נו באמת...

Pootie Tang

New member
נו באמת...

גם על הסופרבול לא היה כאן כלום וגם על האולסטאר אתם לא מדברים? ועוד כשיאו מינג פצוע ולא יכול לשחק, מגריידי לא שקוע באיזה דיכאון קליני וגילברט ארינס לא מפסיק? בקיצור, היום תחרות הטבעות\שלשות\סקילז ומחר המשחק, ואתמול\היום היה הרוקי צ'אלנג' הלא מעניין בכלל. מילים אחרונות- טורקים (מהאמט אוקור. בחייאת דינאק) לא שייכים לאולסטאר. אפשר גם להעיף את הצרפתים (פארקר. יש לו מספיק את אווה לונגוריה, הוא לא צריך להדחף לאולסטאר) משם וצריך להכריח את הקנדים (נאש. דווקא מאלה שיהיה יותר כיף לראות אותם משחקים באולסטאר) לחזור.

Psycho BuZZ

New member
עדיף לדבר על

הצמד הראשון של רונאלדו במדי מילאן
. קאקה + רונאלדו = יא יא יא!!!

hcsneB

New member
לטווח הקרוב הוא באמת יפציץ

אבל רק כדי להשתיק את המבקרים בתכל'ס, הוא סוס מת

hcsneB

New member
ומילאן שילמה עליו הרבה יותר מדי

כמה זה היה בסוף, 7-8 מיליון יורו?

Psycho BuZZ

New member
6 מיליון יורו, אם אני לא טועה.

אנשים נוטים לשכוח שהוא רק בן 30, לך תדע, אולי הוא יפרח מחדש אחרי העונה הזאת ומילאן תחתים אותו לעוד שנה-שנתיים.

hcsneB

New member
אמרו את אותו הדבר על ראול

שפרח עד הגיל שבו אמורים חלוצים להגיע לשיא, ומאז רק מתדרדר

Psycho BuZZ

New member
למרות האישיות הלא חזקה שלו

זו לא אשמתו שקברו אותו אחרי עונה אחת לא מוצלחת ומאז הוא סובל מביקורת קשה וחוסר תמיכה מוחלט מצד ההנהל של ריאל שמחזיקה אותו רק בתור סמל לאוהדים. הוא (היה לפחות) חלוץ גדול, ביחד עם מוריינטס היה לריאל חוד מטורף שגם הביא תארים.

youngdiz

New member
../images/Emo45.gif

גם אני חושב שכשראול היה החלוץ מטרה, הוא סיפק ת'סחורה. יש לו אישיות של מלך, אחד השחקנים הכי שקטים שיש. אבל דוחפים לו כל שנה "כוכב" אחר בחוד, וזה לא נחמד ככה כשיש חלוצים אגואיסטים כמו רונלדו ורוד ואן ניסטלרוי (ולשני יש אישיות חרא, הכי חרא שיש).

hcsneB

New member
אחד הסטריאוטיפים הכי מגעילים

ותלושים מהמציאות שהדביקו לרונאלדו, זה שהוא אגואיסט ושבגללו ראול נהיה גרוע (אני די בטוח שמגמת הירידה של ראול החלה עוד לפני ההצטרפות של אל גורדיטו) אם תחפור קצת בסטטיסטיקות מהשנים האחרונות, תגלה שיש לו מספר בישולים מכובד מאוד יחסית לחלוץ מטרה שהתפקיד שלו, בסופו של יום, הוא לספק את הסחורה (=להבקיע), לא להיות הפסיכולוג של ראול ואן ניסטלרוי? הוא בין החלוצים היותר אוברייטד בעולם כיום

תעשו לי טובה ..

ראול לא פוגע כבר זמן מאד ארוך...ואם פיגו לא היה מאחוריו בשנים "היפות" של ראול..גם אז הוא לא היה פוגע...ואחר כך זידאן..תמיד שיחקו מאחוריו שחקנים חכמים שיודעים למסור..אז הוא היה שם גולים,טכלס...חלוץ זבל. רונאלדו לא רואה אותו ממטר ולא סופר אותו..ובכלל מעט החלוצים שרונאלדו רואה ממטר,אחד החלוצים הגדולים שידע הכדורגל.

New member
../images/Emo45.gif רונאלדו זה רונאלדו...

הוא צריך לפתוח בכל קבוצה שהוא ישחק.

hcsneB

New member
לא לא לא

מ-99 עד 2002 (בערך, בערך...), ראול היה החלוץ הטוב בעולם, חלוץ מושלם שלא היה צריך אף קשר גאוני כזידאן או פיגו מהסיבה הפשוטה שהוא יכל לסדר לעצמו מצב ברגע שהתחשק לו. רק תיזכרו בגמר ליגת האלופות של 99/2000

אה..וב-02' ראול גם הביא את ספרד

לגמר המונדיאל עם 2 שערים בגמר וסיים כמלך השערים של הטורניר אחרי שיקום מפציעה מאד קשה ? לא. ראול אוברייטד,שורה תחתונה...לא שווה כלום.

למעלה