נו, מה חדש?

מעיין אורגיה פרועה של גדולי הפרוג

מוצף בשמות סטייל בילי שיהאן, טרי בוזיו, ג'יימס לה ברי, ג'ון פטרוצ'י, סטיב האו ועוד לא מעט. הרכב מאסיבי ביותר שהוציא רק את האלבום המדובר, Age of impact. מעין פרוג מודרני מאוד מעניין ומקורי, הנגינה של פטרוצ'י שם תפסה אותי מהאוזן לגמרי (תמיד ידעתי שהוא יכול יותר מהמוסיקת מחשבון של דרים, אבל בכלל לא תיארתי לעצמי!), קיצר, לכתוב על מוסיקה זה כמו לרקוד על ארכיטקטורה, אבל אני ממליץ לך ולכולם להריץ שמיעה. אני מריץ את האלבום הזה לא מעט ברדיו סולידרוק, את הפורום אתה מכיר, אם תשים לב מתי אני מריץ סשנים של פרוג אין סיכוי שתפספס את זה.

אני אחפש אותו

רק דבר אחד. "לכתוב על מוסיקה זה כמו לרקוד על ארכיטקטורה" אני כל כך שונא את המשפט הזה. הוא הפך למעין קלישאה מבוססת למרות שבסה"כ הוא שגוי לחלוטין. אנחנו בכל זאת נמצאים פה בפורום אינטרנטי, והדבר היחידי שאנחנו עושים פה זה לכתוב על מוסיקה.

אבל זה נכון

אף אחד לא יכול להבין מהתיאור שלך איך המוסיקה באמת נשמעת, רק בעזרת הדגמות (כלומר, עוד מוסיקה) אתה יכול להתחיל להסביר לבן אדם למה לצפות לפני שהוא שומע, וזה גם לא קולע. אף אחד לא אמר שאי אפשר לרקוד על ארכיטקטורה, אף אחד לא אמר שזה לא יהיה נחמד לרקות על ארכיטקטורה, אבל לבנות בניינים - זה לא :)

אתה איש מוזר

איך בדיוק אתה יכול לא להסכים עם שנינו, כששנינו מייצגים דעות נוגדות?

MajorWinters

New member
מה? לא! וזה...../images/Emo19.gif

שניכם טועים, אני צודק, ופרוג זה בגלל מוזיקת עם שוודי+ראגא. ידידי, בדיחה... רצית להסכים על אי הסכמה, והרי שכמעט אף פעם אין פה הסכמה, ולכן לא הסכמתי כביכול... חשבתי שאתה תזהה סרקאזם, גם אם הוא לא איכותי....

ואולי אני בכלל מביא לך בהפוכה?

ולמעשה מתקיל אותך עם סרקזם כפול על גבי הסרקזם שלך, ומותיר אותך עם המכנסיים למטה? טוב, אז נכון שזה לא מה שקרה, אבל איזה מגניב זה היה אם זה כן מה שהיה קורה?

זה בתהליכים

אבל מסתבר שלא!

Slim Jim

New member
3 דיסקים

julian jay savarin spring moonmadness לא ממש חדש. כבר כמה שבועות אצלי אבל אלה הכי החדשים שלי

השבת גיליתי מחדש את-

Yes-The yes album משום מה, כשקניתי אותו, לא נהנתי ממנו כמו שנהנתי ממנו עכשיו... אז זה בעצם כמו קניה חדשה לא? חוץ מזה שקניתי היום ברי סחרוף... אבל זה לא קשור...

trilliane

Well-known member
מנהל
../images/Emo99.gif

מסוג הדיסקים שקניתי, נפעמתי ולא יכולתי שלא לחשוב "אם הייתי יודעת שזה כ"כ טוב, הייתי קונה אותו מזמן!"

למעלה