נו באמת..

Confide In Adam

New member
../images/Emo6.gif אני יודע!

ראיתי את הקליפ שלו (אחלה קליפ) אבל את השאר עדיין לא, אני מחכה שהמהדורה החדשה של הדיסק שלה (שיש בו את כל הקליפים) תצא בארץ, ואז כמו מעריץ טוב אני אקנה אותו ורק אז אראה ואשמע את כל התוספות החדשות!

שעטנז

New member
וואלה, סתם מוציאה למעריצים שלה

ת'מיץ. הדיסק לדעתי לא ממש טוב... חוץ מכמה סינגלים שהיא הוציאה. ובאמת, לפני כמה חודשים נראה שהוא באמת הולך להסתמן כאכזבה, אבל פתאום ירריפלייסאבל, נערות החלומות וביוטיפול ליאר נתנו בוסט מטורף לדיסקקקקקק שלא כל כך שווה את זה [לדעתי!]... כל שאר השירים נשמעים אותו הדבר. אבל אבל, אני מפרגן! גם מאריה עשתה את זה, רק שאצלה היא הוסיפה שיר שהגיע בסוף למקום ראשון אז איפשהו היה הצדק... וגם אם לא - זו מאריה - אני תמיד מצדיק אותה. חחחח אני צוחק. =] יש לי עוד אלבום אחד של אמנסיפציה שעוד לא פתחתי. חחחח קניתי אחד לשמוע ואחד לשמור. ועוד אחד גרסא מיוחדת. מעניין למה אני במינוס בזיליון שקל...

Confide In Adam

New member
אני דווקא חושב שהדיסק מצויין

ולדעתי דווקא אצל מאריה היה פחות הצדק לשחרר מחדש, כי לפחות ביונסה הוסיפה כל כל הרבה דברים חדשים ששווה לקנות את הדיסק כי זה כמעט כמו דיסק חדש. אצל מאריה (ותקן אותי אם אני טועה) היו תוספות בודדות. בכל מקרה, אני מת על ביונסה (אפילו נוסע לראות הופעה שלה בלונדון!), אז אין לי בעיה להראות תמיכה (כאילו שהיא צריכה את זה) ולקנות את המהדורה החדשה גם..

שעטנז

New member
היו ארבע שירים נוספים, אם אני לא טועה....

וגם קליפים וכאלה... מה יותר מוצדק מסינגל שנמצא במקום ראשון... הגיוני שאנשים ירצו לקנות אותו. ואממממ, לדעתי מותר להוסיף מספר מוגבל של שירים בשביל שהמכירות ייחשבו לדיסק הראשון [שזה בעצם כל הקטע] . נו, ראית ת'קליפים?

Confide In Adam

New member
עדיין לא

אני אחכה שהדיסק יצא בארץ ואז אראה אותם באיכות טובה בדיוידי.. סתם שיהיה לי בשביל מה לחכות!

שעטנז

New member
אוחח אתה מהמעריצים הכבדים. ../images/Emo3.gif

מחכים לדיסק... גם אני כזה.
תהנה

eranmc

New member
אני די חרשתי עליו

התגייסתי והוא בדיוק התחיל לדלוף לאינטרנט (פור סימפל קלירנס אונלי
), לקראת סוף קורס חובשים כבר היה לי את כל האלבום שהגעתי למרפאה פתחתי את השירות שלי איתה ועד היום אני שומע את השירים... נ.ב בול חצי שנה מהיום אני בחוץ |מאושר עד מוות|

שעטנז

New member
לאאא, יא עומו!!! דיברתי על המהדורה

המיוחדת!!! קניתי ולא פתחתי למה גם ככה היו לי את השירים... גם אני חרשתי על האמנסיפצייה!!! וואי, נראה לי עדיין יש לי את הגרסא עם "פור סמפל קלירנס אונלי" =X פאק, זה היה ממזמן!!!! כמובן שאני הורדתי ולא שמעתייי. חחח אני זוכר אני ורועי חיכינווווו לקנות את הדיסק!!! או שזה היה ב'צמיד-מזל'... אני כבר לא זוכר. אנחנו מכירים יותר מידי זמן. חחחח
העיקר לא הזמנתם אותי לפגישה שלכם...
CIRCLES לדעתי הכי יפההה

donell

New member
N.P

yann tiesren-monochrome, rue de cascades רונה קינן-הירושימה שלי azure ray-if you fall camera obscura-lloyd, i'm ready to be heartbroken jesse sykes & the sweet hereafter-oh,my girl

../images/Emo79.gif כולכם יפים כולכם חכמים

אבל רק 5 זוכים השבוע: (לא נורא, תמיד אפשר לנסות שוב בשבוע אחר..) chrisitina aguilera - hurt עברי לידר - זה לא אותו דבר pulp - common people queen - crazy little thing called love offspring - feelings

eranmc

New member
נחרש בימים אלה ../images/Emo3.gif

דניאל סלומון - בא מכאב Pachanga - Close To You Lisa Stansfield - All Around The World Pitbull - Ay Chico Infected Mushroom - Becoming Insane סורי אבל יש עוד אחד חשוב Savage Garden - To The Moon And Back

שעטנז

New member
בושה וחרפה../images/Emo70.gif

אתה סוטה
חחחחחח ליסה סטנספילדדדד... נוראאא ישןןן אבל שיא היפה

eranmc

New member
שמעתי אותו ברדיו בשבת...

ומאז אני די חורש עליו, שיר מהמם! אני אוהב את הצליל החלק SO וויז'ן אוף לאב!

שעטנז

New member
אתה יודע שזה מהפס קול של 'שומר הראש'?!

בוגד. =P יא, איך השיר הזה מזכיר לי את השכונה הישנה שלייי ואת החדר הישן של אחיות שלי. חחחחח מידע לא מענין בעליל. VISION OF LOVE - בדיוק ראיתי את ההופעה מפרוקטורז אתמול... לא מהעולם הזה

eranmc

New member
באמת? לא ידעתי...

*הולך להסתכל ברשימת השירים באלבום*

she`s taking the time,making up

the reasuns, to jestphay all the hurt inside, gess she knows, from the smile then the look in the eye, every one`s gut a thiurey about the bitter one פשיוו זה היה מעייף :]

TheRainMaker

New member
שירים

Evanescence-The Only One Tori Amos-Enjoy the silence Breaking Benjamin- Follow me 3 Doors Down – Not Enough Arctic Monkeys-Scummy ו5 עבריים
היהודים-כל הסיפור דנה ברגר-גן מאיר יהודה פוליקר-בגלל עברי לידר-השיר ששרת לה נינט ושי גבסו-שרי המלחמה

למעלה