נו ... כמובן שטריגר

מייפלס

New member
נו ... כמובן שטריגר

יום שישי אני טיילתי עם חברים שהכרתי מפורום כלבים שמישהוא מהם הבטיח לי שיבואו עם הכלבות שלהם לטייל כדי לעשות לי טוב על הלב ...
זה גרם לי להרגיש טוב מאוד מבחינה נפשית ... אבל אני עדיין הקאתי ובסוף הטיול ( טיול של שעה ומשהו ) התחלתי לרעוד וכמה שניסיתי לשדר שהכל בסדר , נשאלתי בסוף הטיול אם הכל בסדר ... שיקרתי ועניתי שכן .

אתמול היה לי נורא קשה בערב . לקחתי מספריים שיש לי במגרה בחדר ואחרי שפגעתי ירדתי למטבח ונתתי אותם למדריך .
שיקרתי ואמרתי שאני נותנת אותם לפני פגיעה עצמית ... שרק מתחשק לי לפגוע .

לא ישנתי טוב בלילה ... נעלתי את החדר בעזרת סוגר . הדאגתי את כל הצוות בבוקר כי ישנתי כמו מתה ולא שמעתי כלום . כעסו עלי ושוב איום לחזור לאישפוז בבית חולים ששונאת ...
למרות שכל מה שמתחשק לי זה לחזור לישון אני מחזיקה את עצמי עד לערב , בתקווה שאשן טוב .
אני מקווה שאראה את הפסיכאטר מחר ... ושאקבל מרשם לכדורי שינה ... נראה אם הפסיכאטר יעלה על הבעיה שגורמת לכל המצב שלי ...

דיברתי עם בעלי היום ( סוף סוף ) , הוא אמר לי שהוא לא מרגיש טוב נפשית ושהוא מתכוון להתאשפז בסוף החודש .
הוא סיפר לי שלאחותי ( בת 20 וחצי ! ) יש כבד שומני . התפלצתי ... מזה אבא שלי מת !
חוץ מדאגה לאחותי ולו ... הוא גם סיפר לי דברים טובים ... ונורא הצחיק אותי .

מייפלס

New member
וקצת בשורות טובות

יום רביעי אני מתחילה לעבוד ... זה יעשה לי סדר יום !

מייפלס

New member
...

תמרה45

New member
מחבקת!

שומעת ומבינה שקשה! נראה לי שכמוני הרבה קוראות אך לא תמיד מוצאות כוח להשיב.
מחבקת יקירה! מקוה שהמשך השבוע יהיה יותר פשוט עבורך ושהעבודה החדשה תהיה עבורך מקור משמעותי להרבה אור, התקדמות וברכה
תמרה

מייפלס

New member
יש ! עוד בשורות טובות !

אני אתחיל את הקורס טיפול בעזרת בעלי חיים במאי !
עד אז אני אעבוד ... ואתמיד , גם כי צריכה להוכיח את ההתמדה שלי וגם כי זה יעשה לי סדר יום ... ואני יודעת שסדר יום זה דבר טוב ...

קיבלתי ארנק מתנה ...
אני אקבל היום ספר לקרוא ...

אני אקנה היום פלאפון ותיק ובגדים חדשים ועוד כמה דברים ...

( מותר לפני השרשור , נכון ?

קבלו משהו ( ותגידו בבקשה את דעתכן ) :

https://www.facebook.com/stavfarmville/posts/547036868661846

מייפלס

New member
אוווווףףף

אני רדפתי אחרי הצוות - המנהל שאמר לי לפנות למדריכה שלי לעשות חישוב של כמה כסף אני צריכה והיא לא התפנתה אלי והמנהל וזה שעובד כאן גם בנושא כספים ... שניהם הלכו ... ידעתי שבסופו של דבר שזה מה שיקרה :\

מייפלס

New member
תודה רבה לכולכן .... זה עושה לי יותר טוב

כל החיבוקים האלה ...

שיהיה יום נפלא ( לי ולכן ) ...

באו. איי יש אמרה יפה:

אנו נאהב אותך עד שתאהבי את עצמך. זה אשכרה עזר לי, המשפט הזה.

מייפלס

New member
הייתה לנו עכשיו קבוצה של התמודדות עם

המחלה והחלמה ממנה ... דיברו על סכיזופרניה ... שאלתי שאלות ... דיברתי על אמא שלי ... התחלתי לבכות בשקט ...
דיברתי אחרי הקבוצה קצת עם המעבירה של הקבוצה והמנהל של ההוסטל ... סיפרתי להם עוד דברים על אמא שלי ואיך שהיא היכתה אותי ואת האחיות שלי ואת אבא שלי ... על התתמוטטות שלה בחו"ל כשאבא שלי חיכה להשתלת כבד ...
כוווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאבבבבבבבבבבבב ליייייייייייייייייי !
דיברתי עם הפסיכאטר ... הוא לא נתן לי שום דבר ... אפילו לא כדורי שינה ... הוא לא הסביר את המצב שלי ... הוא אמר שיש לי מטרות ... דיברתי עליהן , על חלק מהן ... והוא אמר שאני אעשה אותן לאט לאט ...

למעלה