פיספתי את ה-8 דק' הראשונות...מישהו יכול להגיד לי מה היה?? התחלתי לצפות ברגע שג'ק ניסה להתקשר לCTU אבל החבורה הזאת ניתקה את הקווים... מישהו יכול בבקשה לספר לי מה היה? ואיך קים מצאה את הילדה?
כל פעם יש משהו אחר שמחמיץ חלק מהפרק. אז למה? איך? אני חושב שיש פה כמה אנשים ששוכחים שיש 24 ואז מחמיצים. וזה קורה אולי בגלל ש 24 זה לא כל כך חשוב להם. זה נכון? אין לי בעיות אם זה אני רק רוצה לדעת אם זה נכון ואני לא מאשים אף אחד.
מה פתאום!!!בכלל לא שכחתי שיש 24....הטלויזיה הייתה על הערוץ מ-21:40... אבל אבא שלי החליט ב21:43 להעביר לערוץ אחר ואני הייתי במחשב ולא שמעתי את הסידרה מתחילה ופשוט הייתי כל כך עסוקה עד שפתאום נזכרתי וכבר עברו 8 דק'!!!!
רשימת המסכנים השבועית: מיסון - והיה ברור שהוא לא בורח מיגן - לא נעים.. ג'ק - בטח כאב מה שהוא עשה לעצמו עם הסכין טוני - הלך מקום העבודה
הזה שלא העביר את הידיעה לנשיא - הוא בטח יפוטר.. פלמר ידוע כבן אדם שיודע להעיף בכיף אנשים (הזאתי שכתבה לו תמאמרים, אשתו והעיתונאי) אמממ זה מה שזכור לי... בכל מקרה זה הדירוג שלי ברשימת המסכנים: 1. מיסון 2. מיגן 3. ג'ק מהם 3 המסכנים שלכם?...
1.דני, הופיע שתי שניות וכבר הרגו אותו(ולמי שלא הבין זה העובד בחברת הטלפונים) 2.קים, מסכנה, צריכה לשמוע את הצרחות של מייגן הקרצייה הזאת כל הפרק ובמיוחד בסוף, כמה פעמים היא יכולה לבכות שהיא רוצה את אמא שלה? 3.ג'ק, מסכן, לא יכול להודיע לאף אחד מה קורה עם ctu ועד שקים מדברת איתו הוא לא יכול לדבר איתה