נו מה יהיה....

נו מה יהיה....

בחיי שהפעם הגזמת.... נראה לך שאני אמצא לך מקום טוב במטוס? את הרי מכירה אותי שאני חרא של בן אדם... ואת הרגליים שלך תשימי מאחורי הצוואר כי את הרי רוחנית ועושה מדיטאציה לא? אז עכשיו תתחילי גם יוגה... ותגידי לי לא מספיק לי מריבות מחוץ לבית אני צריכה גם בבית? הרי עד עכשיו התנהגת כמו ילדה טובה ועשית כל מה שאמרתי לך מה קרה תפסת תחת? חולה עליך ליהי

לי28

New member
מה נהיה? אז ככה יהיה...

יקרתי תקשיבי לדברי היטב היטב... הגזמתי זו מילה של מתחזה.. ואם כל כך תרצי להתאמץ להעיף אותי אז תהיה חייבת למצוא לי מקום ישיבה הולם ומקווה שאת תשבי לידי במשך הזמן של התעופה עד הנחיתה (נקווה שלא תהיה נחיתת אונס). זה שאת חרא של בן אדם, אני יודעת הלא זבובים נדבקים אליהם ובגלל זה אני פה. את הרגלים אני באמת שמה אחרי הצוואר אך בשל שתי סיבות: 1. לגרד את הפדחת. 2. להריח את ריח הניחוח אשר מופץ מכפות רגלי. מה שאני עושה איתך פה זה רק בכדי למנוע לנו את המלחמות בבית, הלא איך שאני מגיע את ישר מנצלת אותי לטפל בילדים, לקפל כביסה, ממש מכל הכיוונים. ואולי הגיעה הזמן שיצר המרדנות שלי יפרוץ החוצה ותתפוץ תעוזה גם פה על המסך בפורום שלך ונראה לכולם כמה אני באמת אוהבת אותך. דרך אגב אני מחשפת גורו... מעונינת? אוהבת אותך עד טירוף לי28

טוב אז ככה...

אני כבר הגורו שלך עוד לא שמת לב לכך עד עתה? הרי כל מה שאני עושה את חייבת לעשות אחרי... כמו שהתחלנו עם הצ`אט אני הייתי גם בלילה את ראית זאת וקינאת ונכנסת גם בלילה רק בשביל להרוס לי את ההצלחה...(הרי כולם מתאהבים בך ונותשים אותי לאנחות...) אני מנצלת אותך לטפל בילדים ולקפל כביסה ולהכין אוכל רק בשביל שתעשי סוף סוף משהוא מועיל בחיים שלך ושלא תהי כאן כל הזמן לעקוב אחרי... נראה לך באמת שאני אשב לידך במטוס מה אני צריכה את הרגל שלך מגרדת לי את האוזן נו באמת... אז לי הגיע הזמן שתשבי בבית (תכיני אוכל) ותשתקי כשהמבוגרים מדברים נשמתי התאומה חולה עליך... ליהי

לי28

New member
אופסססס

אופסססס

שאמרת ס האם התכוונת לאפס ונכנסה לך פתאום האות ו` , כן יקרתי גם אני חושבת כך על ליהי יקרתנו המתחזה.... שימי לב בערב ישנה כחולה אחת אשר מתחזה לכחולה שלנו, לזו שאנו אוהבים שדואגת לנו ומטפחת את החדר... אלת עם המון חיוך לי28

לי,לי,לי

מאמי תמשיכי את הד-שיח עם ליהי-אהבתי! רק נשמה אל תכניסי אותי לתוכו, אני יודעת נדחפתי קצת ואמרתי אופס כדי שתבינו שטעיתי ותמשיכו בוויכוח בלעדיי. אבל ביננו לי,כן התכוונתי להגיד שהיא אפס ולא ה-ו` לא הייתה טעות רק חיכיתי שתקראי בין השורות.ואת,חכמה שכמותך קראת. ולי,שוב זה ביננו כי ליהי מפחידה יש לה לוע של אריה ופה ג`ורה. תעשי טובה בסיום קריאת המכתב תגרסי אותו טוב? את מקסימה, מתה עלייך(סתומה גם זאתי), נשיקות, אלת האהבה.

אלת!!!!

לצערך מכונת הגריסה היתה מקולקלת... ובנוסף אני זריזה יותר מלי28 האיטית להחריד... קראת מה שכתבת והיכוני לקרב האמיתי.... שוב לא אכניס אותך למיטתי ויהיה זה עונשך... ואם לא שמת לב יקירתי נקטת עמדה לצד החלש... חולה עליך ליהי

ליהי

ליהי

(שלחתי ללי מכונת גריסה חדשה -גנובה כמובן מה אני פראיירית?) ליהי יקירתי , את יודעת שאני חברה טובה שלך ואת יודעת שבחיים אני לא אגיד עלייך מילה רעה אני מתה עלייך(יה שטן) ואני לא רשמתי את המכתב המכוער הזה זאת לי הסכסכנית נשבעת לך זו לא אני! בבקשה אל תזרקי אותי ממיטתך(הבעל שלה שווה!)אל תסיקי מסקנות מוקדמות בבקשה אני אוהבת אותך זו לי אשמה איזה זבל היא. חוץ מזה כאות לחברות טובה אני רוצה להגיד לך ששרון-מי שאת מחשיבה כחבירה טובה אז היא אמרה שאת לסבית ואמרה שאת כל הזמן מנסה להכניס אותה למיטה. חוץ מזה אמרה שעולה ממך ריח מסריח-אבל אני לא האמנתי לה(רק עולה ? סרחון נודף ממנה)ואני צעקתי עליה תאמיני לי אני החברה הכי טובה שלך לי ושרון הם צבועות(ואת לסבית משטרללת) אל תסמכי עליהם ואל תאמיני להם,ואגב הם ינסו לסכסך ביננו אני אומרת לך בטח יכתבו מכתבים מזוייפים כמו זה!(בטוח אכלה את הלוקש). ו תעלימי את המכתב הזה כמו שאמרתי לך ממקודם.יופי. אני משוגעת עלייך(איףףףףףףףף מסריחה עד לכאן זאתי) אלת האהבה.

