נו מה תגידו עלי ?

נו מה תגידו עלי ?

נתנאל התעורר לינוק ברבע לשלוש בערך וסוף סוף הלך לישון (חמסה טפו טפו טפו ) ואני לא .... ממש מכת מצריים ! אני מתה מעייפות יש לי מלא סידורים על הבוקר וגם הבית צועק הצילו (בכל זאת תינוק בן שבועיים יונק דורש המון תשומת לב) ולא יכולה לישון זה נשמע לכם נורמלי??? אווווווווף מתה לישון ולא הולך לי ! חוץ מזה הכל בסדר התינוק מקסים וגם אחים שלו משתדלים לא לעשות לי את המוות - עד שעת השינה - יהונתן עושה לי בי"ס.חחחחחחחחחחחחחח אבל לא נורא יעבור לו ... התגעגעתי .... אשתדל להכנס קצת יותר בשעות יותר שפויות . ביי

jessy19

New member
נטלי...

אומנם הניסיון שלי עם ילדים הוא רק מבייביסיטר, אבל אני יודעת בוודאות שאחרי שמשהו קשה עובר עלינו, אנחנו מסתכלים עליו בצורה שונה כי הצלחנו לעשות אותו ועובדה שכבר עשית את זה פעמיים. בכל מקרה - שמחה לראות שחזרת לפורום, בהצצות שלי בפורום קראתי רבות את ההודעות שלך.

sovlanit

New member
נטלי,בוקר מצויין,

ראשית ,ברוכה הנמצאת, שנית,גם אני התגעגעתי, שוב,הרשי לי לברך במזל טוב.

saritoosh22

New member
צרת רבים חצי נחמה?

גם אני ככה, הוא מתעורר וחוזר לישון בלי בעיות ואני? סופרת כבשים וכלוווווום. מה זה חסר לי שעות שינה - הצילוווווווווווווו! והכי קטע, שבארבע בבוקר הוא קם שותה חלב, שאני מניחה לו ליד המיטה לפני שאני הולכת לישון ומדבר עם עצמו במיטה ושר לעצמו שירים, ברור שאני מתעוררת ושומעת מהמיטה ומתאפקת לא לקום לבלוע אותו, בסוף הוא נרדם ולי הלך הלילה. כמו שבן אומר: "אימי בוק טו" ובתרגום חופשי, אמא בוקר טוב.

TJSBZ

New member
דוקא יש לזה הסבר

לכל אדם יש סף עייפות - המעבר מהזמן שבו אנחנו עייפים כל כך שהראש ירדם עוד לפני שהישבן ינוח על המזרון, לזמן שבו מרוב עייפות אנחנו עירניים ולא יכולים לישון. לכל אחד הוא אחר. החכמה היא ללכת לישון בשלב שבו אנחנו רדומים ולפני המעבר לשלב העירנות. הבעיה היא, שנתנאל לא יודע את כל זה, ובטח לא יודע היכן הסף של אמא עובר...
נטלי, בלגלות את הסף שלך ושגם הוא יגלה במהרה בימינו.

נטלי בוקר ...../images/Emo124.gifהתעודדי ../images/Emo13.gif

בעיות שינה זה רק מצב זמני
תחשבי על ש...עוד חודש ...חודשים ....שנה ... תוכלי לשון לילה שלם ועוד דבר אחד אין מה להלחץ מבלגן בבית הוא לא בורח לשום מקום הוא יחקה לך גם מחר
ביי אדית

כ"כ מוכר לי

פעם כשאמא שלי הייתה מתעצבנת עליי שאני לא ישנה בלילה תירצתי את זה בשינה הלא סדירה של הילדים היום התירוץ הזה לא תופס, אני פשוט לא נרדמת ולא משנה מה אעשה.... מצד שני אם אסע לניו יורק למשל, לא יהיה לי ג'ט לג

sovlanit

New member
פנינה,

לפני שאת אורזת-תודיעי לי אם יש לך מקום עבורי באחת המזוודות.בבקשה. בבקשה. ניו יורק ניו יורק אנחנו בדרך אלייך. מקסימום אגלה,שדברים שרואים משם לא רואים מכאן- ואין כמו בבית. והרווח יהיה כולו שלך. אחרי הג'ט לג אני בטח אחליט לחזור לכאן... מתאים לך?

אוסה

New member
פינחס בקצב הזה ....../images/Emo7.gif

בקצב הטלפונים שאני מריצה לברורים .....צר לי לאכזב אותך שלא רק שלא ניסה לניו יורק אפילו לגן ירק לא נגיע (סתם יענו חרוז נגמר ב רק טוב חצי מצחיק ......) כמעט 1000$$$$$$$$$$$$$$ מה קרה ? למה? בא לי לבכות של הפנטזיות והכיף שהיה צריך להיות לנו מתרחק ....... טוב אני מבטיחה לך אני אקח אותך - אני ואת לים נחשוב יענו אנחנו
בילמיאמי .

saritoosh22

New member
אוסה,

תנסי בחברות נסיעה כמו הדקה ה90 או השטיח המעופף, שתיהן בת"א. לא יכול להיות כרטיס טיסה לניויוק 1000$, יקר מידיי. צריך להיות מקסימום 700-800$ תבקשי כרטיס דרל אל איטליה (דרך רומא) או טורקיש אייווייס (דרך אינסטנבול), אלו נחשבות חברות טיסה זולות. בהצלחה!!!

