נו איפה כולם????

איך הוא בדיוק אמיץ?

הוא היה בדרך לברוח ולא היתה לו ברירה אלא לבדוק מה יש במחסן. אם הוא היה יודע מה יש שם תאמיני לי שהוא היה מוצא דרך לא ללכת משם.

Lady of Buffdom

New member
קצת מתחרפן, אבל

עדיין סקסי

haunter

New member
אמ, תזכירו לי... ../images/Emo58.gif

אבא וורנר עובד בשביל הCIA נכון? אז, מה הסיפור עם ראזה? (המסכן
)

rds15

New member
אחרי הפרק שהיה היום אני מתחיל

להבין למה גארי מתעלל בבת שלו, היא קרצייה מפגרת שלא עושה מה שאומרים לה, קים(הפוסטמה השנייה של הפרק) אומרת לה להישאר במקום אבל הילדה המפגרת לא נשארת במקום, חס וחלילה, היא חייבת ללכת ולחפש את קים, מה שנקרא שילוב מושלם, שתי בלונדיניות מפגרות שלא עושות מה שאומרים להן לעשות, קים לא יוצאת מל"א למרות שג'ק אמר לה לעשות את זה ומייגן החליטה שלא צריך להקשיב למה שקים אומרת לה

AlonLaudon

New member
הסיפור הוא ../images/Emo58.gif

שמארי הפלילה אותו, כלומר השתמשה במחשב שלו כשהוא היה בחו"ל, וכך החוקר חשב שרייזה הוא הטרוריסט. העובדה שפאפא וורנר עובד ל-CIA לא ממש קשורה לסיפור.

אריק הפך רשמית לבנאדם...

שאני הכי שונא!!!!!!!!!1 איזה דביל!!! יותר משרי!!!! איזה דביל!!! יותר מהילדה הקטנה!!! איזה דביל!!!!!!!!

brz

New member
נרגעתי!!!!

אחרי שהייתי מכור לעונה הראשונה ולא יכולתי להמיץ אף פרק התאכזבתי מאד משני הפרקים הראשונים אולם הפרק של היום הוכיח לי שבאמת גם העונה הזאת הולכת להיות נפלאה.....פרק ענק!!!!

haunter

New member
אבל ../images/Emo58.gif

היה קשר בין אבא וורנר לראזה, לא? הרי כשחקרו אותם בCTU שניהם ידעו על הקשר של וורנר לטרוריסטים וראזה בסוף נשבר וגילה להם, לא?

AlonLaudon

New member
לא, ../images/Emo58.gif

לפי מה שאני זוכר, רייזה פשוט ראה מטוני את המסמכים שמובילים אליו, ידע שזה לא הוא, וכאשר שניהם היו לבד בחדר החקירות ב-CTU הוא כביכול "נשבר" וגילה להם שזה בוב וורנר.

cj20

New member
נראה לי גם..../images/Emo58.gif

אני זוכרת שרייזה החליט שמה שיש במחשב מפליל את בוב ולכן נקט בגישה של "בוב מסתיר משהו" אבל לא נראה לי שרייזה ידע על בוב וה CIA

haunter

New member
אה, אוקיי ../images/Emo122.gif../images/Emo163.gif../images/Emo67.gif../images/Emo45.gif

תודה על ההבהרה

GoLd FlOwEr

New member
../images/Emo7.gifלא נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מייסון לא ימות
אני לא מאמינה
!|
אני בהלם...

rds15

New member
תאמיני!!! הגיע הזמן שהפחדן ימות

ובכלל זה מגיע לו, מה שנקרא קארמה, הוא ברח כדי שהפצצה לא תהרוג אותו אבל מה קרה? הוא נחשף לחומר רדיואקטיבי ועכשיו יש לו פחות מיום לחיות, יש בזה מין צדק פואטי לא?

GoLd FlOwEr

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

פחדן
גם אתה היית מפחד אם היית עומד למות אז אל תשחק אותה גיבור
בפרק הזה הוא היה ממש אמיץ, אז אין לך מה לדבר
כולה הוא קצת נבהל ואתם אומרים שהוא פחדן
לדעתי זה שהוא ברח מראה לפחות שהוא אנושי ולא אטום כמוכם

AlonLaudon

New member
משתתף בהזדהות עם מייסון

הוא הדמות הכי אהובה עליי בעונה השנייה (אולי חוץ מג'ק), פשוט התאהבתי בדמות (בדמות, לא בשחקן). אולי עכשיו אתם לא אוהבים אותו, אבל חכו להמשך העונה.

למעלה