נו ומה עכשיו???

יעל663

New member
נו ומה עכשיו???

עשינו את הפסיכומטרי.... ופתאום ממש ריקנות... אני קמה בבוקר ואין לי שום דבר לעשות.... מה התכנונים עכשיו? עבודה, חו"ל, סתם לא לעשות כלום? שתפו!!!! יעל.:)

eladshoe

New member
לעשות פאנן עד סוף פסח

ואז להתחיל לחפש עבודה , לתכנן טיול

רק לב

New member
האמת היא שאני ממש

אבל ממש מתוסכלת..... אין לי מה לעשות עם עצמי, אני כל היום יושבת בבית ולא עושה כלום וזה כבר נמאס, אני מחכה לתשובה לגבי עבודה כלשהי וזה יכול לקחת עוד 300000000000 שנה ובינתיים אני רק חושבת על ללכת ולעשות שופינג אבל אין יותר מידי כסף כרגע =/ ואני שוברת את הראש איך להעביר את הזמן בבית בלי להשתעמם יותר מידי...

bat7dp

New member
שותפה להרגשה

ברגע הראשון שסיימתי עם המבחן שמחתי כ"כ אבל מהר מאוד הזדחלה ללב תחושת הריקנות וחוסר המעש... אז אלוהים סידר לי פתרון-אני ניגשת בשנית ביולי! (ניגשתי בפברואר..) מי היה מאמין? בטח לא אני.. אז אני ממש לא מאלחת לאפ'חד להפגת השעמום פסיכ נוסף אני ככל הנראה אתחיל ללמוד עצמאית החל מהשבוע הבא. יש כאן המון הודעות בעניין לימוד עצמאי, אני בכל זאת אשמח לשמוע עוד דעות בנושא. כרגע אני אתרגל עם הספרים שיש לי (למחוק ולפתור מחדש-עשיתי קידום) ואני בהליכי הגשה של ספרים של גבע.. איך בונים לו"ז? איך להתכונן הכי טוב שאפשר?.. אני אשמח לדעת! אני מקווה גם לא להתפזר יותר מדי מבחינת ספרים ואתרים.. ראיתי שהמליצו פה על פסיכומטרי ופסיכו באינטרנט...

SHARON 103

New member
הייי

את יכולה להיכנס לאתר שבקישור...יש שם תוכנית ללמידה עצמאית.... יש גם הסברים נחמדים... אגב, אני אשלח לך עוד מעט במייל את התשובות לגבי לימודי רוקחות....נדבר כבר... להת'

שלחופה2

New member
להנות מהחיים כמובן../images/Emo6.gif

אני באמת לא מבינה את כל המתוסכלים כאן... הייתה אחלה בחינה עכשיו יש חופש (לפחות בחודש הקרוב...) תהנו מזה!

תאמיני לי שעדיף לשבת וללמוד

לפסיכומטרי שוב ושוב מאשר ללכת ללמוד במכללה ב26-28 אלף שקל לשנה או להתחיל ללמוד משהו שהוא ברירת מחדל באוניברסיטה. (בהסתייגות כמובן- אם יש אמצעים מעל ומעבר חבל לבזבז כל דקה,לנסוע ללמוד בחו"ל....)

אפיפית88

New member
תודה

Hagai007

New member
לנוח עד חוף חוה"מ..

ואז ללמוד/לעשות דברים שרציתי ודי לא היה לי זמן בשנים האחרונות (צרפתית, גיטרה, כינור) ולהתחיל ללמוד קצת מסיכומים/ספרים של קורסים לשנה הבאה (אינפי, C ואולי עוד נראה...) והעיקר...לעשות דברים שאני רוצה ולא דבר שאני חייב...סופסוף!! וכמובן לגלוש פה בפורום ולעזור למי שאפשר וסתם להיות...=] Hag-(o) <3-E

למעלה