נו ב'מת!

מוּסקט

New member
נו ב'מת!

מי החצופה שמעזה להניק בערב חג? מיילא בחג שחייבים, או ביום חול שאין ברירה אבל בערב חג? פויה! [ומי קבע שאתמול זה ערב חג, זו כבר שאלה אחרת]

נץ666

New member
צודקת הדוקטורית מאוד

דא עקא, שאישית, אינני מחבב את תנועת ההנקה בציבור. אפשר לקחת בקבוק ולתת לתינוק כשנמצאים ברחוב, בחנות או בבית קפה. לא יקרה לו שום אסון.

צודק הנץ מאד ושכנמצאים במקום פרטי

אפשר לבקש את רשות בעל החנות. גם אני לא אוהב את ההנקה בציבור. מצד שני - אם יש לה ציצימ יפים - זה עניין אחר לגמרי. ואידך זיל דמור : תותר ההנקה בפרהסיה לבעלות שדיים נאים וישא"ק!!

אוֹחַ

New member
שד ושבר! מזכיר את המדרש על הבעל

שמתה אשתו, ועזבתו מטופל בתינוק: "ת"ר, מעשה באחד שמתה אשתו והניחה בן לינק ולא היה לו שכר מניקה ליתן, ונעשה לו נס, ונפתחו לו דדין כשני דדי אשה והניק את בנו. אמר רב יוסף: בא וראה כמה גדול אדם זה שנעשה לו נס כזה. א"ל אביי: אדרבה! כמה גרוע אדם זה שנשתנו לו סדרי בראשית. אמר רב יהודה: בא וראה כמה קשים מזונותיו של אדם שנשתנו עליו סדרי בראשית. אמר רב נחמן: תדע דמתרחיש ניסא ולא אברו מזוני (מזונותיו של האדם יבואו לו בדרך-לא-דרך ואפילו דרך נס, אבל לא יווצרו יש מאין)". אני מקווה שב"פוקס מן" הם קצת יותר מתחשבים..

אלי ו.

New member
אותי תמיד הצחיקה התשובה של רב יהודה

הוא לכאורה אומר: נכון, היה הרבה יותר פשוט שהקב"ה היה נותן לאב כסף, אבל יותר קל לשנות את סדרי בראשית ולתת לגבר שדיים מאשר לתת לו כסף. ואם כבר בקטע, שים לב לתחכום בסגנון הפוך על הפוך של אביי. הוא למד שהנס התרחש לא בגלל האב אלא בזכות התינוק. לכאורה אם היה הקב"ה מזמן לאותו אדם כסף הוא היה יכול להשתמש בכסף למינקת ולדברים אחרים אבל האדם היה כה גרוע עד שהקב"ה נאלץ לעשות לו נס ששינה את סדרי בראשית רק כדי שלא יקבל יותר מההכרחי. ובקשר לפוקס, האם זה לא אירוני שברשת שמשתמשת בתמונות ארוטיות בקטלוגים שלה רואים בהנקה מעשה לא ראוי?

Sea Urchin

New member
האם היו שמים תמונה של אשה מיניקה

בקטלוגים שלהם? כנראה שלא... אבל בינינו מ'כפת לי אם מישהי מיניקה בחנות שאני קונה בה. אני פשוט אמשיך לקנות מה שאני רוצה ואגש לקופה.

אלי ו.

New member
../images/Emo32.gif כל פעם שאני רואה את הניק

החדש שלך אני נזכר במשחק מחשב ישן של הבן שלי בו תרגמו את ה Sea Urchin ל"שובב ים" במקום "קיפוד ים".

shellyland

New member
ניק חדש? של מי? ../images/Emo12.gif

כמעט שאלתי אם שוב שמו הודעה בעמוד הראשי.

נץ666

New member
ילד בן 9 חודשים?

כאילו אי אפשר להאכיל אותו במשהו אחר? חייבים להיניק אותו, בכל מקום? בפרהסיה? את לא חושבת שיש כפייה על הציבור בהתנהגות "הטבעית" הזו עאלק?

shellyland

New member
כפייה של מה? של לראות את הילד אוכל?

רוב הנשים שאני מכירה לא חושפות את מיכלי ההנקה שלהן לציבור בזמן שהן מאכילות את הילדים ויודעות היטב לכסות עליהם בצורה כזאת שלא יראו כלום אם לא נורא משתדלים להציץ. קשה לי להבין את הרתיעה הגדולה מזה. הרי לא מדובר במשהו מגעיל, חושפני, אינטימי וכיו"ב. לאנשיםאין בעייה עם זוגות שמוצצים לשונות בקניון, אבל כן עם אישה שמאכילה תינוק? גיב מי א ברייק!

למעלה