נו איך הלך?

Spacekoala

New member
נו איך הלך?

003 היה בדיחה לפי התשובות באתר של יואל גבע, כל התשובות שלי נכונות
ועשיתי את תרגילים 3,4,5

Spacekoala

New member
כי גם ככה השרשור סטה מהנושא המקורי שלו

השרשור מאחל בהצלחה, ואילו אני שואל איך היה :) וחוץ מזה גם לי מגיע שרשור :)

Blue Aura

New member
אבל, אבל, אבל, אבל, אבל...../images/Emo189.gif

אם כבר מדברים על זה בשרשור היומי אז לא צריך לפתוח הודעה חדשה, גם אני חשבתי על זה...

Spacekoala

New member
נכנסתי לכאן פעם אחת ואח"כ לא נכנסתי הרבה זמן

אז אין לי מושג מה זה שרשור יומי

nemo the great

New member
לא עשיתי :'( ../images/Emo19.gif

עושה מועד ב'.. שאלון 002 ועושה מועד ב'.. תבינו איפה אני עומד....

03 הלך לי כ"כ רע../images/Emo7.gif

למרות שהוגשתי על 100 הלך לי גרוע. אווף זה כ"כ מעצבן אחרי שאת לומדת פותרת והכל לא מצליח לך. חיבוק?):

ShahaR1990

New member
../images/Emo24.gif גם לי הלך רע ב-03

גם אני הוגשתי על 100, אבל לא נראה לי שזה הולך לעזור לי..
....ואני עוד חשבתי שיילך לי טוב... תמיד הם נותנים איזה 2 שאלות קלות יחסית, ואז בשאר הם מפציצים עם שאלות שאת לא יודעת מאיפה זה בא לך.. טוב נו..אני מקווה שלפחות המועד ב' יהיה קל..מקסימום הולכים למועד חורף..
או למועד קיץ הבא..

Spacekoala

New member
גם לי מגיע מגן 100../images/Emo10.gif

לא פייר... הוגשתי על 95 ולפי התשובות אמור להיות לי 100

Spacekoala

New member
אה, והבגרות הייתה ממש מבדחת

אני לא מבין מה עשו ממנה עניין גם אצלי בכיתה הרבה התלוננו

HeNoOsH

New member
היה אחלה בחלה :] חח מצחיק....

002 הלך מעולהההה ממש !! עשיתי הכל ויצאתי בהרגשה ממש ממש טובה 001 הלך טיפה פחות טוב אבל עשיתי 5 שאלות ככה שזה סבבה אבל עזבו את זה... היה אצלנו משגיח אחד פשוט מהמם..באמת ! אחד היפים..פשוט כל הבנות היו מהופנטות ממנו מה הסיכוי שמשגיח בבגרות יהיה כזה צעיר וכ"כ יפה ?! חח רציני..תמיד המשגיחים הם מבוגרים כאלה.. קיצר..הוא יפה. כ"כ..חחח אפילו המורה שלי למתמטיקה התחילה לדבר עליו וחיפשה אותו אחרי זה.. נחמד לי :]

Grey Faerie

New member
כוסאממאמאמאמאמאמאשלהם. טוב?

005 לא ניגשתי, 006 נכשלתי. וטוב שלא תקעו לי את האינדוקציה הכי מעצבנת בעולם, ושאלות ממוצאות מהתחת כאילו. אני ידעתי את החומר המסריח הזה. אני ידעתי! עכשיו אני צריכה לגשת למועד ב'. ובנוסף להכל המורה הפוסטמה הזאת הגישה אותי על 70. גם אם אני אקבל 100 במועד ב' יהיה לי 85 סופי. והסיכוי שאני אקבל 100 הוא כמו הסיכוי שאלוהים ירד מהשמיים ויתחיל לחלק שוקולד לאנשים עניים. סעמק. ומתפוצץ לי הראש, וכל הבגרות התפוצץ לי הראש. (כן, התפוצץ, עשה בומים, התפרק.) ואוף.

כל כך דומה למצב שלי../images/Emo7.gif

ובאמת חבל,כי הבגרות חורף של השנה הייתה הרבה יותר קלה. עניין של מזל,פשוט וקל.

למעלה