נו באמת!

• פותח הנושא vaiu
  • פורסם בתאריך

vaiu

New member
נו באמת!

אני צופה בפורום כבר לפחות 3 חודשים, מנסה ללמוד מכמה שיותר מאמרים, ספרים, ואנשים וכל פעם שאני נכנס לכאן אני רואה אנשים שיש להם בעיות בעבודה - אז הם מחפשים כישוף! הם לא מבינים למה חברה שלהם זרקה אותם, אז הם מקשרים את זה לקללה! ואנשים שרוצים להשפיע על דעה של מישהו! או שבכלל, כל דבר שנראה להם קצת לא מוסבר החיי היומיום, וקצת חורג מהשגרה, מיד קשור לכישוף! אני יודע שיש כאן הרבה אנשים רציניים וטובים, ואני רוצה לשאול אתכם אם לא מעצבן אתכם כל השאלות המטומטמות האלה בפורום?! אז מישהו יכול אולי לתת לי אתר/פורום יותר נורמלי ורציני?

RainBird

New member
זה מהטבע האנושי לחפש את הדרך "הקלה" לפתור בעיות. לרוב אנחנו פשוט משלחים אותם לדרכם כדי שידעו שהמאגיה היא אמנות- לא דרך לפתרון בעיות. דרך חיים ולא כלי. ארדן.

vaiu

New member
אה, נצל"ש

אם למישהו יש כישוף להרוג את כל המין יתושים-פילים-חרקים שהם מין שילוב של פרפר ויתוש או סתם חרקים, בקשה תגידו לי! הם משתלטים על האמבטיה, על הבית, ועל החיים שלי! אז אני צריך כישוף... לא אפכת לי אם זה "להסתכל על החרקים, ו"להיות" שהם מתים", או להגיד כמה מילים ושהם יתפוצצו לעזאזל, או שיצא לי לייזר בין מהאצבע ותשרוף אותם... they driving me nuts!

vaiu

New member
לא

אני מתלונן על אנשים שמאוד מעצבנים אותי בזה שהם חושבים שכל דבר מוזר קשור לכישוף, ולעומת זאת, אני פשוט צריך כישוף ל פ ו צ ץ כמה חרקים...

הו...

יתוש שדה-ארך רגליים - או במילים אחרות היתושים הגדולים במיוחד, שניראים ממש מפחיד ובעלי רגליים ארוכות ומתנפנפות לכל הכיוונים....... על כל פנים - יתושים אלה בילתי מסוכנים בעליל. הם לא עוקצים. והם נחמדים מאוד. אבל אם בכל זאת כל כך קשה לך.... K400 או 300 או וואטאוור זה כישוף מצויין שנימכר בכל סופר. שיקוי רעיל בצינצנת משפריצה כזה.... בהצלחה.

vaiu

New member
not helping!

היתוש נעשו חכמים המשך האבולוציה - הם נדבקים למראה, כדי שאני לא ארסס אותם... אני צריך משהו מחוכם זה כבר מזמן לא סתם חרקים - זו מלחמה

ToryMaster

New member
אני אגיד לך לאן אפנה אותך

לשיעורים על נימוסים בסיסיים, ולהבא הודעות כאלה, אני מאוד אשמח להפנות גםן למדור ההודעות המחוקות.

vaiu

New member
הו, דיקטטורה

אני אשמח אם תפרטי קצת יותר לדעתי את לגמרי החמצת את הכוונות שלי

lady cordiliya

New member
בדיוק.

מתנהגים אליי רע בבית ספר- בטוח יש לזה פתרון בכישוף חברה נפרדה ממני ואני רוצה לחזור אלייה- למה לא? אני אשתמש בכישוף! לא מצליח בלימודים-כישוף חבר שלי לא מסכים איתי בדעות שלי- יש לי רעיון! אני אכשף אותו! אני הרי כבר הגעתי להבנה שפורומים מעין אלה לא מתאימים לי, מהסיבה הפשוטה- חדלתי להאמין בעל טבעי וכדומה. הסיבה היחידה שהאמנתי כי זה היה.. כיף! פתח את הראש.. נתן עוד מישור למחשבה. אבל ככל שחקרתי יותר יותר את דרך מחשבתו של האדם לאורך ההיסטוריה, *דוגמא מצוינת למשל היא כל ציד המכשפות הידוע לשמצה* הבנתי שכל העסק הוא 100 אחוז פרי דמיונו של האדם ותו לא. אני מודעת לכך שזה לא מקום במיוחד מתאים שאני אשקף את דעותיי בנושא ותיכף יקומו כל המתקוממים למינהם, אבל אני פונה לאנשים שכבר "חזק בקטע" מבלי לזלזל, ומאפשרת עוד נקודה למחשבה, שאם לא נתקלו בה עד היום אז הנה ההזדמנות. ניצלתי את השירשור הזה , כי לאור ההודעות האחרונות שמתפרסמות כאן, המצב פשוט נהיה מגוחך. אנשים מחפשים פתרונות קלים בחיים שלהם ע"י הטלת כישופים ולחשים למיניהם. אז תבינו,נניח שאתם מאמינים בכישופים בכל לבכם , לא הייתם רוצים להשיג דברים בחיים בזכות המוח שלכם במקום בקסמים? אני רואה את השימוש בכשפים במצבים כאלה כהפגנת חולשה , כבריחה. ולכל המאמינים הגדולים- לא חושבים שזה סוג של זילות?

