נו, מה חדש?

RamiSun

New member
נו, מה חדש?

רכשתם דיסק, תקליט דיוידי חדשים? נהנתם? ספרו לפורום. לא נהנתם? ספרו לפורום. הקיצר שתפו איך הוא מי ומה....

אם כבר, אז כן

אחת מהרכישות האחרונות היא ה-DVD של Yes Acoustic. הייתי יכול לספר קצת על השירים שבו, לולא הייתי מאזין/צופה כל הזמן בשיר אחד בלבד: The south side of the sky...
מומלץ במיוחד למבקריו הרבים של מר וויקמן. לא מצאתי עדיין חסרונות ב-DVD המשובח הזה. בעצם, כן - יש אחד: הוא קצרצר. 30 דקות ומשהו של מוסיקה בסה"כ. הבונוס של "מאחורי הקלעים" משובב לב, בעיקר בזכות ההומור והיציאות של (שוב) מר וויקמן.

The Mars Volta - Frances the Mute

בדומה לThe Tangent, הפעם במקום ללכת על אלבום עם מספר סביר של רצועות רצופות, הלכו על חמישה קטעים בעלי מגניטוד אפי כביכול. הקטע החמישי אורכו כשלושים דקות, אבל אין זה קטע טיפוסי של שלושים דקות כפי שנהוג אצל להקות פרוג. מדובר באלבום ביזארי, כרגיל, אם כי עם תחושה קצת של פספוס ושל שידור חוזר. חוץ מכמה ניסיונות להפתיע עם חצוצרות וסקסופון וקטע ספרדי תמוה, הסאונד די דומה, והקומפוזיציה לא מרחיקה לכת. הלחנים המיוחדים והמעניינים של De-loused נעדרים כאן. באופן כללי, האלבום נוטה הרבה יותר לכיוון הקרימזון ופחות לכיוון הפאנק המביא בראש. זה לא אלבום רע, ואפילו אלבום טוב למעשה, ועדיין חסרות לי עוד כמה האזנות על מנת שאכיר אותו כמו שצריך. אבל מה שכן, יש כאן תחושה שאחרי ההשקעה הרבה על כל פרט ופרט באלבום הקודם, אולי היה עדיף שסדריק ועומר יישבו קצת יותר ויחשבו על קונספט חדש, במקום פשוט להגיד "טוב, אז נעשה פה סולו אטונאלי מחורטט כמו בפעם שעברה וייצא טוב, לא?" ונ.ב: יהודה, אתה יוצא להליכות עם האלבום הזה? איפה אתה הולך, בין צוקים ותהומים?

yehuda kotton

New member
הליכות ונימוסין

עושה לי רושם שאתה מתיחס ללהקה הזאת כאל משהו די קיצוני כזה. זה הכל עניין של הקשרים ולאיזה סוג דברים נוהגים להקשיב. לי זה נשמע משהו קליל, לא מחייב, וקל להאזנה אבל עדיין עם צפצופים מעניינים פה ושם. זה מה שעשה את זה מתאים להליכה. אין לזה שום תועלת אחרת מבחינתי. אגב לגבי הליכה הגעתי בסופו של דבר למסקנה שעדיף פשוט להקשיב למה שאני הכי אוהב בלי שיקולים אחרים.

Disposable Hero

New member
The Flower Kings- Adam & Eve

סוף סוף קניתי את האלבום המצוין הזה. קודם כל, סיפור נהדר, המילים של השירים באמת הסתדרו לי הפעם למשהו מעניין שיכלתי להתחבר אליו, כל שיר בנפרד. בניגוד לאלבומים קודמים ששמעתי שלהם (retropolis, Stardust we are) שהיו מעולים לכשעצמם אבל לא הצלחתי להתחבר לליריקה שלהם- היה יותר מדי בשמיים כזה, למעט stardust we are- השיר. ולדובדבן שבקצפת.... .גילדנלאו!! פשוט גאון, כל כך מוסיף לאוירה האפלה שבשירי הסולו שלו. השירה שלו מאוד דרמטית ושונה מאיך שהתרגלתי אליו ב-POS, וזה מספיק מרגש גם ככה לשמוע סולן כל כך מוכר שעושה פתאום דברים שמעולם לא חשבתי שהוא יכול לעשות- גם בלי צווחות וגירגורים אין סופיים.

ofekkehila

New member
love- forever changes

אחד האלבומים המשובחים ששמעתי בחיי. LOVE מופיעים כאן בשיא תפארתם בביצועים מצויינים, איכות סאונד מעולה, אחלה מיקס ושפע בונוסים. (רכשתי את מהדורת הדלוקס). בהחלט שווה את המחיר.

תשמע את Unfold the Future אם כן

גם גילדנלאו עושה שם עבודה טובה, אבל גם מבחינה קומפוזיטורית הוא מתעלה על האחרים.

RamiSun

New member
האלבום האהוב עלי , שלהם

Stardust we are לדעתי הוא הטוב ביותר ו-Unfold בא אחריו

dimfo

New member
אני מתחרפן לגמרי מהעניין הזה

מאיפה אתם קונים flower kings בארץ? איפה? אני רוצה גם?

RamiSun

New member
כאן

http://hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=3710 http://hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1126210 אבל הכי טוב להזמין באינטרנט. כאן לדוגמא http://www.lasercd.com/Merchant/lasercd/

אה סליחה לא ראיתי שיש שרשור לדברים

חדשים. (יש לי רמקולים חדשים!!!)

Fatach

New member
לא פרוג...

אבלמלפני איזה שבועיים קיבלתי את ה DVD של לד זפלין והוא אלוף! חוץ מהעובדה שהם מאלתרים יותר מדי בהופעות (בלשון המעטה). באמת נראה לי שזה מוגזם, כאילו יש קטעים שלמים שאני פשוט לא נהנה מהם, וזה לא רק אני, וחבל...

Explorers club - Impact

אני משער שאני לא צריך לספר לכם על סגולותיו של האלבום הנהדר הזה.

למעלה