נו באמת..

שעטנז

New member
וזה רע אתה רוצה לאמר לי?! חחח ../images/Emo3.gif

איי וולד לייק טוּ קיפ איט דאט וואי, ט'אנק יו וורי מאצ'. =]

שעטנז

New member
עושה רושם שחברים שלי מי-ם יורדים

לת"א ובאים לתיאטרון... מה שאף פעם לא קורה! בכל מקרה, הם שם = אני שם!!! אלא אם כן יצוץ לו דייט.
אתה יודע איך זה... למרות שגם במקרה הזה אין מצב שאני לא רואה אותם! מה שכן - אין לי מה ללבוש
=X אה, שכחתי שקניתי שתי חולצות חדשות מ-AA! אני בסדר.

i v g y

New member
נוח לך ילדי

לך אין מה ללבוש VV קיצר אם אתה מזהה אותי תגיד שלום כנ"ל אני מה זה AA?

שעטנז

New member
תחליף חתימה../images/Emo70.gif זה כל שנייה בא לי

בהפתעה
תרשום - 'לירני'. חחחחחחחחחחח
בכ"מ - AA - חוץ מה אלכוהוליסטים אנונימים זה גם אמריקן אפאררל. AMERICAN APPAREL. חנות בת זונה בסנטר
קיבלתי משכורת - אני מחכה שחבר שלי יצא לחופש מהטירונות ואני והוא נעשה קניות. מה קרה?! מותר קצת. =]

i v g y

New member
חתימה שלי נוור תוחלף

וכבר ניסיתי לחשוב על משהו כי לא רק לך זה מציק אבל לא מצאתי משהו יותר טוב ויותר אני :] תתמודד

i v g y

New member
מי

Shakira - No James Morrison - Last chance James Morrison - Undiscovered Paolo Nutini - Rewind Paolo Nutini - Last request ממליץ בחמימות על שני האלבום של שני הזמרים החדשים לא ממליץ על הדיסק החדש של אווריל להקיא :]

Fortuneteller

New member
שלי

Dream Theater - These Walls (הכי אהבתי אבל יש לם הרבה טובים) Led Zeppelin - Kashmir (I'm a traveller of both time and space) Nightwish - Wishmaster Deep Purple - Fortuneteller (השם מוכר לי מאיפשהו) Black Label Society - faith is blind (להקה לא מוכרת להרבה אבל מעולה) ועוד טובים: Adema - The Way You Like It The Connels - 74' - 75' Savage Garden - To The Moon And Back Red Hot Chili Peppers (פשוט לא יכולתי להכניס שיר אחד לרשימה הדיסק הכפול האחרון ממש טוב!) Aerosmith - I Don't Wanna Miss A Thing (cause I'm corny)

שעטנז

New member
התאהבתי!!!

INNOCENT EYES ו NOT I של DELTA GOODREM. לא יכול להפסיק לשמועע!
לה די דה די דה דה

שעטנז

New member
מה מה מה מה מה מה?!

לא ידעתי... שתהיה בריאה
לא עלינו, חס וחלילה
אני פתחתי אותך אם אתה סתם אומר. חחחח שמונה אלף חמסות על כלום - זה בטח אסור.
אגב - אני מת על השיר בחתימה שלך... הזמרת יהודיה או שהיא סתם נראית מברוקלין?!

wiseman19

New member
לא יודע...

אבל השיר חמוד ומהשפט הזה ממש נחרט לי בראש בצורה מפחידה :) מקודם ראיתי קליפ חדש שלה ב-VH1... לא התלהבתי :)

למעלה