Bartal j

New member
מאמי אמונתך זו אמונתך אמונתנו זאת

אמונתנו, תאמיני לי שהכל זה עניין של הסתכלות מבחינתי כישוף וקסם זה לא אמירת לחש וכו' ועל הדברים "המדליקים" שמראים בטלוויזיה זה הרבה יותר מזה עבורי הקסם נמצא בכל דבר סביבנו בעינייך שפרח פורח זה לא קסם? גשם שיורד ומחייה את הצומח ? בעינייך תינוק שנולד זה לא מעשה של קסם? כל מה שנברא זה מעשה של קסם בעיני החיים שלנו הם קסם בפני עצמו... בעיני קסם זה בכלל לא הפגנת חולשה להפך אנשים שעוסקים במאגיה לדעתי צריכים להיות מחוזקים ופתוחים יותר מכל אדם אחר לדבירם חדשים בעיני אטימות והתעלמות מן הטבע ושקיעה במוסכמות של החברה שקובעת שאין מקום לקסם זה הפגנת חולשה והבריחה האמיתית פה כי הבנאדם מתנתק מהשורשים האמיתים שלו ומהאדמה שממנה הוא בא בשביל חיים חומרים חסרי תועלת וריקנים סלחי לי אבל אני לא מוצאת את התועלת בחיים שכאלה ... אנחנו הרי נוצרנו מהטבע לא מן האדמה נבראנו? ואליו גם נחזור באחד הימים כשיגיע זמננו האדמה , ומה עושה האדם ? מתרחק ממנו ומהשורשים הטבעיים שלו, רוב האנשים שאני מכירה שעוסקים במאגיה מחוברים אליו יותר מכל אדם אחר וזה מערכת של יחסי גומלין הדדיים בין בנהם , כלומר הטבע נותן אני מקבל אני מקבל ונותן לטבע , בכל נתינה יש קבלה ובכל קבלה יש נתינה וזה מעגל שלם של חיים ובריאה ... ופה זה הקסם האמיתי שהאדם משתמש בו ... הקסם הטבעי שלנו שכדי להתחבר אליו יותר ולסייע למודעות שלנו אנחנו "המכשפים" משתמשים בסימבולים שונים למינהם אישיים לכל אחד כמובן החל מהנרות (שזה אלמנט אש) ועד הפגיון , הגביע הפנטקל והמטה ... כשהכל זה רק עזרים עכשיו את אומרת 100 אחוז פרי דמיונו של האדם זוהי דעתך את לא מאמינה בזה אנחנו כן מאמינים בזה , לידיעתך סתם בשביל ידע כללי קרו לי מקרים בחיים שלי שהם ממש אבל ממש לא היו פרי דמיוני ותאמיני לי שאני בנאדם די הגיוני שיודע לשים את ההבדל בין דמיון למציאות אבל אני לא אתווכח איתך בעניין הזה מובן לי מהי דעתך ואין לי שום כוונה לשנותה אך אנא ממך כבדי את דעתי ואת דעת חברי הפורום כי אמירה זו כמו שאמרת כרגע שכישוף זה דמיון והכל עלולה להיתפס בעיני אחרים כפוגעת ואף לא רלוונטית בכלל... ובבקשה ממך אל תשחררי סתם הצהרות שאת לא מבינה בהם : " אנשים מחפשים דרכים קלות" כי כישוף זו לא דרך קלה בכלל תאמיני לי רק ללמוד את זה ואת העקרונות והסיכון שבעניין והתחשבות בגורמים מסויימים , לקרוא הרבה ספרים וללמוד אותם כמובן ולהגיע לרמה נפשית של הטלת כישוף ברמה טובה זה ממש מעייף ולוקח זמן רב של חודשים שלמים , והרבה מאמץ וזאת עבודה לא קלה בכלל שדורשת הקרבה של אורח חיים שלם ללמידה אינסופית.... אני יודעת לשלב בין מאגיה לבין העולם ה"רגיל" ומסתדרת עם זה מצויין ולא כל דבר קטן אני פונה למאגיה ככל וככל לא ואני מאמינה שהרבה אנשים פה מתנהגים כמוני , למאגיה פונים רק כשכל הנסיונות נכשלו ואין ממש מצב אז מערהים פה מאגיה כמובן שצריך להתחשב שזה גם משנה דברים מהותיים ובגלל זה זה כלל לא התליך מסובך. והדוגמא של ציד המכשפות לדעתי זה הדבר הכי אטום שהאנושות יכלה לעשות זה רק מראה עד כמה אנשים לא מקבלים את השונים מהם ולידיעתך צלא אנשים שנשרפו למוות לא היו בכלל מכשפים רק לידע כללי ככה שזה די מראה עד כמה טבע האדם אכזרי וצר אופקים... ובקשר לנושא העל טבעי אני יודעת שזה זה חלק גדול מחיי וממי שאני אני אישית מרגישה שזה הייעוד שלי ולא סתם הגעתי ואני מאמינה שהרבה אנשים חושבים כמוני מקווה שהבהרתי את דעתי בעניין , שלך : בר

Nizzan Cohen

New member
במילה אחת -לא.

