Not Enough 3
ש שעטנז New member 12/4/07 #43 לא../images/Emo70.gif לא קראת על הגבר שהובל לבית חולים בגלל [זהו החשד] שהוא אכל 20 מופלטות?! אני בכלל חשבתי על משהו אחר.
לא../images/Emo70.gif לא קראת על הגבר שהובל לבית חולים בגלל [זהו החשד] שהוא אכל 20 מופלטות?! אני בכלל חשבתי על משהו אחר.
T TheRainMaker New member 12/4/07 #44 או מיי!../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif ועוד הוא מנהריה! אבוי. זה יכל להיות אני;[ אני יודע שחשבת על משהו אחר בגלל זה הבהרתי את עצמי.
או מיי!../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif ועוד הוא מנהריה! אבוי. זה יכל להיות אני;[ אני יודע שחשבת על משהו אחר בגלל זה הבהרתי את עצמי.
ש שעטנז New member 12/4/07 #49 בלתי אפשר... ../images/Emo163.gif אתה תמיד מתבכיין לי שאתה חייב מישהו! *בורחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח*
I i v g y New member 12/4/07 #67 בהחלט! הם סתם מסתירים הכל עוד כמה שבועות הם יצאו מהארון בפני הפורום אולי לא תחכו? אולי עכשיו? טוב נו נחכה
בהחלט! הם סתם מסתירים הכל עוד כמה שבועות הם יצאו מהארון בפני הפורום אולי לא תחכו? אולי עכשיו? טוב נו נחכה
ל לחייך תמיד New member 12/4/07 #55 []= מה.? מה לא היה בסדר פה?? הלוווווווווווווו 85 ב-4 יחידות זה לא דבר שיש לזלזל בו. הזעתי נורא קשה בשביל זה!
[]= מה.? מה לא היה בסדר פה?? הלוווווווווווווו 85 ב-4 יחידות זה לא דבר שיש לזלזל בו. הזעתי נורא קשה בשביל זה!
ל לחייך תמיד New member 12/4/07 #65 אהה חח ידעתי.. רציתי לראות אם מישהו פה מספיק טוב באנגלית כדי לעלות על זה!!