נו באמת...

hcsneB

New member
בדיוק

שחקן לא יכול להיות הטוב ביותר על סמך טורניר אחד, ראול הוכיח את עצמו לאורך תחילת המילניום

חולוני

New member
דווקא זה לזכותו.

שאם אחרי פציעה הוא חזר בכושר כזה, מעניין איך הוא היה אם הוא לא היה נפצע.

hcsneB

New member
אין ספק שאלמלא הפציעה

הוא היה אחד מעשרת, אם לא מחמשת הגדולים אי פעם

tomoshe

New member
הוא מעצבן קצוות

אבל ללא ספק וללא ויכוח החלוץ הכי טוב שאי פעם היה. ואן באסטן שני. בטיסטוטה שלישי. כל שאר השחקנים שהזכרתם לא נכנסים לעשירייה. למעשה, עם כל הכבוד לראול, ון ניסטלרוי, שבצנקו, דרוגבה,אטו ושאר החלוצים של מהדור הזה ההיסטוריה תזכור רק את רונלדו והנרי (ואולי בעתיד ויין רוני).

Psycho BuZZ

New member
אם תשאלו אותי,

ואם לא, אז אני אגיד בכל זאת: שבצ'נקו עשה את הצעד הכי גרוע ששחקן במעמדו יכול לעשות, וכך הוא זרק מהחלון את כל מה שהיה לו וכל מה שהיה יכול להיות לו אם הוא היה מסיים את הקריירה בתור אגדה של מילאן. בעוד כמה שנים כולם היו מזכירים אותו בנשימה אחת עם ואן באסטן ורונאלדו. אבל לי נשאר רק לבכות על "מה היה אם...".
נ.ב.: בן, תפסיק לשנות את ערך "ליגת האלופות" בויקיפדיה ולרשום שבארסה זכתה 16 פעמים.

הבעיה של הנרי..

אני יגיד את זה בעדינות...קצת לוזר למרות שהוא שחקן ענק..אין ספק. להגיע בחודשיים ל-2 הגמרים הכי נחשבים בכדורגל ולהפסיד בהם..באסה. אל תגידו לי שהוא בא אנדרדוג נגד בארסה וכו'...הם הובילו כבר 1:0 והנרי הגיע שם לאיזה 3 מצבים בטוחים לגול ולא עשה יותר מידי.

Psycho BuZZ

New member
בגמר ארסנל נפלה הרבה בזכות

השיפוט הגרוע. יותר מ-70 דקות של משחק נגד הקבוצה הכי חזקה של אותה השנה בעשרה שחקנים ללא האיש החשוב ביותר בסגל אחרי הנרי. אז כן, הם הצליחו לכבוש שער, וכן, הם עמדו יפה עד הדקה ה-80, אבל כל הסיכויים היו נגדם.

השופט החטיא מול ואלדז או הנרי ?

חוץ מזה..אני חושב כמו רבים,היה צריך להיות 1:0 לבארסה וארסנל הייתה צריכה להישאר עם כל ה-11 על המגרש...ואז אני לא כל כך בטוח שארסנל היו כובשים בכל זאת.

Psycho BuZZ

New member
כמה החטאות של הנרי

לא מתקרבות להשפעה שהיתה לטעות הזאת של השופט על כל המשחק.

hcsneB

New member
מעטים אוהדי ברצלונה שהעדיפו את

האדום על הפנדל

kraz11

New member
אמרתי לך שיהיה טוב ...

כשיביאו אותו...גם קאקא יפרח מחדש

למעלה