Cגל

New member
ל- 4 הגרציות....

לא הצלחתי להחליט מי מכן מטורללת יותר.... נהדר לקרוא ולצחוק לאחר שהתפוגגו ענני המלחמה מהפורום.... עכשיו אתן יכולות להמשיך, לא אפריע לכן... (דפוקות גם כן כל אלו....)

Cגל

New member
מה אתה רוצה מחיי... רשע שכמותך???

במבטא של נושך כריות....

אלק מטורללת

סיגלי ממי אל תכלילי אותי בגועל נפש שהולך כאן ובטרלול(אני המטורללת העיקרית עד שליהי תגיע....השתלטנית הזאתי). ואת דווקא מאוד מפריעה(שתצטרף אני אכנס בה) אבל תשמעי אין טינה(חכי חכי) אז בוקר טוב לך. אלת האהבה.

אלת...

האם בטוחה את כי באמת ובתמים את רוצה להפריע או שאולי הינך מעוניינת להצטרף... ליהי

שרון

שרון

אני חייבת להגיד לך משהו... אבל את חייבת להבטיח שאת לא מספרת ללי ולליהי.יופי תזכרי הבטחת. שרוני אל תתעסקי עם שתיהן,הן שתי לסביות עם ראש כחול, ליהי הזמינה אותך להצטרף כי לי חרמנית עלייך ממזמן...תתרחקי,אני רק רוצה לטובתך.תאמיני לי. ו תעשי טובה תקרעי את המכתב לגזרים לאחר קריאתו ותשליכי לים. תודה מתוקה את דובשנית(סתם שמנה מכוערת) אלת האהבה.

מהההההההההה?????

אני בהלם שניהן לסביות??????????????. וואוווווווווווו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נפלתי מהכסא מרוב צחוק חחחחחחחחחחחחחח אני סתם שמנה ומכוערת???????????? אני ממש לא!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחח מתוקה שלי מתה עליךךךךךךךךךך שרון

מה לא?

מה את לא שמנה ומכוערת? אבל שתי הלסביות אמרו לי....... איזה נאיבית אני,יאללה(מכה בידי על ראשי).נפגשנו לכוס קפה והן סיפרו לי אני נשבעת לך. אני חייבת לספר לך עוד משהו,אני מרגישה קרובה אלייך את הכי מקסימה, אבל אל תספרי להם, כמובן שהבטחת כבר,אני סומכת עלייך,את נפלאה(עוד סתומה בנעל) ליהי אמרה שאת באת אליה אתמול בלילה לבקש כסף כי את בחובות גדולים והיא נתנה לך,נכון שהיא נתנה לך בשמחה? אז זה לא כך בכלל היא אמרה שהיא הולכת לתבוע ממך את הכסף בחזרה עוד היום המניוקית הזאת ואם לא היא שולחת אנשים שיאיימו עלייךויוציאו ממך את זה בכוח,משמע אלימות ולי נתנה לה את מס` הטלפון שלהם,ראית את שתי אלה? כדאי שתארזי את חפצייך כי היום בלילה זה מתוכנן-תראי איזו חברה אני!(חסר לה שהיא מבקשת קורת גג) לכי מתוקה לארוז,ותזהרי.(שתלך לעזאזל יותר נחמד יהיה.) ושוב תשמידי את המכתב כמו שאמרתי לך כי הן שתי נחשיות. את קסם של בחורה(הלוואי ויעשו קסם עלייך ותעלמי) אוהבת אותך,אלת האהבה.

בואי מהר תקראי את זה!!!!!!!! :cool:

לא רציתי להגיד לך אבל ,,,, שמעתי ממשיהי פה ואני לא רוצה להזכיר את שמה(לי28 וליהי) שאת מזה מותק שחבל על הזמן (חחחח איזה שקר , מקווה שהאמינה לי) אני לא באתי לבקש כסף מליהי לא הבנת אותה . זה היא באה לבקש ממני כסף בשביל טיול לחול ותאמיני לי ששברתי תוכנית חסכון בשבילה. מה אני לא יעשה בשביל חברה (אלק חברה חחחחח) ואל תשאלי לי באה אלי לפני כמה ימים וביקשה ממני להביא לה את (את יודעת מה...) ואני נתתי לה אותו . וואו איך שהיא נהנתה... חבל על הזמן ושוב אלת אל תגידי כלום לאף אחת מהן טוב??? סומכת עליך בעינים עצומות (איזה עצומות , פקוחות עם משקפיים אי אפשר לסמוך עליך בגרוש).... מתוקה שלי (געילה כמו שוקולד מקולקל) בואי אלי לבקר אותי בעיר החופש התמידי (אולי שם נוכל להעיף אותך לצבוע אותך בכחול ולהטביע אותך במים הכחולים ואף אחד לא ירגיש) אני מחכה לתשובה ממך .... את בחורה נפלא ממש תופעת טבע (בטח תופעת טבע , אסון לאומי ) אוהבת אותךךךךךךךך שרון

למעלה