נו מה יהיה....

ליהי

ליהי

תפסיקי להזמין אותי את לא מבינה שאני מנסה להגמל ממך? וליהי אפשר לספר לך משהו שישאר ביננו? תבטיחי לי!(שומעת הבטחה..) לי28 מלכלכת עלייך,תבחרי את החברים שלך ליהי-היא אמרה שיש לך לוע של אריה ופה של ג`ורה,נשבעת לך במילים הללו ממש! ו,תעשי טובה-תשרפי את המכתב הזה לאחר קריאתו טוב?-יופי. אני מתה עלייך את מלאכית(יותר דומה לשטן..) אלת האהבה.

לי28

New member
הכחולה השחורה...

לך יקרתי הכחולה, לך יקרתי השחורה - אשת מלחמה, פצחת בקריאת תגר קראת מלחמה, אין אשת מלחמה אנוכי כי אשת אהבה ושלום, אך את מנסה לגרות ממני להוציא את הצד האפל הנחבא והנה הוא פה מונח לפניך עם כל הרוע והאיבה. זכורה לי היטב יקרתי ודווקא לא לטובה הטיסה האחרונה שלנו ביחד, איך ניסית כל הדרך להנעים לי את הזמן בחידודי הלשון שלך עד שכאב ראש עז אחז בי (ולא היה לך אפילו כדור לרפואה). זכורה לי גם היטב הטראומה שספגתי שבקשת ממני לגרד לך את האוזן עם הבוהן שלי ואת החוורון שתקפתי לאחר הגירוד הטורדני שאחז בך (הצבע הזה עד היום לא יוצא לי מהעיניים ומאז דבש לא נכנס אלי הביתה). חושבת את עצמך לגורו? איך יקרתי הלא גורו צריך להיות טהור, זך ולבוש לבן ואת אשת הרוע בהתגלמותה שחדרה לי פתאום לחיים (ומצווה עלי את מלאכת הבית) כל זמני פה במחיצתך הרגשתי שכולם מנסים להתקרב אלי בכדי לזכות בתשומת ליבך ולשמוע אותך באניחותיך.. מבוגר שלי דרך ארץ תלמדי ממני ואולי תצליחי גם את דרך החיים ודרך האושר, הקנאה שייכת לטיפשים ולכן בה לא העסוק. אז יפה שלי... נפש תאומה שלי (לזה עוד אני מסכימה) תשמרי על עצמך בשבילי אוהבת המון המון...לי28

לך המתחזה לענוגה וצדיקה...

אני אכן אשת מילחמה וזאת לא אכחיש... אך את... את המתחזה להיות צדיקה וטהורה ...נפש שחורה לך ...הכיעור שבצד האפל ``הנחבא`` שלך גלוי כאן לעיני כולם. כן לי יקירתי גם לך צד מכוער שבדרך כלל הוא גלוי רק בפני אבל סוף סוף את חושפת אותו בפני כולם כדי שכולם ידעו מי היא באמת לי28 האמיתית. הקיץ להתחזות המגוכחת שלך עד כה. חמודה שלי בטיסתנו האחרונה אכן היה באמתחתי כדור (5.56) שמאוד חשקה נפשי לשגר אליך אך לא רציתי שנצלול אל התהום יחדיו... והגירוד הטורדני שתקפני הוא רק תוצאה של פריחה מישיבה כה ארוכה לצידך. עד מתי תכחישי את מצבך האמיתי שאת צועדת אחרי באש ובמיים כמו חייל אחרי מפקדו וכמו תלמיד אחרי הגורו שלו? לי יקירתי כמובן שכולם מצפים לשמוע את גניחותי...הלא את לא מסוגלת לספק כראוי את הסחורה... כנראה שלהלכות דרך ארץ ונימוס אני לא אפנה אליך כי מורה גרועה הינך... ובקנאה לא יאה לך לעסוק כי היא נעולה במגירה גדולה (מדי לצערי...) תמשיכי להיות מתוקה ויפה שלי אוהבת אותך עד העצם ליהי

למעלה