאוד להזהר עם זה. יש לקחת אשראי רק בהתאם לצורך. והסתיגות קלה: מערכת מעקב האשראי בקנדה בודקת כמה אשראי אדם מבקש ובאלו פרקי זמן. כמו כן האם האשראי הוא בקשה רגילה של הלקוח או במסגרת מבצעי פיתוי של כרטיסי אשראי. המוסדות הפיננסים הגדולים לא יקחו סיכון עם אנשים שיש להם הרבה אשראי ומחזירים רק את המינימום. יכולת ההחזר נמדדת לטווח ארוך.

kanada1

New member
מותר מינוס הכל תלוי בקרדיט שלך ובבנ

ובבנק שלך אם הם מאשרים לך או לא אבל גם לאחר איזה ארבעה חודשים לפחות אחרי שהם יודעים שאתה עומד בתשלומים בזמן ואתה לקוח טוב

itayav

New member
אני הייתי באיקאה. לא היה מקום לזוז.

מפוצץ אנשים. העובדים לא קפואים... לא הבנתי מה הקשר למינוס בבנק (לא שמעניין אותי מה קורה בבנק שלך)? אני מניח שמי שרוצה להשאר בבית - נישאר. ומי שלא מתלבש טוב - או שהוא לא חבם מספיק או שהוא סומך יותר מדי על מזל שלא יקפא לו משהו או שכשהוא יתעורר הוא ימצא עצמו בברמודה/סיני!

גם ביורקדייל היה מפוצץ

היו ממש פקקים ביציאות ממגרש החניה. טוב כמעט כל חנות שם עדיין מוכרת בהנחות גדולות. וגם לא קר. ואגב בחשבון הבנק שלי, גם אחרי הקניות אין מינוס. זה בסדר לא צריך לדאוג. מי שהולך לאיקאה בשבת. שיהיה לו צפוף. איקאה זה כמו מחירי הדלק. הכי טוב זה יום שני בצהריים. או רביעי בערב.

למעלה