נו......לא קמים היום..?...

odo13z

New member
נו......לא קמים היום..?...../images/Emo66.gif

ילללההההההה........למקלחת מהר.....((:)

טומי*

New member
קמתי כבר ב 5.30

לרעש של פיצוצים שנשמעו ממש כאן קרוב אלי. הייתי בטוח שמדובר בפיגוע (לא עלינו). עד מהרה הבנתי שמדובר בשריפה ממש כאן לי המרפסת שלי. שראיתי שהעדניות שלי נשרפות ועשן רב חודר לבית, יצאתי לחדר מדרגות. המצב גם שם לא היה משהו. המשטרה הגיעו מהר מאוד, כיבוי אש לקח להם יותר זמן. לא היה ניתן להתקרב כי מה שנשרף למעשה...זה היה קטנוע של השכן. עד עכשיו יותר משעה שעברו...הבית שלי מלא בעשן. פתחתי הכל מה שאפשר, אבל יקח שעות עד שהעשן יתפוגג. חלונות המרפסת נסדקו, העדניות נשרפו והמרפסת גם מבפנים...יותר שחור משחור. המשטרה אומרים שמדובר בהצתה, מעניין למי יש אינטרס לעשות מעשה כזה?

ben 911

New member
בוקר טוב טומי. תודה לאל שהכל עבר בשלום.../images/Emo197.gif

ואם אתה עדיין מצלם...אז תודה לאל כפליים.
מעניין, למי יש אינטרס להצית? אתה יודע? חשבתי גם על האפשרות: היות שאתה חבר בפורום שלי... ואתמול בצהרי היום, חלום המאפיה שלי...לך תדע.. אולי מישהו שולח לנו רמז עבה... עכשיו יש לנו שתי אפשרויות... או להתקפל... אתה תברח להונגריה...
ואני למרוקו....
או לקחת M16 ולכסח להם ת'צורה.
מתגעגע לימים...לילות שהייתי חולם חלומות רטובים...
כמו כולם.

PINOKY1

New member
יכול להיות

שעוד יום נשרף? (טרם זמנו?) שלא יהיו עוד ימים כאלה.

טומי*

New member
בהונגריה כבר הייתי ../images/Emo9.gif

אפילו נולדתי שם. במרוקו עדיין לא ביקרתי, אבל בעתיד רוצה מאוד.

גאיה ק

New member
איזה בוקר,איזו השכמה.

תודה לאל שיצאת מזה בשלום,טומי. מה שבלט בתמונה הוא הדגל שנשאר שלם.. בוקר טוב ושבוע טוב !!

טומי......מפחיד להתעורר כך.

ומזל גדול שנמנע אסון בנפש. בילדותי......חוינו כמה שריפות כאלה [בלילות שבת]בגלל הפתיליה שדלקה כל השבת .זוכרת שמעירים אותנו ושולפים אותנו מהמיטות דרך החלונות.

לפני שנתיים קרה אצלי בבלוק מקרה דומה היינו

לכודים בבית אפוף עשן שעתיים.. אחרי יומיים חשתי מאוד לא טוב הקאות כאבי בטן .מאז השריפה אני בטראומה כשרק אני מריחה ריח קל של שריפה.....מקווה שאתה חש בטוב יותר עכשיו מקווה שהלכת להיבדק....

PINOKY1

New member
וואי,

ממש מפחיד אצלכם בפורום, ועכשיו על אמת, מזל שהנזק הוא רק לרכוש וכל הכבוד על התושייה לצלם בזמן אמת. שיהיה לך יום טוב ופחות חם.

1954טל

New member
יש לי חשודה!../images/Emo59.gif

זוכר את ההיא שסרבת לה לפני שבועיים בערך? לזה קוראים "הצתה מאוחרת"

היי טומי

רק עכשיו הגעתי למחשב .צר היה לי לראות מה עברת !זו חוויה ...... ויחד עם זה גם נס גדול !!!הללויה.אני מאמינה שהחויה הזאת רק תחזק אותך ,וכן יהיה לך התחלה חדשה ....צביעה ,אולי ריהוט...החשוב שאתה בריא ושלם .אולי כדאי לישון במקום אחר עד שהבית התאורר?לילה טוב טוב ושינה רגועה !

אם יצאתי מהמיטה , זה אומר שקמתי?

ואם אני כבר זמן מה בעבודה , זה אומר שהתעוררתי ? בוקר טוב חברים יקרים איך בשבועות ספורים הפכתם הפורום הראשון שאני בודקת בבוקר... אורלי עדיין מנומנמת אבל עכשיו זה כבר על חשבון הבוס

תגיד התרנגול העיר אותך

למה לקום כל כך מוקדם ? מי מחכה לי ? אם יש תרנגול שמשקים אותך עם אור הראשון אני יכולה להתפנק ולישון מעט בבוקר עד 8 למרות שהיום השכמתי בשעה 7 כדי להגיע לרופאת עיניים שתבדוק את העיניים החומות שלי שפתאום רואות ירוק צר לי על השרפה שהיה בחדרו של טומי זה חוויה דיי מפחידה , הייתי שם בעשן הילדים הציתו את הדירה המתחתי והיה פיצוץ רציני הייתי אחרי מקלחת בשלבי התלבשות סיפור לא קל לנשום את העשן לא היה נחמד ופינו אותי לבית החולים אז מנסיון שלי טומי תאוורר את הבית אבל תשתדל לא לנשום את העשן לגבי הקירות רק צביעה תשחרר את הריח מהבית

למעלה