נו ב'מת!

נץ666

New member
אני לא מוכן להיות נציג של אף אחד

חוץ מעצמי, גם בדיון הזה.

שרוֹן

New member
איך הם היו מגיבים לאמא ששולפת

גרבר מהתיק ומאכילה בחנות? אני אגיד לכם מה, בחנות של פוקס לא הייתי מניקה וגם לא הייתי מוציאה בקבוק לו היה לי כזה. הרי אפשר להחנק בין כל הבגדים והאנשים. לפעמים אין ברירה. פעם הנקתי בקופה של ג'מבו (קופה מספר 17 הנטושה), והיה לי הגיוני, כי אנשים לא היו ממש עלי. פעם בלית ברירה, הנקתי במתחם המזון בקניון שבעת הכוכבים. חויה מפוקפקת מאוד, בהתחשב בקטשופ שהייתי צריכה לפתוח לילד תוך כדי, ובאיש דביל אחד שישב ליד.

אני חושבת שהיתה תגובה דומה

לי דווקא די ברור שההערה שקיבלה האם המניקה כלל לא קשורה לחליצת השד, ולכל מה הפרשנות מרחיקת הלכת שנפרשה כאן. אלא פשוט לכך שהאישה החליטה על דעת עצמה ובלי לבקש רשות מבעלי החנות - לעשות בחנות דבר שלא נהוג לעשות שם. באותה מידה היא היתה יכולה לקבל הערה אילו, למשל, היתה נכנסת עם בנה (הגדול) רכוב על קורקינט לחנות, או למשל היתה יושבת וקוראת ספר להנאתה. מה הבעיה? למי זה מפריע? זה מפריע, גם אם אין הרבה לקוחות בחנות. החנות נועדה למדידת בגדים וקנייתם. אין היא מחוייבת, ולא צריך לצפות ממנה לאפשר את ה"שירות" הזה.

התחסדות של פוקס

מה שהכי אירוני הוא שחברת פוקס לא ידועה במיוחד בהתחשבותה בציבור החרדי (בהקשר לטיעון של דוברת החברה). הפרסומות הפרובוקטיביות שלה לא משאירות הרבה מקום לדמיון. אין לחברה בעיה עם חשיפת איברי גוף, כנראה רק בתנאי שהחושפת אינה מניקה בדיוק.

גרי רשף

New member
שפוך חמתך

לפני כמה ימים התפרסמה כאן הודעה זו (הודעה מהסוג של "הו כמה מגעילים כל הישראלים האלו חוץ ממני כמובן") ובה סופר על נהגים שעוצרים בצד הכביש להשתין. נבוכתי שכן לפתע מצאתי עצמי בצד של הרעים: כשהשלפוחית מציקה לי אני עוצר בשולי הדרך, מפעיל אורות חירום ומתרוקן בנחת בחיק הטבע. כלי הרכב שעוברים רואים לכל היותר איש עומד ומטיל את מימיו, ורק אם יעצרו ויסתכלו מקרוב בעיון- יוכלו לראות אותו במלוא תפארתו. אפשר לקבל את אישור הפורום שגם אני בסדר?

גנגי

New member
רוצעטאלה ממני?

אני מחלקת בנדיבות צעטאלך כאלה, כי גם אני, לבושתי הרבה, בצד של הרעים בעניין הזה, למרות אי הנוחות המסוימת של התנוחה המתבקשת.

תּמר

New member
פעם מכרו ב"ויזה" בקבוק וצינורית

כדי שנשים יוכלו להשתחרר על אם הדרך, כמו גברים. שנים בעלי ניסה לשכנע אותי לקנות. מציק לו שצריך למצוא איזו תחנת דלק או מזנון דרכים כדי להתרוקן.

באוגנדה

נשים כפריות כורעות בצד הדרך, כשהחצאית מכסה הכל. אפ'חד לא רואה כלום ויחד עם זאת כולם רואים הכל. ולא, אין צורך נייר טואלט, פשוט כי אין.

מה שמעלה שאלה עקרונית יותר ../images/Emo141.gif

האם נסווג חלב אם כמזון או כהפרשת גוף ?

נץ666

New member
מה אתה מעדיף?

לדעת שבינקותך שאבת הפרשת גוף או אכלת מזון מגוף אמך?

מוּסקט

New member
אופיתכם!

איזה כבדים! כולה הצליח להצחיק אותי האיסור להניק בערב חג. כאילו שאם היא הייתה מגיעה יום קודם או יומיים אחר כך זה כבה היה בסדר.

תּמר

New member
אכן

אני משתדלת להתאפק בערבי שבתות וחגים. ואם אפשר גם במוצ"ש. היונקת לא ממש מרוצה.

שרוֹן

New member
תגידי לה,

ששבוע הבא בחול המועד, הולכים לפוקס לינוק על הסולם. כדאי לחכות!

למעלה