נו באמת..

נו באמת.. ../images/Emo79.gif

לא שומעים מוזיקה בפורום הזה
תנו לי כאן את חמשת השירים שהכי רצים אצלכם בפלייליסט (ובראש) בימים אלו ממש..
+ סיום חג הפסח שמח לכולם
לדפוק הרבה בשר בלאפות וכאלה

שעטנז

New member
הוא לא בחוץ כבר?!

הייתי בטוח שכן... ראיתי אותו ב-TLV כמה פעמים.

i v g y

New member
הוא יצא כבר

בשיר הזה ובהשקה לסינגל הוא משלנו אבל זה ידוע עוד מימי גייפייב P:

מואה ראשון..

1) the cring game - איזה שיר מדהים אין.. 2) אם הן ננעלות - מדונה. 3) "מרגיש" + "נס" - של אמיר פיי גוטמן, באמת שאלה שירים ממש מפתיעים לטובה. 4) האמיתי- שלמה ארצי. 5) בוכה בלילות- יוסי אזולאי, שיר חובה! אוף למה אמרתי רק 5
באלי עוד חח 6) בין הצלילים- מוש בן ארי יש עוד אבל עכשיו תורכם וכאלה :]

sporty19

New member
השירים שלי :p

When you're gone- Bryan Adams feat. Mel.C Scrubs- TLC I want to spend my lifetime loving you- Marc anthony feat. Tina Arena Jaded- Aerosmith Buttons- The pussy cat dolls חג שמיייח לכולם :))

white star

New member
../images/Emo54.gif מזה מוזיקה?!

1) בלאגן לימיטד - מה רצית -> קורע אותי כל פעם מחדש מצחוק 2) יהודית רביץ ואהובה עוזרי - האיש ההוא -> שולתתת!!!111 דחוף לשמוע מי שלא מכיר
3) עברי לידר - לידו -> שיר שככל הידוע לי לא יצא על אף דיסק אבל מדהים 4) מרגלית צנעני - אין לי כוח למשחקים -> כן אני שומע את מרגול, בייחוד אחרי התאטראוחצ' כפרע על הדיווה הזאת
5) עברי לידר - כך ברא אותה הטבע -> אין פשוט הוא יוצר מדהים!!!

פרבול

New member
השירים שלי:

1.Chris Cornell - Can't Change me 2.Chris Cornell - Follow me 3.Infected Mushroom - Becoming Insane 4.Infected Mushroom -Suliman 5.Jason Mraz - Geek in the Pink 6.Jason Mraz - Plane 7.Jason Mraz - Song for a Friend

החמישיה שלי

פונץ'- כמה זה יפה כשאנחנו יחד סיון שביט- סבונים (מאז ההופעה שלה נדבקתי לדיסק הישן שלה) king without a crown - matisyahu ערן צור- מת בארץ pass this on- the knife וואו זה ממש מסגיר את ההרגשה שלי בזמן האחרון.

שעטנז

New member
הייתי בטוח שבמדיה פלייר יש רשימה

של MOST PLAYED. לא מוצא. אני מנחש שהרשימה נראית ככה - 1. THE SAME SIDE - LUCIE SILVAS. 2. ALREADY GONE - LUCIE SILVAS. 3. SOMETHING ABOUT YOU - LUCIE SILVAS. 4. SINKING IN - LUCIE SILVAS. 5. LAST YEAR - LUCIE SILVAS. חחח קיצור הדיסק האחרון של לוסי סילבס. אני רוצה לדעת לנגן על פסנתר
חוץ ממנה - 6. BELLO EMBUSTERO - ביונסה. [גרסא ספרדית ל-BEAUTIFUL LIAR שלה ושל שאקירה] 7. LUCIA - MIRELA.
אויייי ואיך שכחתיייי - CIARA - LIKE A BOY!!!! אחד החזקיייים
נ.ב. דפקתי עכשיו ת'רגל בשולחן. *מדמם*

white star

New member
../images/Emo54.gif תפסתי אותך!!!

אין פה אפילו שיר אחד של הגברת קארי אתה בוגד בה!!!
ולך תשתוף את הרגל, אתה משאיר שביל אחריך

שעטנז

New member
אני יכול להסביר... *בורח*

תכלס, קצת לחדש - לא יהרוג אף אחד! היא עדיין הזמרת הכי מדהימה בעולם
ד"א, לוסי סילבס מעריצה שלה! היא אמרה שכל החיים שלה היא חלמה להיות מאריה
והיא ממש ממש טובה - אני ממליץ לך לנסות את הדיסק שלה

סוריאל

New member
בבקשה, חבוב

רשימה חלקית ולא ממצה (אין חשיבות לסדר): >> האדמה נפתחה...אלג'יר/מנועים קדימה >> מצבים משתנים...פורטיסחרוף/להתראות בחלומותתי >> שיר ליל שבת...חוה אלברשטיין/כמו צמח בר [מילים: יהודה עמיחי] >> פרדי על הבוקר...החברים של נטאשה/רדיו בלה בלה >> Epitaph...King crimson/In the Courts of the Crimson King אה, ועוד משהו. מאז שנתתי לך את המייל שלי לא שמעתי מילה. אז אין לי אייסי, אז מה? מֵהההה אני, עז? לתשומת לבך.

wiseman19

New member
שרשורים כאלה אני אוהב../images/Emo26.gif

1. ordinary day-dolores o'riordan 2. amy winehouse-rehab 3. דנה אינטרנשיונל-זה הכל לטובה 4. ארקדי דוכין ולימור עמר - לראות אותה היום 5. מאמי- מירי מסיקה

Confide In Adam

New member
שלי:

Beyonce and Shakira - Beatiful Liar Beyonce feat. Jay Z - Upgarde U Timbaland - Way I Are Natasha Bedingfield - Soulmate Madonna - La Isla Bonita

שעטנז

New member
UPGRADE YOU! יפהההה.

ראית ת'קליפ שלו?! תחפש ביו טיוב!!! היא הוציאה 6 קליפים חדשים!! נכנס בה איזה דיבוק של קליפים... חחחחח

למעלה