שריתוש רק לא חברה טורקית

יש לי סיוט מהם לפני כמה שנים [הרבה זמן עבר ] טסנו לקלאב מאד בטורקיה דרך חברת תעופה טורקית מה אגיד לכם אוטובוס נראה יותר טוב מהמטוסים שלהם , עד כדי כך שחגורות הבטיחות שלהם לא ניסגרות כאשר הערתי לדיילת היא אמרה לי אין מה לעשות והראתה לי איך להחזיק את החגורה עם הידים שלי כאילו שאני חגורה סיוט או לא סיוט נישבעתי שלא אטוס יותר במטוס טורקי

טוב הבלגן עוד מחכה לי ...../images/Emo3.gif

רצתי לקצת סידורים וסיימתי את הבוקר בהתכרבלות של כייף אחרי הנקה עם אהובי החדש במיטה .... פדלאה לא? עכשיו אני איתו על הידיים יש לו כאב בטן מסכנון ... הולכת לנסות לבשל אחרי שלושה חודשים שלא נכנסתי למטבח (מזל שיש להורים שלי מסעדה אחרת שבועיים היינו חיים על סנדוויצ'ים חחח)נראה אם נתנאל יתן לי בינתיים הוא בוכה לי ... טוב שיהיה לנו המשך יום נעים !

נטלי חביבה את ממלאה 3 תפקידים

ורוצה להיות מושלמת. את דורשת מעצמך יותר מדי. להיות אמא לתינוקת בת שבועיים זה משרה מלאה. להיות עוזרת זה משרה מלאה. להיות מטפלת ל 3 ילדים זה משרה מלאה. להיות אשה זו משרה מלאה.את מצפה מעצמך ליותר מדי ומקלקלת בכך את מצב רוחך ומפריעה לתפקודך, כי את כל הזמן לא מרוצה מזה שאינך מספיקה. האם ראית כבר אשה שמצליחה לעשות כל מה שאת דורשת מעצמך. אני, לפחות כפול ממך בגיל, ועוד לא מצאתי. אם את רוצה שהכל יהיה בסדר תקחי עוזרת שתסדר ותנקה. תקחי מבשלת שתכין אוכל לכולכם ואז תהיי פנויה יותר הבית יהיה מסודר, לך יהיה פנאי לכל הילדים. אבל מכיוון שאין את התנאים הללו תהיי מרוצה ממה שאת מצליחה לעשות אל תדרשי מעצמך כל כך הרבה, קחי בחשבון שחוסר שינה מפריע לתפקוד ביום והדאגות מדירות שינה מעינייך ביום, שקללי את כל הנתונים ותגיעי למסקנה שאי אפשר לעשות כל כך הרבה תפקידים בשלמות.

אני מושלמת? אין מצב!!

לא מושלמת ולא מחפשת שלמות - וד"א יש לי תינוק לא תינוקת ... כל החיים אנחנו ממלאות כמה תפקידים ואין לי כסף למבשלת או עוזרת אז מסתדרת עם מה שיש והבית יכול לחכות לי עוד הרבה זמן - זה מה יש!

עציון

New member
נטלי. ברכתי להצלחה בגידול הילדים

כאחד שגידל חמישה אני מאחל לב מכל הלב שתגדלי את ילדייך בקלות.(עד כמה שאפשר) ואם יהיו לך בעיות לכי לסיגליא היא עשויה מבטון. עכ"פ, וכמה שתתיני לילד הילד יחזיר לך(לא לחינם שמו: נתןאל). היי ברוכה וחזקה.

Galit29

New member
נראה לי שעם ילדים לא תמיד ישנים

טוב......לא? בתור אחת שמנסה ומאוד רוצה תראו, בהריון לא ישנים למרות שממש ממש עייפים כי מקווים שההריון יהיה כמו בספר, אח"כ הם כאלו חמודים אבל רוצים לאכול ולא יכולים לבד , אח"כ הם גדלים ואנחנו נורא דואגים שהם יחזרו בשלום מהבילוי ואח"כ מהצבא ואח"כ הוא התחתן או היא ואנחנו מגיעות לכל מיני פורומים, כמו הפורום הזה וקוראים הודעות שנכתבות ב- 4 בבוקר...... נטלי, בטח עכשיו את נחה
, שיהיו לך חלומות מתוקים ונראה לי שכל יקיצה למתוק שלך שווה שעת שינה פחות. לא?

מי נחה? מה נחה מה?

מה שכן - MISSION ACOMLISHT לפחות עשיתי אוכל וגם אכלנו לשובע התגעגעתי לבישולים של עצמי (אפשר לחשוב כולה ספגטי בולונז וגם זה בתשלומים) העיקר שהילדים אכלו ונהנו ... אז אני פה עכשיו ונתנאל ישן לו המקסימון הזה .... רק רציתי לאמר שאין על המתיקות הזו והיה שווה לסבול כל הדרך בהריון הקשה לפעמים .... ואני כ"כ מאושרת חבל"ז!

geni1

New member
רציתי לספר משהו קשור

בסופשבוע היינו אצל חברים. כמו שאתם יודעים אני לקראת סיום התואר ובשנה הבאה אתחיל לעבוד. במקצוע שלי הנשים לא חוזרות הביתה לפני 7-8 בערב. דברנו על זה עם החברים , שכמובן הנשים עובדות בעבודות לא מחייבות כ"כ שמסיימים לעבוד בהן מקסימום ב 4, והן אמרו לי שזה עניין של סדר עדיפויות ושאני אזניח את הילדים שלי! אני שואלת אותכם: מה עדיף: אמא ממורמרת שיושבת בבית עם הילדים ולא יוצאת לעבוד ולקדם את עצמה , או זמן איכות עם אמא מאושרת שיכולה לתרום לילדיה?

למעלה