ביותר מילים : מעולם חלא ניסיתי לפתור לעצמי בעיות שכאלו בעזרת כישוף. בעזרת הכישוף עבדתי על הנפש שלי. למדתי להכיר את החלקים ה"ניסתרים" לכאורה שלי. למדתי לנהל דיאלוג אם הרגשות שלי. למדתי להרגיש את האדמה בכל כוחה, להביט לאש ולהכיר את ניסתרות הנפש, ולהרגיש את משבי הרוח הקלים שהם נשימתו הראשונה של תינוק ונשימתו האחרונה של אדם גוסס. למדתי להעריך כוס של מים, ולזכור להשקות את העציצים שלי
. למדתי להודות בטעויות שלי. למדתי להאזין לרחשי הלב של הקרובים לי. למדתי להבין את מי שלכאורה הוא נגדי. המון דברים למדתי מהכישוף. ואף אחד מהם לךא היה קשור ל"השבת אהבות" ו"נקמנות" ו"הצלחה עיסקית" ושאר הדברים מסוג זה.

lady cordiliya

New member
לכל האנשים שהגיבו מעלי-

אולי אם הייתם קוראים את מה שכתבתי שוב, הייתם יכולים להגיב ביותר רלבנטיות. קודם כל, לא התכוונתי להעליב את המאמינים או להעביר ביקורת ואני חושבת שזה היה כתוב ברור בתגובה הקודמת. שנית-כשהתכוונתי לאנשים מסוימים המחפשים דרכים קלות, התכוונתי לאנשים ספציפיים מאוד שבמהירות שצצו כך נעלמו, וכן לא הייתי היחידה שחשבה שזה היה פתרון קל עבורם להיעזר במשהו על טיבעי מאשר לשבת עם עצמם ולפתור את אותה בעיה. ולגבי יעל המנהלת יש ערך הנקרא סובלנות, וכל עוד לא באתי במטרה לפגוע באף אחד והתסחתי כראוי אני חושבת שהתגובה הלא תגובה הזו הייתה ממש טיפשית. הפורום הזה כאילו "שמור מכל תקיפה" אנשים כמוני שבאים לפה ומציגים דעה שונה סוקלים אותם באבנים, לפי דעתי השירשור הקצר הזה היה חשוב ורלבנטי לפורום כי הנה מעליי כמה אנשים שהסבירו מה באמת הכישופים האלו עושים להם וההתעסקות בעל טבעי.

מה שאת לא מבינה

זה שהודעות כמו שלך כבר קראנו עשרות פעמים, והגבנו עליהם עשרות פעמים. "הפורום הזה כאילו "שמור מכל תקיפה" אנשים כמוני שבאים לפה ומציגים דעה שונה סוקלים אותם באבנים" פשוט לא נראה לך קצת טיפשי להיכנס לפורום, שהאנשים בו עוסקים ומאמינים בתחום מסויים, ולהגיד להם "תשמעו זה לא כדאי, זו דרך לא טובה"? היית נכנסת לפורום של דתיים ואומרת להם "התורה שלכם היא ככה וככה וככה"? את כתבת: "אני מודעת לכך שזה לא מקום במיוחד מתאים שאני אשקף את דעותיי בנושא" את בהחלט צודקת! מילא לפנות בשאלה כמו "האם אתם באמת חושבים שכישוף הוא הפיתרון לכל בעיה?" משהו יותר סימפטי, את יודעת. אבל זה ממש לא מה שעשית, ואחר כך את מתפלאת למה את מותקפת? כתבת: "אז תבינו,נניח שאתם מאמינים בכישופים בכל לבכם , לא הייתם רוצים להשיג דברים בחיים בזכות המוח שלכם במקום בקסמים?" והקטע הזה רק מוכיח כמה שאין לך מושג מה זה כישוף. כתבת: "אני רואה את השימוש בכשפים במצבים כאלה כהפגנת חולשה , כבריחה. ולכל המאמינים הגדולים- לא חושבים שזה סוג של זילות?" לא נראה לך טיפה מתנשא להגיד משהו כזה? קצת חוצפה, לבוא ולשפוט דרך חיים של אנשים, בעיקר כשאין לך שום מידע על דרך החיים הזאת, כפי שכבר הוכחת.

למעלה